Hoteller i Dubai

Hoteller i Dubai, Forente Arabiske Emirater

Finn tilbud på 1 568 hoteller i Dubai, Forente Arabiske Emirater

Dubai, Forente Arabiske Emirater
1. mar. — 2. mar.2
sø. 25.2.
to. 29.2.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Dubai

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Dubai
Pris
kr733
kr15391
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Dubai

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Dubai

Pris

464 kr–7 129 kr

BILLIGSTE BYDEL I DUBAIDeira74 % billigereHoteller i Deira er de billigste i Dubai med en gjennomsnittspris på kun 464 kr per natt
DYRESTE BYDEL I DUBAIDubai Marina75 % dyrereDubai Marina har de dyreste hotellene i Dubai med rom med en gjennomsnittspris på 7 129 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I DUBAIDeira72 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Deira enn noen andre land i Dubai

Ting å gjøre i Dubai


Hoteller i populære bydeler i Dubai

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Dubai, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Dubai

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Dubai
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
40 %forventet prisnedgang
32 %forventet prisøkning

Pris

1 404 kr–3 422 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
2 114 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 290 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Dubai på er: 1-2 stjerne, 82 dag før. 3 stjerne, 40 dag før. 4-5 stjerne, 70 dag før.

1-2 stjerne

314 kr–953 kr

3 stjerne

430 kr–3 971 kr

4-5 stjerne

492 kr–3 321 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Dubai

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Dubai

Laveste hotellpris

629 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Atlantis, The Palm

Hoteller i nærheten av flyplassen

8775

Gjennomsnitt antall netter på opphold

12 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Dubai funnet siste 7 dager er 629 kr/natten. Denne prisen fås hos dusitD2 kenz Hotel Dubai, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Atlantis, The Palm, det mest populære 5-stjerners hotellet i Dubai(9,1/10 rating - basert på 18 646 anmeldelser).
Det er er 8 775 hoteller i Dubai i nærheten av Dubai Intl. Sleep 'n Fly Sleep Lounge & Showers, B-Gates Terminal 3 - Transit Only med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 12 dager når e bor på i Dubai. Gjennomsnittprisen for 12 dager i Dubai siste uken er 30 130 kr.

Dubai reisetips

Hvordan bor man billig i Dubai?

Vil du bo på hotell i Bur Dubai, finner du hoteller med 3 stjerner fra litt over 400 kr. per natt. For bare noen ekstra hundrelapper får du 4-stjerners hotell i samme område med svømmebasseng og lekker takterrasse på The Country Club Hotel. Vil du bo ved Jumeirah finner du dette fra omtrent 1200 kr. per natt, med 4-stjerner, svømmebasseng og restaurant. 5-stjerners hoteller finner du litt utenfor bysenteret til omtrent 600 til 700 kr. per natt. Vil du bo mer sentralt begynner prisene på rundt 1000 kr. per natt. Du bør holde utkikk på momondo, for her er det mange gode tilbud og rabatter på hoteller i Dubai.

Hvordan kommer man seg rundt i Dubai?

Vil du dra fra Dubai Marina til Palm Jumeirah, kan du ta Palm Jumeirah Monorail. Her er det kun to stasjoner: Gateway Towers og Aquaventure Park. Turen tar omtrent fem minutter og du kjøper billetter på stasjonen før du går på. Det er Roads & Transport Authority som styrer den offentlige transporten i Dubai, og du kan ta metro, busser, vannbusser og vanntaxier kalt abras. Det er verdt å kjøpe One Day in Dubay, som gjør at du kan reise gratis rundt i byen. Du kan også kjøpe Nol Cards som brukes på kollektiv transport. Billetter og dagskort kjøper du på forhånd av turen i billettluker på metrostasjoner og noen busstasjoner. Du kan også kjøpe billetter fra billettautomater på alle metrostasjoner, noen busstasjoner og kjøpesentre samt flyplassen. Barn under fem år reiser gratis. Du kan også kjøpe Gold Class-kort. Disse koster litt mer, og du kan reise i metrovognene som har mer komfortable seter og større plass.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Dubai?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Dubai, men det kan være 18-årsgrense eller høyere noen steder. Det lønner seg å sjekke dette før bestilling.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Dubai?

Noen hoteller krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Dubai på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Dubai?

Det regnes som trygt å reise til Dubai, og det er lite voldskriminalitet og tyveri. Men du bør uansett vise normal forsiktighet ved kvelds- og nattestid. Det er også viktig som besøkende å respektere lokale normer og regler. Det anbefales å lese seg opp på lokale normer i forhold til alkohol, klesnormer og mer før du reiser.

Behøver man en adapter i Dubai?

I Dubai brukes det andre støpsler enn i Norge, så det er lurt å pakke med dette til reisen din slik at du kan lade mobil og lignende uten problemer.

Hvor mye bør man gi i tips i Dubai?

Det er ikke normalt å gi tips i Dubai, da service ofte er inkludert i regningen. Dersom du skulle få veldig god service kan du legge på litt ekstra på regningen om du ønsker.


Hvor mye koster et hotell i Dubai per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Dubai med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 487 kr

Gjennomsnittlig 1 199 kr

Dyrest 3 746 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Dubai

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Dubai
Finn hosteller i Dubai

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Dubai

Disse hotellene i Dubai har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Dubai

Planlegger du å bo på hotell i Dubai, er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Da finner du alle de beste tilbudene og hoteller som passer reisen din. Hvor du bør bestille hotell i Dubai avhenger av hva du har lyst til å få ut av ferien. Enten du helst vil være i nærheten av stranden, shopping, historiske severdigheter eller i livlige områder med massevis av kultur og opplevelser.

Jumeirah Beach og Dubai Marina er området for deg som vil bo i luksus. Jumeirah Beach er fantastisk vakker, og her er det lave bygninger i morsom arkitektur, som fører helt ned til stranden. Her ligger det luksushoteller hele veien gjennom Dubai Marina. Du har kort veil til Jumeirah Palm Island, en menneskeskapt øy som du kan seile rundt.

Bur Dubai ligger på vestsiden av Dubaiviken, kjent for sitt historiske Al Fahidi-distrikt. Dette området er perfekt for deg som ser etter hotell i Dubai og er historieinteressert. I Al Fahidi-distriktet finner du nemlig noe som før var et fort, men som nå er blitt Dubai Museum. Her får du innblikk i den eksotiske historien om den arabiske verden. Gå ned til vannet og se Sheikh Saeeds hus, eller slapp av i de rolige hagene og parkene som ligger mellom Maktoum og Garhoudbroene der Dubais eldste offentlige park Zabeel Park ligger.

Leter du etter hotell i Dubai og vil bo midt i sentrum, kan du velge et hotell i Deira. Dette er Dubais travleste område med spennende kulturinntrykk. Her er det mulighet for å handle fra selgerne i gaten, og du kan gå gjennom Heritage House Museum og lære om arabiske kjøpmenns historie. Går du ned til Maktoumbroen finner du luksushoteller langs vannet. Ta en vanntaxi kalt Abra, et must å få med seg når du er i Dubai.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Dubai

Hva er byens særpreg?

Dubai er kjent for luksushoteller og verdens kjente skyskraper Burj Khalifa. I Dubai finnes det noe for alle, fra actionfylte eventyr til historie og kultur. Her kan du oppleve følelsen av å være på toppen av verden i Burj Khalifa Observation Deck, eller du kan dra på guidet ørkensafari og ri på kameler. Ønsker du å besøke badeland, kan du dra til den store Aquaventure Waterpark. Det er også en flott opplevelse å ta båttur rundt Palm Jumeirah, den kunstige øyen utenfor Dubai. Palm Jumeirah er formet som et palmetre, og her kan du dykke eller gå rundt og se på de flotte hotellene.

Hva har Dubai å tilby?

Vil du spise på restauranter som tilbyr fantastisk mat, finner du dette i Dubai. Du finner 5-stjerners restauranter enten ved hvite sandstrender eller høyt oppe i skyskraperne. Hvis du vil prøve eksotiske, lokale retter bør du prøve maten fra noen av gateselgerne som selger en mix av mat fra Asia og Midtøsten. Bor du på hotell i Dubai er du ikke langt fra de beste shoppingmulighetene. Her finner du gigantiske kjøpesentre som det luksuriøse Mall of the Emirates og The Dubai Mall, Emirates Towers Boulevard og Wafi Shopping Centre.

Hvor grønn er byen?

Dubai ligger i Persiabukta, så du er altså nære vannet. Dubai har også mange lekre parker, grønne oaser og hager du kan nyte når du er her på ferie.


Informasjon om opphold i Dubai

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Dubai

Hvor mange dager tilbringer folk i Dubai?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Dubai er 12 netter.

Hvor mye koster et hotell i Dubai?

Prisen på et hotell i Dubai avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 2 650 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Dubai?

I juni er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Dubai. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 40 %.

Hvilken dag er den billigste i Dubai?

Prisen på hotellrom i Dubai vil variere fra dag til dag, men generelt er fredag den gunstigste dagen, og tirsdag minst gunstige.

Hvor i Dubai bør jeg bo?

Dubai Marina, Deira, Bur Dubai og Jumeirah i Dubai er bydeler som er populære å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Dubai?

Med forventninger om generelt lite regn (40 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 19 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Dubai tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Har Dubai ferieboliger?

Dubai by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 16 716 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Millennium Plaza Downtown Suites for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iDubai. Søk etter tilbud på ferieboliger i Dubai.

Har Dubai vandrehjem?

Ja, byen Dubai har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 217 Dubai vandrehjem.Vi anbefaler å bo på halons matata, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Dubai.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Dubai fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 17 686 tilbydere å velge mellom fra Dubai hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Dubai fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Dubai ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Dubai

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Dubai

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Dubai gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Dubai og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Dubai?

momondo finner et flott sted å bo i Dubai ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Dubai på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Dubai

Finn billig overnatting i Dubais populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Dubai
sø. 25.2.
to. 29.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post