Hoteller i Canada

Finn tilbud på 7 801 hoteller i Canada

Canada
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

De beste hotellene i Canada

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Canada
Pris
kr810
kr4469
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Canada

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Canada

Pris

594 kr–2 328 kr

BILLIGSTE BY I CANADACalgary52 % billigereHoteller i Calgary er de billigste i Canada med en gjennomsnittspris på kun 594 kr per natt
DYRESTE BY I CANADAOttawa47 % dyrereOttawa har de dyreste hotellene i Canada med rom med en gjennomsnittspris på 2 328 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I CANADAMontreal65 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Montreal enn noen annen by i Canada

Ting å gjøre i Canada


Hoteller i populære byer i Canada

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Canada, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Canada

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Canada
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
52 %forventet prisnedgang
47 %forventet prisøkning

Pris

873 kr–3 436 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 210 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 010 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Canada

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Canada

Laveste hotellpris

267 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Fairmont Royal York Gold Experience

Hoteller i nærheten av flyplassen

3563

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Canada funnet siste 7 dager er 267 kr/natten. Denne prisen fås hos Pod Hotel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Fairmont Royal York Gold Experience, det mest populære 5-stjerners hotellet i Canada(9,2/10 rating - basert på 120 anmeldelser).
Det er er 3 563 hoteller i Canada i nærheten av Toronto Pearson Intl. Sheraton Gateway Hotel in Toronto International Airport med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Canada. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Canada siste uken er 1 637 kr.

Informasjon om opphold i Canada

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Canada

Hvilke byer i Canada bør du overnatte i?

Med sitt enorme flateinnhold, er Canada det andre største landet i verden og har flere spennende, store byer som bare venter på at du skal komme og utforske dem. Noen kjente navn er Toronto, Montreal, Calgary, Vancouver, Ottawa, Emonton, Winnipeg og Quebec – bare for å nevne de viktigste. Her finner du hoteller som Andaz Ottawa Byward og stilige Hotel Omni Mont-Royal. Flere av byene har en høyreist skyline som er såpass særpreget at du lett gjenkjenner akkurat den byen. Når du farter rundt for å utforske Toronto og bor på kule Bond Place Hotel, er det lett å komme seg rundt med t-bane, buss eller trikker som kalles streetcar. Her er det smart å kjøpe et Presto-kort som du kan fylle på. Dette virker også utenfor Toronto, i Hamilton og Ottawa. I flere av byene er det enkelt å leie sykkel eller bil, og du kommer deg lett fra a til b med bare en sykkel. Finn deg et billig hotell i Canada og bli kjent med denne store delen av verden. Et hotell er en trygg base for å kunne utforske og bli kjent, og flere av hotellene har en standard som gjør det hyggelig å bruke tiden din der også.

Hvilke attraksjoner er populære i Canada?

Her er det mye å ta av. Visste du for eksempel at du kan gå på shopping under jorden i Toronto? Dette er perfekt når det er kaldt i byen og tomt i gatene, da finner du folkemengden under bakken. Akkurat som i Toronto finner du et høyt tårn i Calgary. Faktisk har de fleste canadiske byer en mulighet for deg å komme opp i høyden og se utover byen i fugleperspektiv. I noen av tårnene kan du unne deg en cocktail til utsikten. Canada er også gode på fornøyelsesparker og tivoli, men om du ikke har lyst opp i en berg-og-dalbane, har de fleste byene en fin park som du kan nyte. En av de mest kjente attraksjonene for oss her i Europa er nok Niagara Falls, som du kan se fra den canadiske siden. Ellers har du praktfulle byggverk som Notre Dame katedralen og spennende tunneller som Brockville Railway Tunnel. Tunnelen er kunstig belyst med sterke farger og er en fantastisk opplevelse å sykle eller gå gjennom. Bestill hotell i Canada i nærheten, så rekker du flere turer.

Hvilke byer i Canada har det beste nattelivet?

Den internasjonale filmfestivalen i Toronto passer for både filmnerder og vanlige kinogjengere og går av stabelen i september, da syder byen av spennende filmer og det vanlige hyggelige utelivet. Mye av utelivet i Toronto foregår bokstavelig talt under bakken. Selv om Canada er sterkt påvirket av innvandringen fra Frankrike, kan du finne mye som vi forbinder med amerikansk kultur her og du finner lett en cowboy-bar eller et sted der du kan danse linedance. Enten du foretrekker et hyggelig måltid oppe i høyden eller et yrende uteliv, er det lett å finne noe som passer for deg. Her er det mulig å bestille et hotell i Canada i nærheten. Da kan du for eksempel nyte luksusen av et bad på Fairmont Royal York, hvis du er så heldig å få rom der.

Hvilke byer i Canada har mest historie og kunst?

I Gatineau kan du gå gjennom historien til Canada i et flott oppbygd museum. Her stilles landets historie ut ved siden av et stort forskningssenter der de ansatte er eksperter på arkeologi, historie og folkekultur. Er du historieinteressert, så er nok denne byen noe for deg. Bestill hotell i Canada i denne byen og du kan utforske historien nærmere. Og liker du estetiske opplevelser i tillegg, så kan du legge turen din hit under varmluftballongfestivalen. Den foregår helgen der Labor Day feires og er en utrolig opplevelse. Om sommeren arrangeres det en sandslott-konkurranse som får frem de flotteste arkitektur-kunstverk i ren sand.

Når er det billigst å besøke Canada?

November er den billigste måneden for overnattinger i Canada, med en gjennomsnittspris på 770 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i september, som er den dyreste måneden.

Hvor i Canada velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Toronto oftere enn noen annen by når de reiser til Canada.

Hvilken by i Canada har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 2 728 kr per natt er Whistler den dyreste byen for hotellovernattinger i Canada. Gjennomsnittsprisen på 2 728 kr er ca. 68 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Canada har de billigste hotellrommene?

Med en pris på kun 256 kr per natt, er prisene på hotellrom i Montreal 70 % lavere enn i andre byer i Canada.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Canada fra hoteller?

Antall tilbydere fraCanada hoteller er 57 814 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Canada fra hoteller sist?

Priser for Canada fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Canada

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Canada

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Canada gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Canada, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Canada?

Du kan finne et flott sted å bo i Canada ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Canada på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.