De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Mexico

Hoteller i Mexico

Finn tilbud på 18 713 hoteller i Mexico

Mexico
18. apr — 19. apr2
lör 13.4.
ons 17.4.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Mexico

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Mexico
Pris
kr1364
kr8163
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Mexico

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Mexico

Pris

586 kr–1 252 kr

BILLIGSTE BY I MEXICOMexico by32 % billigereHoteller i Mexico by er de billigste i Mexico med en gjennomsnittspris på kun 586 kr per natt
DYRESTE BY I MEXICOCabo San Lucas31 % dyrereCabo San Lucas har de dyreste hotellene i Mexico med rom med en gjennomsnittspris på 1 252 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I MEXICOMexico by64 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Mexico by enn noen annen by i Mexico

Ting å gjøre i Mexico


Hoteller i populære byer i Mexico

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Mexico, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Mexico

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Mexico
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
44 %forventet prisnedgang
29 %forventet prisøkning

Pris

1 377 kr–3 427 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 333 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 726 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Mexico

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Mexico

Laveste hotellpris

393 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun

Hoteller i nærheten av flyplassen

5751

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Mexico funnet siste 7 dager er 393 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Xbalamque and Spa, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun, det mest populære 5-stjerners hotellet i Mexico(9/10 rating - basert på 1 814 anmeldelser).
Det er er 5 751 hoteller i Mexico i nærheten av Mexico by Juarez Intl. Our Favorite Getaway med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Mexico. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Mexico siste uken er 13 002 kr.

Informasjon om opphold i Mexico

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Mexico

Hvilke byer i Mexico bør du besøke?

Når du skal velge hotell i Mexico er det en rekke byer og steder å velge mellom. Her kan du bo herskapelig i Mexico by på Emorio Reforma, Sheraton Mexico City og Geneve Ciudad de Mexico. Det er nettopp i hovedstaden du finner de billige hotellene i Mexico, men du kan være heldig å finne billige hoteller andre steder også. Finn billige hotell i Mexico ved å søke i søkefiltrene på siden vår. Men drømmer du om Mexico, kan det også være at du drømmer om å bo på flotte hoteller som Iberostar, JW Mariott og Hotel Nyx i Cancún ved de lange, hvite strendene. Eller kanskje Elements Tulum Boutique, Dreams Tulum Resort eller Kore Tulum Retreat, alle på dramatiske Tulum som ligger på den karibiske kysten til Mexico. Mulighetene er mange og på lekre Playa del Carmen kan du leve herskapelig blant annet på Grand Hyatt, Barceló Maya Tropical og Panama Jack Resorts.

Hvilke attraksjoner er populære i Mexico?

Foruten de eviglange hvite strendene, så er det helt klart spennende å få med seg de arkeologiske funnene i Tulum og på Nasjonalmuseet, og hva med den vakre pyramiden Chichén Itzá. Du kan også besøke det vakre palasset med vakker kunst, Palacio de Bellas Artes, eller Frida Kahlo Museet. Det er mye å se i Mexico, både historiske bygninger og spesiell natur. I tillegg er det spennende aktiviteter i ta seg til, om det er vannsport eller besøk på et eget undervannsmuseum i Cancún. Du kan enkelt bestille hotell i nærheten av favoritten din blant attraksjonene, slik at du får utforske så mye du bare orker.

Hvilke byer i Mexico har det beste nattelivet?

Mye av utelivet i de forskjellige byene foregår også på resorten. Her kan du nyte krydrede meksikanske matretter eller faktisk også spise fransk, italiensk, japansk, australsk eller amerikansk mat. Og er du heldig kan du smake på husets tequila. I de fleste byene finner du restaurantkjeder som Hard Rock Café, Bubba Gump og Hooters, men også restauranter som Grill 14, Casa Rubi og La Madonna. I Cancun har de nydelig god meksikansk mat på Destileria. Ellers har Cancún et fantastisk natteliv, der du kan feste til morgengry i nattklubber og barer som passer til enhver smak og stil. Coco Bongo, Mandala og Daddy O’s er bare noen av alle de populære utestedene.

Hvilke byer i Mexico har mest historie og kunst?

De fleste har hørt om Frida Kahlo, særlig etter at Hollywood lagde en film om livet hennes. Nå kan du besøke et av husene hennes, det blå huset der hun fant mye inspirasjon og som nå er et museum dedikert til livet og arbeidet hennes i Colonia del Carmen-delen av Mexico by. Du kan lett finne hoteller i Mexico by som ligger i eller nær dette nabolaget. Den nyere tiden har fostret kunstnere som José Luis Cuevas, Manuel Felguerez, Francisco Toledo og Nahum B. Zenil, mens mye av kunsten som historieinteresserte vil se er gjerne fra tiden før koloniseringen, og kanskje fra tiden helt tilbake til Maya-indianerne. Kolonitiden varte fra rundt 1521 til 1820, og da ble Mexico sterkt preget av påvirkningen fra Europa og spesielt Spania. I den tiden var det spesielt kirkemalerier og kirker som var dominerende innen kunsten.

Når er det billigst å besøke Mexico?

august er den billigste måneden for overnattinger i Mexico, med en gjennomsnittspris på 1 361 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i mars, som er den dyreste måneden.

Hvor i Mexico velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Cancún enn noen andre byer når de reiser til Mexico.

Hvor mye koster et luksushotell i Mexico?

Med en pris på 757 kr per natt er gjennomsnittsprisen for et luksushotellrom i Mexico 21 % høyere enn prisen for et typisk hotellrom i Mexico, som er 624 kr.

Hvilken by i Mexico har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Isla Mujeres vil koste deg mer enn i andre byer i Mexico. Du kan forvente deg å betale 1 093 kr per natt – en pris som er ca. 31 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Mexico har de billigste hotellrommene?

Puerto Vallarta tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Mexico, med en prislapp på kun 193 kr – en pris som er 68 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Mexico.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Mexico fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 87 312 tilbydere å velge mellom fra Mexico hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Mexico fra hoteller sist?

Priser for Mexico fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Mexico

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Mexico

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Mexico gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Mexico. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Mexico?

Du kan finne et flott sted å bo i Mexico ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Mexico på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Mexico


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
lör 13.4.
ons 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post