Leiebiler fra Thrifty i Dubai

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Thrifty i Dubai

Dubai, Forente Arabiske Emirater
6. des. — 13. des.
Samme leveringssted
Dubai, Forente Arabiske Emirater
ma. 6.12.
12:00
ma. 13.12.
12:00
Sjåførens alder:

Thrifty sine utleiesteder i Dubai

Nedenfor finner du informasjon om Thrifty sine utleiesteder for leiebiler i Dubai, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
17 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,2

Valuta for pengene

6,7

Informasjon om leierbiler fra Thrifty i Dubai

 • Er det trygt å leie en bil hos Thrifty i Dubai under COVID-19-pandemien?

  Thrifty sine utleiesteder i Dubai har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Thrifty gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i Dubai:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Har Thrifty et utleiested på Dubai Intl flyplass?

  Ja, Thrifty har 1 utleiested på Dubai Intl flyplass (Dubai Ap).

 • Tilbyr Thrifty gratis avbestilling av leiebil i Dubai?

  Ja, Thrifty har gratis avbestilling av leiebil i Dubai. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Thrifty til en av deres Dubai avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Thrifty når man er i Dubai i Desember?

  Brukerne våre som leier biler hos Thrifty i Dubai i Desember, foretrekker leiebiler av typen Stor. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Stor i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 501 kr/dag i gjennomsnitt, og 440 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Thrifty i Dubai?

  Dubai Ap er Thrifty sitt meste populære utleiested blant totalt 17 utleiesteder de har i Dubai. Ifølge brukerdataene våre fra de siste 12 månedene, valgte 66 % av de som valgte å bestille hos Thrifty å gjøre det ved utleiestedet med adressen Dubai Ap.