Hotell Parga: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 348 hoteller i Parga, Hellas

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Parga

Det er mange flotte hoteller i Parga, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Parga

Sarakiniko Beach
Valtos Beach
Anthousa Castle

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Sarakiniko Beach?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Parga som ligger nærmest Sarakiniko Beach. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Sarakiniko Beach ligger på 486 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Sarakiniko Beach er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Parga som koster 598 kr.

Hoteller i nærheten av Sarakiniko Beach

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Valtos Beach?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Valtos Beach, er 486 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Valtos Beach er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Valtos Beach er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Parga som koster 598 kr.

Hoteller i nærheten av Valtos Beach

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Anthousa Castle?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Parga som ligger nærmest Anthousa Castle. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Anthousa Castle ligger på 486 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Anthousa Castle er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Parga som koster 598 kr.

Hoteller i nærheten av Anthousa Castle

Når bør du bestille hotell i Parga

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Parga
Lavsesong
November
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

43 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

39 %

forventet prisøkning

Pris
480 kr - 1 369 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 200 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 018 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Parga på er:
1-2 stjerne
597 kr - 746 kr
3 stjerne
655 kr - 969 kr
4-5 stjerne
870 kr - 1 102 kr

Reisetips til Parga

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Parga

Hva koster det for hotell i Parga?

Du finner overnatting i Parga i alle prisklasser. Her kan du leie en rimelig leilighet for drøyt 500 NOK per natt, bo på flotte hoteller til omkring 1100 NOK per natt, eller bo i luksuriøse leiligheter og villaer fra 1500 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Parga?

Du kan besøke Parga året rundt, men det er ingen hemmelighet at Hellas viser seg fra sin beste side om sommeren. Her er det flotte strender, koselige turstier og sjarmerende uterestauranter overalt, og Parga er den mest populære sommerdestinasjonen i Epirus.

Kan man reise til Parga på budsjett?

Hellas er en ideell destinasjon å reise til for deg som reiser på budsjett. Velg et billig hotell i Parga, eller en rimelig leilighet, og finn de lokale restaurantperlene som serverer autentisk mat utenfor turistområdene. Bruk dagene på å slikke sol på stranden, eller rusle rundt i det idylliske bysentrum.

De beste transportmidlene i Parga

Parga er en svært liten by, så man trenger egentlig ikke noen form for transportmidler for å komme seg rundt. Unntakene er båtene som har sporadiske avganger til de nærliggende strendene Lichnos og Valtos. Du kan også gå til strendene, men det kan være svært varmt på dagtid.

Må man ha med adapter til Parga?

Du trenger ikke å ha med deg adapter til Hellas, og kan bruke elektrisk utstyr som hjemme.

Hvor mye bør man gi i tips i Parga?

I Hellas er serviceavgiften ofte lagt til regningen du får, og da forventes det ikke at du skal tipse. I motsatt tilfelle er det vanlig å tipse 5-20 %, avhengig av hvor god service du har fått. Det er normalt å tipse omtrent 10 % til taxisjåfører.

Er det trygt å reise til Parga?

Parga regnes generelt som en trygg turistdestinasjon med lite gatekriminalitet. Imidlertid bør du, som i alle byer, ta forholdsregler som å passe godt på verdisaker i folkemengder.


Hvor mye koster et hotell i Parga per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Parga med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Parga

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Parga
Oasis Exclusive

Oasis Exclusive

9,4

183 kr

Vis hotelltilbud
Adams Hotel

Adams Hotel

8,6

746 kr

Vis hotelltilbud
Salvator Villas & Spa Hotel

Salvator Villas & Spa Hotel

9,1

828 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Parga

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Oasis Exclusive

Oasis Exclusive

9,4

183 kr

Vis hotelltilbud
Salvator Villas & Spa Hotel

Salvator Villas & Spa Hotel

9,1

828 kr

Vis hotelltilbud
Adams Hotel

Adams Hotel

8,6

746 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Parga?

Når du skal velge deg et hotell i Parga, har du flere ulike alternativer i forskjellige prisklasser. Du kan blant annet velge et stort hotell i Parga sentrum som tilbyr luksuriøse fasiliteter, inkludert basseng og spabehandlinger. Dette kan være ideelt for par som ønsker en mer eksklusiv ferie med romrengjøring og hotellfrokoster. Imidlertid er de fleste overnattingsstedene i Parga studioleiligheter, selvbetjente leiligheter og tradisjonelle rom til leie. Dette er spesielt praktisk for familier og vennegrupper som ønsker å bo sammen i en større bolig. Du kan også bo på de nærliggende strendene Lichnos og Valtos, og her finner du for det meste små hoteller og familieleiligheter rett ved stranden. Hos momondo er det enkelt å finne et overnattingssted som passer til deg og ditt reisefølge. Enten du ønsker å bo i en familieleilighet i sentrum eller et lite hotell utenfor byen, kan du enkelt sammenligne priser, beliggenhet og fasiliteter for å finne det alternativet som passer best.


Om Parga

Parga er en vakker by i Vest-Hellas med en pulserende øyatmosfære. Byen ligger i bakkene til en ås, og er omgitt av frodig, grønn natur og blått hav. Her finner du vakre toetasjes herskapshus med fargerike vegger som skaper en pittoresk stemning. På toppen av bakkene finner du ruinene til et gammelt venetiansk slott som ble bygget i middelalderen for å beskytte byen. På venstresiden av Parga finner du den vakre stranden Lichnos, med myk sand og turkist vann. Stranden er full av hoteller, kafeer og restauranter, så her kan du tilbringe en hel dag. Den vakreste stranden i regionen er imidlertid Altos. Den er større enn Lichnos, og her tilbys det mange organiserte turistaktiviteter. Dersom du er glad i naturen og ønsker noen uforglemmelige naturopplevelser, kan du ta en kort kjøretur til Acheron-elven i et område med storslått naturlig skjønnhet. Her kan du prøve deg på aktiviteter som rafting eller elvevandring. (Priser sjekket 15/03/2019).


Reiseinformasjon for Parga

Hvor mange dager tilbringer folk i Parga?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 4 netter i Parga.

Hvor mye koster et hotell i Parga?

Prisen på et hotell i Parga avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 526 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Parga?

I November er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Parga. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 43 %.

Hvilken dag er den billigste i Parga?

lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Parga. mandag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Parga?

Hosteller i Parga koster vanligvis en plass omkring 447 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 79 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Parga.

Hvilke severdigheter er populære i mai basert på været i Parga?

Med forventninger om generelt lite regn (50 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 18 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Parga tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Parga