Ferieboliger i Svolvær, Norge

Finn tilbud på 31 ferieboliger i Svolvær, Norge

Svolvær, Norge
3. des. — 4. des.2
sø. 4.12.
to. 8.12.

De beste ferieboligene i Svolvær

Finn den perfekte ferieboligen for oppholdet ditt i Svolvær
Pris
kr674
kr2856
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Det beste tidspunktet for å bestille en feriebolig i Svolvær

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på en feriebolig i Svolvær
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
27 %forventet prisnedgang
19 %forventet prisøkning

Pris

950 kr–1 593 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
5 905 kr
634 kr

Hosteller og billige hoteller i Svolvær

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Svolvær

Sikre deg ferieboligen som gir deg mest for pengene i Svolvær

Disse ferieboligene i Svolvær har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om ferieboliger i Svolvær

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Svolvær

Laveste pris på feriebolig

685 kr
Den rimeligste prisen for et rom i Svolvær funnet siste 7 dager er 685 kr/natten. Denne prisen fås hos Strøken liten leilighet i Svolvær..

Informasjon om opphold i Svolvær

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller en feriebolig i Svolvær

Svolvær, som regnes for å være en av Nord-Norges desiderte perler, kan by på et spennende utvalg av ølbarer og koselige restauranter. Til tross for sin lille størrelse finnes det et godt antall steder som kan passe til enhver type reisende, enten du er på leting etter en ølbar med god stemning eller bare en koselig uteplass for å nyte et glass vin. Et av disse stedene er Telegrafen pub og bar som på mange måter er en institusjon i byen. Her finner man et stort utvalg av øltyper, enten man er på leting etter noe konkret eller bare vil prøve en lokal ølsort. Videre har man et annet kjent sted i Svolvær som heter Bacalao, en restaurant med et stort vinkart og et rikholdig utvalg av øl. Her er det god plass til vennegjengen og man kan nyte en bedre middag sammen. De fleste av feriehusene i Svolvær ligger i dette området, som utgjør kjernen av Svolvær sentrum. Det finnes også flere ferieutleier i Svolvær litt lengre utenfor selve sentrumskjernen, men for den som vil benytte seg av utestedene er det gjerne lurt å oppholde seg i kort vei fra havna.

På grunn av den kompakte størrelsen til Svolvær er det mange områder som kan passe fint til familier som vil oppleve alt denne byen har å tilby. Mange vil nok velge å bo i kort vei til sentrum og restaurantene og barene som ligger på rekke rad. Samtidig så er det også fint mulig å finne en passende feriebolig på en av de mange øyene som omkranser Svolvær, slik som Kjeøykjæret eller Kløfterholmen hvor det finnes en rekke klassiske fargerike rorbuer som i seg selv er en opplevelse. Et av disse stedene heter Svinøya Rorbuer, og består av klassiske rorbuer som ligger naturskjønt til med flott utsikt mot Svolværsgeita og kort vei inn til sentrum av Svolvær. Her vil man finne moderne fasiliteter som WIFI og fullt utstyrt kjøkken. Enkelte av ferieleilighetene i Svolvær kan tilby badstue og balkong. Det finnes også tilsvarende rorbuer i nærheten, slik som de som eies av Lofoten Rorbuer. Her får man en solid dose nostalgi, koselig feriestemning og praktiske fasiliteter som gjør matlagingen til en lek.

Det som er unikt med en feriebolig i Svolvær er at man kan oppleve en ekte rorbu, som i seg selv er eksotisk! Disse populære hyttene eller sommerstedene er blitt ettertraktede og mange vil gjerne oppleve følelsen av å våkne opp til lyden av bølgeskvulp og utsikten til havet. Dette gjør at man kommer tettere inn på elementene enn hvis man oppholder seg på et hotell. Svolvær er en liten by, så i løpet av en langhelg kan du virkelig oppleve det meste av byen og områdene rundt. Det er begrenset med kollektivtrafikk, men det er enkelt å spasere til matbutikker eller kjøpe fisk direkte fra fiskebåtene som kommer inn til Svolvær.

En feriebolig i Svolvær koster normalt 925 kr per natt. Denne kalkuleringen er basert på søk etter standard ferieboliger i Svolvær, og prisene varierer avhengig av ønsket størrelse, fasiliteter og boligens beliggenhet.

Ferieboliger i Svolvær er billigst i November. Leieprisene per natt er normalt da ca. 28 % lavere enn i høysesongen.


Start planleggingen av reisen til Svolvær


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.