Leiebiler fra Alamo i Dubai

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Alamo i Dubai

Dubai, Forente Arabiske Emirater
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Dubai, Forente Arabiske Emirater
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Alamo sine utleiesteder i Dubai

Nedenfor finner du informasjon om Alamo sine utleiesteder for leiebiler i Dubai, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,2

Henting/levering

7,7

Valuta for pengene

7,4

Informasjon om leierbiler fra Alamo i Dubai

 • Er det trygt å leie en bil hos Alamo i Dubai under COVID-19-pandemien?

  Alle Alamo sine utleiesteder i Dubai har innført ekstra tiltak for å sikre kundens sikkerhet under COVID-19. Ekstra helse- og sikkerhetstiltak inkluderer forbedrede renholdsmeltoder i leiebiler og resepsjonsområder, i tillegg til følgende retningslinjer:
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Økt renhold av shuttlebusser
  • Løfte om komplett rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Alamo i Dubai i Januar?

  I Januar kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 461 kr per dag for å leie en bil hos Alamo i Dubai. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Dubai hos Alamo, var 253 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Alamo i Dubai koste i gjennomsnitt 3 225 kr i Januar. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Alamo et utleiested på Dubai Intl flyplass?

  Ja, Alamo har 2 utleiesteder på Dubai Intl flyplass (Dubai Intl Airport Terminal 1 og Dubai Intl Airport Terminal 3).

 • Tilbyr Alamo gratis avbestilling av leiebil i Dubai?

  Alamo tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Dubai. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Alamo for mer informasjon. Dubai retningsnummer for Alamo finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Alamo når man er i Dubai i Januar?

  Brukerne våre som leier biler hos Alamo i Dubai i Januar, foretrekker leiebiler av typen Stor. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Stor i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 461 kr/dag i gjennomsnitt, og 455 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Alamo i Dubai?

  Alamo har 8 utleiesteder i Dubai. Utleiestedet deres på Dubai Intl Airport Terminal 1 er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 76% av brukerne våre som så etter leiebil hos Alamo i Dubai valgt å leie bil via Alamo sitt utleiested på Dubai Intl Airport Terminal 1.