Hotell Vancouver: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 1 062 hoteller i Vancouver, Canada

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Vancouver

Det er mange flotte hoteller i Vancouver, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Vancouver

Vancouver Convention Centre
Pacific Central Station
Burnaby Art Gallery

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Vancouver Convention Centre?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Vancouver som ligger nærmest Vancouver Convention Centre, kan du forvente deg å måtte betale 1 187 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 187 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Vancouver Convention Centre. Hoteller i nærheten av Vancouver Convention Centre er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Vancouver som koster 1 543 kr.

Hoteller i nærheten av Vancouver Convention Centre

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Pacific Central Station?

Hoteller i nærheten av Pacific Central Station er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Vancouver som koster 1 543 kr.

Hoteller i nærheten av Pacific Central Station

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Burnaby Art Gallery?

Hvis du ser etter et hotell i Vancouver som ligger i nærheten av Burnaby Art Gallery, har du flaks. momondo anbefaler 1 hotell i nærheten av Burnaby Art Gallery, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 730 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Burnaby Art Gallery er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Vancouver som koster 1 543 kr.

Hoteller i nærheten av Burnaby Art Gallery

Finn billig overnatting i Vancouvers populære bydeler

Søk etter hoteller i disse nabolagene i Vancouver
Hoteller i University Area
Søk hoteller i University Area
Hoteller i Fairview
Søk hoteller i Fairview

Når bør du bestille hotell i Vancouver

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Vancouver
Lavsesong
Januar
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

24 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

26 %

forventet prisøkning

Pris
1 403 kr - 2 469 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 933 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 933 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Vancouver på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 14 dag før.
1-2 stjerne
909 kr - 1 150 kr
3 stjerne
1 515 kr - 1 844 kr
4-5 stjerne
2 299 kr - 2 584 kr

Vancouver reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Vancouver

Hvilke nabolag i Vancouver bør jeg bo i hvis jeg ønsker tilgang til offentlig transport?

Bare herlige Vancouver SkyTrain er i seg selv et spennende reisemål. Dette er et transportmiddel som bytter mellom å være i høyden, på bakken og under jorden. Systemet er det lengste automatiserte systemet i verden og består av tre linjer som korresponderer med hverandre: Expolinjen, Milleniumslinjen og Canadabanen. Her finner du 48 stasjoner og du finner minst én stasjon i hver bydel. Det er med andre ord lett å komme seg rundt i Vancouver, selv når du ikke vil bruke apostlenes hester. Det er selvsagt tettest mellom stasjonene i sentrum, men også de mindre sentrale strøkene av Vancouver er dekket. Du kan laste ned oversikten over stasjonene på nettet før du reiser, for å sikre deg et hotell i Vancouver som ligger sentralt nok for deg. Enten du legger vekt på å finne billige hoteller i Vancouver eller vil bestille hotell i Vancouver basert på beliggenhet, så er det lett å finne frem på sidene våre. Se bare på lekre Fairmont Vancouver Hotel eller Georgian Court, så er det lett å la seg friste til å bestille hotell i dag. Begge hotellene har en hyggelig atmosfære som kan være en god base for deg når du utforsker byen.

Hosteller og billige hoteller i Vancouver

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Vancouver

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Vancouver

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Vancouver

Hvilke nabolag i Vancouver bør jeg bo i på grunn av grunnen til at jeg reiser?

Hvis du ikke kommer til Vancouver på en jobbreise, men fordi du vil utforske byen, så har du flere spennende dager foran deg. Her er det spennende bydeler med særegenheter, som Downtown Vancouver med alle sine butikker, Chinatown, East Vancouver og Gastown med fine restauranter, og havnen med sine store skip. Pass på å få et bilde av Vancouver skyline og nyt utsikten av de vakre, praktiske skyskraperne. Mest av alt er det naturen rundt og alle turmulighetene som burde lokke deg hit. Igjen og igjen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Vancouver

Hvilke attraksjoner er de mest populære i Vancouver?

Med lange tradisjoner som et knutepunkt for Canadas utenrikshandel over Stillehavet, og et godt utbygd jernbane og veinett til resten av Canada, er Vancouver så absolutt en metropol som er verdt å få med seg. Verdensutstillingen Expo-86 gjorde byen større og mer moderne, og vinter-OL i 2012 satte byen virkelig på kartet. Du kan velge å se byen med en guide fra buss eller på sykkel, eller du kan utforske byen selv og bruke det hyggelige SkyTrain-systemet. Utenfor bykjernen finner du en storslått natur som bare Norge kan måle seg med. Her er det mange ting å se og gjøre, som den lange Capilano-hengebroen eller full fart på vannscootere på sjøen. Et fint hotell i Vancouver som ligger nært flere av attraksjonene i byen er hyggelige Granville Island Hotel. Bestill hotell i Vancouver tidlig, slik at du kan velge og vrake mellom de billigere alternativene.

Hvilke nabolag i Vancouver har et stort utvalg av barer og restauranter?

Helt klart viktorianske Gastown. Her tennes lampene om kvelden og du kan boltre deg i restauranter og utesteder som serverer trendy mat og drinker. Her kan du finne alt fra nydelige sandwicher til lokal sjømat. Du kan også velge å bo på et hotell i Vancouver sentrum. Dette området bugner av fristende restauranter. Vancouver har gjennom tidene hatt et tett samarbeid med Kina, noe som gjør at Chinatown i byen er stor. Chinatown er også en spennende bydel i metropolen og har flere gode restauranter å by på.

Hvilke populære arrangementer og festivaler holdes i Vancouver?

Akkurat som i resten av verden, har Vancouver oppdaget gleden av å arrangere festivaler og andre arrangementer. Her arrangeres det marathon, lysfestival, blomsterfestival og en internasjonal jazzfestival, bare for å nevne noen. Det kan være lurt å sikre seg et billig hotell i Vancouver i god tid før arrangementet.

Reiseinformasjon for Vancouver

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Vancouver?

  Gjennomsnittslengden for et opphold i Vancouver er 4 netter.

 • Hvor mye koster et hotell i Vancouver?

  Hoteller i Vancouver har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 708 kr per natt.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Vancouver?

  Hoteller i Vancouver er vanligvis billigst i oktober. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 48 % i denne perioden.

 • Hvilken dag er den billigste i Vancouver?

  Prisene på hotellrom i Vancouver vil være på sitt laveste på lørdag, og på sitt høyeste på fredag.

 • Hvor i Vancouver bør jeg bo?

  West End, Kitsilano, Marpole og Gastown i Vancouver er bydeler som er populære å bo i.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Vancouver?

  En gjennomsnittstemperatur på 5 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (105 mm) gjør februar til en flott måned å utforske området omkring Vancouver.momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Vancouver