Leiebiler fra Hertz i Dubai

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Dubai

Dubai, Forente Arabiske Emirater
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Dubai, Forente Arabiske Emirater
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Dubai

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Dubai, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,6

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,2

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Dubai

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Dubai under COVID-19-pandemien?

  Hvert av Hertz sine utleiesteder i Dubai har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Hertz har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Dubai i Januar?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Hertz i Dubai ligger på i gjennomsnitt 225 kr per dag i Januar. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 197 kr per dag hos Hertz i denne perioden i Dubai. 1 572 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Hertz i Januar når du er i Dubai.

 • Har Hertz et utleiested på Dubai Intl flyplass?

  Hertz har 2 utleiesteder på Dubai Intl flyplass. Du finner Hertz på følgende adresse(r): Dubai Airport og Dubai Int'l Ap Term 3.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Dubai?

  Ja, Hertz har gratis avbestilling av leiebil i Dubai. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Hertz til en av deres Dubai avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Dubai i Januar?

  Brukerne våre som leier biler hos Hertz i Dubai i Januar, foretrekker leiebiler av typen SUV. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen SUV i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 806 kr/dag i gjennomsnitt, og 306 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Dubai?

  Det å leie en SUV gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos Hertz i Dubai. Leie av SUV hos Hertz koster i gjennomsnitt 806 kr/dag (38 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 50 % av brukerne våre valgt en SUV for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Dubai.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Dubai?

  Hertz har 8 utleiesteder i Dubai. Utleiestedet deres på Dubai Airport er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 75% av brukerne våre som så etter leiebil hos Hertz i Dubai valgt å leie bil via Hertz sitt utleiested på Dubai Airport.