Hoteller i Dubai, Forente Arabiske Emirater

Finn tilbud på 1 469 hoteller i Dubai, Forente Arabiske Emirater

Dubai, Forente Arabiske Emirater
6. aug. — 7. aug.2
Dubai, Forente Arabiske Emirater
lø. 6.8.
sø. 7.8.

De beste hotellene i Dubai

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Dubai
Pris
kr194
kr2061
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Dubai

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Dubai

Pris

575 kr–6 048 kr

BILLIGSTE BYDEL I DUBAIDeira70 % billigereHoteller i Deira er de billigste i Dubai med en gjennomsnittspris på kun 575 kr per natt
DYRESTE BYDEL I DUBAIJumeirah68 % dyrereJumeirah har de dyreste hotellene i Dubai med rom med en gjennomsnittspris på 6 048 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I DUBAIDeira76 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Deira enn noen andre land i Dubai

Ting å gjøre i Dubai


Hoteller i populære bydeler i Dubai

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Dubai, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Dubai

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Dubai
LavsesongDesemberbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
85 %forventet prisnedgang
78 %forventet prisøkning

Pris

489 kr–14 990 kr

Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
31 435 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
5 437 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Dubai

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Dubai

Laveste hotellpris

117 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Swissotel Living Al Ghurair

Hoteller i nærheten av flyplassen

515

Gjennomsnitt antall netter på opphold

21 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Dubai funnet siste 7 dager er 117 kr/natten. Denne prisen fås hos La Verda Suites & Villas Dubai Marina, a 5-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Swissotel Living Al Ghurair, det mest populære 5-stjerners hotellet i Dubai(8,4/10 rating - basert på 2 571 anmeldelser).
Det er er 515 hoteller i Dubai i nærheten av Dubai Intl. Sleep 'n fly Sleep Lounge - Dubai Airport A-Gates Terminal 3 med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 21 dager når e bor på i Dubai. Gjennomsnittprisen for 21 dager i Dubai siste uken er 35 955 kr.

Dubai reisetips

Vil du bo på hotell i Bur Dubai, finner du hoteller med 3 stjerner fra litt over 400 kr. per natt. For bare noen ekstra hundrelapper får du 4-stjerners hotell i samme område med svømmebasseng og lekker takterrasse på The Country Club Hotel. Vil du bo ved Jumeirah finner du dette fra omtrent 1200 kr. per natt, med 4-stjerner, svømmebasseng og restaurant. 5-stjerners hoteller finner du litt utenfor bysenteret til omtrent 600 til 700 kr. per natt. Vil du bo mer sentralt begynner prisene på rundt 1000 kr. per natt. Du bør holde utkikk på momondo, for her er det mange gode tilbud og rabatter på hoteller i Dubai.

Vil du dra fra Dubai Marina til Palm Jumeirah, kan du ta Palm Jumeirah Monorail. Her er det kun to stasjoner: Gateway Towers og Aquaventure Park. Turen tar omtrent fem minutter og du kjøper billetter på stasjonen før du går på. Det er Roads & Transport Authority som styrer den offentlige transporten i Dubai, og du kan ta metro, busser, vannbusser og vanntaxier kalt abras. Det er verdt å kjøpe One Day in Dubay, som gjør at du kan reise gratis rundt i byen. Du kan også kjøpe Nol Cards som brukes på kollektiv transport. Billetter og dagskort kjøper du på forhånd av turen i billettluker på metrostasjoner og noen busstasjoner. Du kan også kjøpe billetter fra billettautomater på alle metrostasjoner, noen busstasjoner og kjøpesentre samt flyplassen. Barn under fem år reiser gratis. Du kan også kjøpe Gold Class-kort. Disse koster litt mer, og du kan reise i metrovognene som har mer komfortable seter og større plass.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for innsjekking på hotell i Dubai, men det kan være 18-årsgrense eller høyere noen steder. Det lønner seg å sjekke dette før bestilling.

Noen hoteller krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Dubai på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Det regnes som trygt å reise til Dubai, og det er lite voldskriminalitet og tyveri. Men du bør uansett vise normal forsiktighet ved kvelds- og nattestid. Det er også viktig som besøkende å respektere lokale normer og regler. Det anbefales å lese seg opp på lokale normer i forhold til alkohol, klesnormer og mer før du reiser.

I Dubai brukes det andre støpsler enn i Norge, så det er lurt å pakke med dette til reisen din slik at du kan lade mobil og lignende uten problemer.

Det er ikke normalt å gi tips i Dubai, da service ofte er inkludert i regningen. Dersom du skulle få veldig god service kan du legge på litt ekstra på regningen om du ønsker.


Hvor mye koster et hotell i Dubai per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Dubai med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 362 kr

Gjennomsnittlig 2 783 kr

Dyrest 7 366 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Dubai

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Dubai
Finn hosteller i Dubai

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Dubai

Disse hotellene i Dubai har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Dubai

Planlegger du å bo på hotell i Dubai, er det lurt å sammenligne hotelltilbud på momondo. Da finner du alle de beste tilbudene og hoteller som passer reisen din. Hvor du bør bestille hotell i Dubai avhenger av hva du har lyst til å få ut av ferien. Enten du helst vil være i nærheten av stranden, shopping, historiske severdigheter eller i livlige områder med massevis av kultur og opplevelser.

Jumeirah Beach og Dubai Marina er området for deg som vil bo i luksus. Jumeirah Beach er fantastisk vakker, og her er det lave bygninger i morsom arkitektur, som fører helt ned til stranden. Her ligger det luksushoteller hele veien gjennom Dubai Marina. Du har kort veil til Jumeirah Palm Island, en menneskeskapt øy som du kan seile rundt.

Bur Dubai ligger på vestsiden av Dubaiviken, kjent for sitt historiske Al Fahidi-distrikt. Dette området er perfekt for deg som ser etter hotell i Dubai og er historieinteressert. I Al Fahidi-distriktet finner du nemlig noe som før var et fort, men som nå er blitt Dubai Museum. Her får du innblikk i den eksotiske historien om den arabiske verden. Gå ned til vannet og se Sheikh Saeeds hus, eller slapp av i de rolige hagene og parkene som ligger mellom Maktoum og Garhoudbroene der Dubais eldste offentlige park Zabeel Park ligger.

Leter du etter hotell i Dubai og vil bo midt i sentrum, kan du velge et hotell i Deira. Dette er Dubais travleste område med spennende kulturinntrykk. Her er det mulighet for å handle fra selgerne i gaten, og du kan gå gjennom Heritage House Museum og lære om arabiske kjøpmenns historie. Går du ned til Maktoumbroen finner du luksushoteller langs vannet. Ta en vanntaxi kalt Abra, et must å få med seg når du er i Dubai.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Dubai

Dubai er kjent for luksushoteller og verdens kjente skyskraper Burj Khalifa. I Dubai finnes det noe for alle, fra actionfylte eventyr til historie og kultur. Her kan du oppleve følelsen av å være på toppen av verden i Burj Khalifa Observation Deck, eller du kan dra på guidet ørkensafari og ri på kameler. Ønsker du å besøke badeland, kan du dra til den store Aquaventure Waterpark. Det er også en flott opplevelse å ta båttur rundt Palm Jumeirah, den kunstige øyen utenfor Dubai. Palm Jumeirah er formet som et palmetre, og her kan du dykke eller gå rundt og se på de flotte hotellene.

Vil du spise på restauranter som tilbyr fantastisk mat, finner du dette i Dubai. Du finner 5-stjerners restauranter enten ved hvite sandstrender eller høyt oppe i skyskraperne. Hvis du vil prøve eksotiske, lokale retter bør du prøve maten fra noen av gateselgerne som selger en mix av mat fra Asia og Midtøsten. Bor du på hotell i Dubai er du ikke langt fra de beste shoppingmulighetene. Her finner du gigantiske kjøpesentre som det luksuriøse Mall of the Emirates og The Dubai Mall, Emirates Towers Boulevard og Wafi Shopping Centre.

Dubai ligger i Persiabukta, så du er altså nære vannet. Dubai har også mange lekre parker, grønne oaser og hager du kan nyte når du er her på ferie.


Informasjon om opphold i Dubai

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Dubai

Gjennomsnittslengden for et opphold i Dubai er 21 netter.

Prisen på et hotell i Dubai avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 101 kr per natt.

I Desember er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Dubai. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 86 %.

Prisen på hotellrom i Dubai vil variere fra dag til dag, men generelt er torsdag den gunstigste dagen, og lørdag minst gunstige.

I gjennomsnitt vil et hotell i Dubai ha en prislapp på omkring 296 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 805 kr billigere enn et typisk hotell i Dubai.

Dubai Marina, Deira, Bur Dubai og Dubai sentrum i Dubai er bydeler som er populære å bo i.

Temperaturene i Dubai ligger vanligvis på ca. 35 °C i løpet av august, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør august til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved populære attraksjoner i området.

Dubai by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 200 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Roda Amwaj Suites Jumeirah Beach Residence for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iDubai. Søk etter tilbud på ferieboliger i Dubai.

Ja, byen Dubai har tilgjengelige vandrehjem. Du kan velge fra 163 Dubai vandrehjem.Vi anbefaler å bo på Top Dubai Apartment, som er det mest populære alternativet blant våre brukere. Søk for vandrehjem i Dubai.