Leiebiler fra Dollar i Dubai

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Dubai

Dubai, Forente Arabiske Emirater
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Dubai, Forente Arabiske Emirater
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Dollar sine utleiesteder i Dubai

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Dubai, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
12 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,8

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

7,1

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Dubai

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i Dubai under COVID-19-pandemien?

  Alle Dollar sine utleiesteder i Dubai har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Dubai i Januar?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Dollar i Dubai ligger på i gjennomsnitt 615 kr per dag i Januar. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 485 kr per dag hos Dollar i denne perioden i Dubai. 4 307 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Dollar i Januar når du er i Dubai.

 • Har Dollar et utleiested på Dubai Intl flyplass?

  Dollar har 1 utleiested på Dubai Intl flyplass. Du finner Dollar på følgende adresse(r): Dubai Intl Ap.

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Dubai?

  Ja, Dollar har gratis avbestilling av leiebil i Dubai. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Dollar til en av deres Dubai avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Dubai i Januar?

  Brukerne våre som leier biler hos Dollar i Dubai i Januar, foretrekker leiebiler av typen Premium. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Premium i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 629 kr/dag i gjennomsnitt, og 602 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Dollar i Dubai?

  Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Dollar i Dubai, er Økonomi (i gjennomsnitt 210 kr/dag). I løpet av det siste året har 40 % av brukerne våre som leide bil hos Dollar valgt Økonomi for å spare penger. En Økonomi er også 13 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Dollar i Dubai.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Dubai?

  Dollar har 12 utleiesteder i Dubai. Ifølge brukerne våre befinner Dollar sitt mest populære utleiested i Dubai på følgende adresse: Dubai Intl Ap. 79 % av brukerne våre som leide bil hos Dollar i Dubai i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.