Hotell Wolverhampton: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 121 hoteller i Wolverhampton, England

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Wolverhampton

Det er mange flotte hoteller i Wolverhampton, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Wolverhampton

Wolverhampton Art Gallery
Molineux Stadium
Wightwick Manor

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Wolverhampton Art Gallery?

Nedenfor ser du de 11 hotellene som anbefales av brukerne i området Wolverhampton som ligger nærmest Wolverhampton Art Gallery. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Wolverhampton Art Gallery ligger på 1 072 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Wolverhampton Art Gallery er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Wolverhampton som koster 629 kr.

Hoteller i nærheten av Wolverhampton Art Gallery

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Molineux Stadium?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Wolverhampton som ligger nærmest Molineux Stadium, kan du forvente deg å måtte betale 1 081 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 081 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Molineux Stadium. Hoteller i nærheten av Molineux Stadium er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Wolverhampton som koster 629 kr.

Hoteller i nærheten av Molineux Stadium

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Wightwick Manor?

momondo-brukere har anbefalt 6 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Wightwick Manor. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 1 156 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Wightwick Manor er vanligvis 45 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Wolverhampton som koster 629 kr.

Hoteller i nærheten av Wightwick Manor

Når bør du bestille hotell i Wolverhampton

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Wolverhampton
Lavsesong
Januar
Høysesong
Desember

billigste måned å overnatte

29 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

28 %

forventet prisøkning

Pris
497 kr - 961 kr
Dyreste ukedag
torsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

618 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

600 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Wolverhampton på er: 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
3 stjerne
546 kr - 725 kr

Wolverhampton reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Wolverhampton

Hvilke nabolag i Wolverhampton som tilbyr offentlig transport?

Hoteller i Wolverhampton ved West Midlands har flere bussruter tilgjengelig for å komme seg omkring i byen. Hvis du har valgt et av de billige hotellene i Wolverhampton ved Broad Gauge Way, har du ikke langt å gå til togstasjonen West Midlands Railway. Det er også trikk med flere ruter i Midland, som du enkelt kan hoppe av og på. Utenom dette er det flere drosjer tilgjengelig ved hotellene, dersom du trenger å komme deg rundt omkring.

Hosteller og billige hoteller i Wolverhampton

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Wolverhampton

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Wolverhampton

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Wolverhampton

Hvilke nabolag i Wolverhampton anbefales det at jeg bor i?

Finn billige hoteller i Wolverhampton, Coven. Det anbefales å bo på Salter Street, da det er et ideelt for flere steder å skaffe seg frokost før arbeid. West Park og Mander Centre er fine nabolag for å dra på shopping. Familier anbefales å bo ved Dudley, da det er et veldig barnevennlig område. Her har du korte avstander til Dudley dyrepark, Dudley Canal Tunnel & Limestone Mines. Du kan ta buss til West Midland Safari og klatreparken The Bear Grylls Adventure for utendørs aktiviteter for barn.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Wolverhampton

Hva er de mest populære attraksjonene som finnes i Wolverhampton?

Bussene ved Wolverhampton hoteller i Finchfield kan tas til Bantock House and Park. Det er ikke langt å gå, dersom du føler for en gåtur til parken. Bantock er en skjult perle med en stor park. Både bondehuset og parken byr på spennende historie og et flott Edwardian preg. Ved Bliston kan du besøke populære Bliston Craft Gallery, som byr på flott håndverk. Bussene går hit, dersom du holder til et annet sted i byen. Det samme gjelder for Moseley Old Hall, West Park og Wightwick Manor and Gardens.

Hvilke av nabolagene i Wolverhampton har større utvalg av restauranter og barer?

Bestill hotell i Wolverhampton ved Mander Centre, dersom du er på utkikk etter nabolag med et stort utvalg av barer og spisesteder. Mander Center er selve midtpunktet av kulinariske kvelder med flere spennende barer å sjekke ut. Ved West Park er det også noen flotte restauranter og barer å sjekke ut. West Park er i nærheten av Mander Center. Videre så har Finchfield og Wergs noen koselige barer og spisesteder. Dersom du ikke holder til i området, så er det mulig å ta buss eller taxi.

Er det noen populære arrangementer eller festivaler i Wolverhampton?

Det er flere festivaler og arrangementer å være med på i byen. Du finner billige Wolverhampton hoteller ved Dunstall Park, som er i nærheten av Color Obstacle Rush festivalen. Det er en festival som går ut på å løpe et maraton, mens du får fargepulver kastet på deg. Return of the Wolverhampton Geek Meet er en festival for alle som er glad i gaming og tegneserier. Festivalen foregår ved Georges Parade på The Wolverhampton Art Gallery. Lokalet ligger en kort avstand fra buss, tog og trikk. Du kan selv velge om du ønsker å kle deg ut, cosplay er ikke obligatorisk. Det vil selges deilige kaker, smørbrød og drikke for sultne mager.

Reiseinformasjon for Wolverhampton

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Wolverhampton?

  Folk som besøker Wolverhampton tilbringer typisk 2 netter der.

 • Hvor mye koster et hotell i Wolverhampton?

  Et hotellrom i Wolverhampton vil normalt koste deg 1 325 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Wolverhampton?

  Prisene på hotellrom i Wolverhampton kan være hele 29 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

 • Hvilken dag er den billigste i Wolverhampton?

  lørdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Wolverhampton. Den høyeste prisen bruker å være på onsdag.

 • Hvor mye koster et hostell i Wolverhampton?

  Et hostell i Wolverhampton (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 447 kr. Denne prisen er 877 kr billigere enn et standard hotell i Wolverhampton.