Hoteller i Dana Point i CA

Finn tilbud på 14 hoteller i Dana Point i CA

Dana Point, CA, USA
12. des. — 13. des.2
on. 13.12.
sø. 17.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Dana Point

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Dana Point
Pris
kr1481
kr32049
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Dana Point


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Dana Point

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Dana Point
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
38 %forventet prisnedgang
52 %forventet prisøkning

Pris

2 778 kr–9 393 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
3 114 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
9 393 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Dana Point på er: 1-2 stjerne, 36 dag før.

1-2 stjerne

1 068 kr–20 973 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Dana Point

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Dana Point

Laveste hotellpris

1 275 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Waldorf Astoria Monarch Beach Resort & Club

Hoteller i nærheten av flyplassen

8944

Gjennomsnitt antall netter på opphold

99 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Dana Point funnet siste 7 dager er 1 275 kr/natten. Denne prisen fås hos Modern DP Condo-Furnished Monthly-Close to Beach!.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Waldorf Astoria Monarch Beach Resort & Club, det mest populære 5-stjerners hotellet i Dana Point(8,9/10 rating - basert på 111 anmeldelser).
Det er er 8 944 hoteller i Dana Point i nærheten av Los Angeles Intl. Hyatt Regency Los Angeles International Airport med kortest avstand på 1,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 99 dager når e bor på i Dana Point. Gjennomsnittprisen for 99 dager i Dana Point siste uken er 929 902 kr.

Dana Point reisetips

Hvilke nabolag i Dana Point bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Orange County Transit Authority (OCTA) kjører en buss langs store deler av Pacific Coast Highway (buss 1), som åler seg gjennom Dana Point. Imidlertid er en anbefalt måte å se Dana Point på til fots, og de lokale gjør det gjerne i flip flops. Central Dana Point er lite nok til å nytes til fots eller på sykkel. Lokalbefolkningen går rundt ved hjelp av de mange gangstiene som går parallelt med Stillehavet for uovertruffen utsikt over havet. Laguna Cliffs Marriott Resort & Spa tilbyr også mange fasiliteter for å sikre at ditt opphold blir så bra som mulig. Hvis du vil reise lenger unna, kan det være lurt å vurdere å leie en bil, tilgjengelig gjennom momondo.


Hvor mye koster et hotell i Dana Point per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Dana Point med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 5 693 kr

Gjennomsnittlig 6 616 kr

Dyrest 8 462 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Dana Point

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Dana Point

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Dana Point

Disse hotellene i Dana Point har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Dana Point

Hvilke nabolag i Dana Point bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Du bør vurdere å bestille hotell i Dana Point hvis du er en surfer eller en fan av surfing. Den berømte Doheny State Beach er nevnt i ikke mindre enn to Beach Boys sanger: Surfin 'USA og Surfin' Safari, så dette er stedet for deg. Beachfront Inn & Suites at Dana Point ved nærliggende Capistrano Beach er i nærheten. Dana Point er kjent for sin romantikk, så par som leter etter rolige spaserturer langs stranden ved solnedgang bør prøve Best Western Plus Dana Point Inn-by-the-Sea, også i Capistrano Beach. Reisende som leter etter et sted å slappe av på reisen til San Diego og Los Angeles, kan prøve Surfbreak Hotel rett i nærheten av i-5 San Diego Freeway i San Clemente, som tilbyr Wi-Fi og en terrasse. Reisende på et budsjett på jakt etter billige hoteller i Dana Point kan prøve Patriots Boutique Motel, også like ved I-5 i San Clemente.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Dana Point

Hva er de mest populære attraksjonene i Dana Point?

Reisende som leter etter hoteller i Dana Point har flaks, for de fleste av attraksjonene ligger midt i sentrum. Start med Dana Point Harbor, som har restauranter, butikker, en marina og som også er utgangspunktet for Catalina Express, som tar besøkende til byen Avalon på Catalina Island utenfor kysten. The Ocean Institute ved havnen tilbyr også undervisning om maritim historie og havvitenskap og inneholder en kopi av skipet «Pilgrim». Dana Point-hoteller i nærheten er Laguna Cliffs Marriott Resort & Spa og Dana Point Marina Inn.

Hvilke nabolag i Dana Point har et stort utvalg av barer og restauranter?

Dana Point-hoteller i nærheten av havnen er flott for fine dining, og du vil ha mange valg her. Harpoon Henry's on Golden Lantern tilbyr sjømat, Wind & Sea Restaurant tilbyr hawaiiske retter med utsikt over havnen, mens Jimmy’s Famous American Tavern serverer kosemat av sjømat. Hvis du bor på et sentralt Dana Point-hotell, er disse stedene i gangavstand. For reisende som leter etter mat på sin reise enten ned til San Diego eller opp til Los Angeles, er Inn at Calafia Beach og Hotel Miramar, begge i San Clemente, i nærheten av flere steder, inkludert Blooms Irish Pub, Pedro's Taco's, OC Tavern Sports Bar og Jack in the Box, alle rett ved inn- og utkjøringen til I-5 San Diego Freeway.

Hva skjer i Dana Point?

Hvalfestivalen finner sted i to helger i mars og hedrer Dana Point sin beskrivelse som verdens delfin- og hvalhovedstad. Festivalen finner sted på Dana Wharf og Captain Dave's i sentrum av Dana Point. Ocean Institutes tall Ships Festival arrangeres hvert år i Dana Point Harbor i samme område. Dana Point Marina Inn er et av hotellene i Dana Point som ligger i området der festivalen finner sted, og tilbyr utsikt over havnen med basseng og treningsstudio.


Informasjon om opphold i Dana Point

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Dana Point

Hvor mange dager tilbringer folk i Dana Point?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Dana Point er 99 netter.

Hvor mye koster et hotell i Dana Point?

Hoteller i Dana Point har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 9 393 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Dana Point?

November er den billigste måneden å bestille hotell i Dana Point. Prisene kan være hele 39 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Dana Point?

For øyeblikket er det tirsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Dana Point, og søndag som er den dyreste.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Dana Point fra hoteller?

Antall tilbydere fraDana Point hoteller er 306 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Dana Point fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Dana Point ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Dana Point

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Dana Point

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Dana Point gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Dana Point med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Dana Point hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Dana Point?

momondo finner et flott sted å bo i Dana Point ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Dana Point på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.