Hoteller i Crested Butte i CO

Finn tilbud på 61 hoteller i Crested Butte i CO

Crested Butte, CO, USA
23. sep. — 24. sep.2
sø. 24.9.
to. 28.9.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Crested Butte

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Crested Butte
Pris
kr787
kr8527
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Crested Butte


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Crested Butte

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Crested Butte
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
48 %forventet prisnedgang
33 %forventet prisøkning

Pris

1 233 kr–3 502 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 233 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 375 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Crested Butte på er: 1-2 stjerne, 83 dag før. 4-5 stjerne, 63 dag før.

1-2 stjerne

2 677 kr–3 205 kr

3 stjerne

2 364 kr–2 623 kr

4-5 stjerne

2 860 kr–3 961 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Crested Butte

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Crested Butte

Laveste hotellpris

788 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

430
Den rimeligste prisen for et rom i Crested Butte funnet siste 7 dager er 788 kr/natten. Denne prisen fås hos Crested Butte Hostel, a 1-stjerners hotell.
Det er er 430 hoteller i Crested Butte i nærheten av Grand Junction Regnl. Motel 6 Grand Junction med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.

Crested Butte reisetips

Hvilke områder i Crested Butte bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Crested Butte er en liten skiby i Colorado, og det finnes flere nabolag som tilbyr innkvartering. Disse nabolagene inkluderer Mt. Crested Butte, Gold Link, Meridian Lake, The Summit, Pitchfork, Overlook, and Prospect. De fleste hotellene i Crested Butte ligger imidlertid i sentrum av byen og i Mt. Crested Butte. Det er begrenset med offentlig transport i byen, og busstransport er ditt valg hvis du ikke har ditt eget kjøretøy. Mountain Express busstransport har en Town Shuttle-rute som forbinder Crested Butte og Mt. Crested Butte. Turen er kort, men du finner hyppigere turer i skisesongen og flere forsinkelser utenfor sesongen. En løsning på dette problemet er å leie en bil gjennom momondo for å gjøre reise rundt i byen mye enklere.


Hvor mye koster et hotell i Crested Butte per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Crested Butte med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Crested Butte

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Crested Butte

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Crested Butte

Disse hotellene i Crested Butte har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Crested Butte

Hvilke nabolag bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Det er lettere å finne billige hoteller i Crested Butte og Mt. Crested Butte enn i andre bydeler i byen. Enten du er her for forretninger, fritid eller er på parferie, har disse to områdene flest gode hoteller. Noen av de billige hotellene i Crested Butte som er rettet mot forretningsreisende, er Nordic Inn og The Forest Queen Hotel. For turister og forretningsreisende, er noen aktuelle valg av hoteller Grand Lodge Crested Butte og Elevation Hotel and Spa. Par og tilbakevendende reisende kan bo på Old Town Inn eller Cristiana Guesthaus.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Crested Butte

Hva er de mest populære attraksjonene i Crested Butte?

Når du sammenligner billige hoteller i Crested Butte, lurer du kanskje på hvilke attraksjoner som er å nyte her? Det er flere grunner til at folk blir lokket til denne byen, først og fremst Rocky Mountains og de utmerkede skibakkene. Hvis du liker ski, kan du velge Crested Butte for å prøve noen av de bratteste skiløypene i Colorado, og stedet er kjent som den siste store skibyen i Colorado. Crested Butte er et egnet sted for både ski og skøyter på Crested Butte Nordic Center, som har et nordisk skiområde og en skøytebane. For noen morsomme aktiviteter kan du dra til Adventure Park på Crested Butte Mountain Resort på Snowmass Road, hvor du finner strikkhopping, minigolf og fjellklatring.

Hvilke nabolag i Crested Butte har et stort utvalg av barer og restauranter?

Turister bestiller hoteller i Crested Butte fordi de vet at innkvartering i denne byen vil gi god mat, avslapning og litt moro i baren. Hvis du er ute etter å more deg i Crested Butte, finner du barer og restauranter konsentrert i sentrum av byen. Du kan oppleve en rekke spisesteder, inkludert The Last Steep Bar & Grill for hurtigmat, Teocalli Tamale for meksikansk mat, og Slogar for amerikansk mat. Hvis du vil ha en finere matopplevelse, kan du prøve den fransk-amerikanske restauranten Soupcon, Django Restaurant & Wine Bar, Secret Stash og Elk Avenue Prime. Rettene i disse restaurantene er fra det amerikanske, franske, italienske og europeiske kjøkken. Noen kjente barer i byen er Dogwood Cocktail Cabin, Eldo, og Montaya Distillers. MT. Crested Butte har også noen restauranter som også fungerer som barer. MT. Crested Butte-etablissementene inkluderer Divoy, Uley’s Cabin og 9380 Tavern Restaurant and Bar. Maten her er for det meste amerikansk.

Hvilke årlige eller halvårlige arrangementer og festivaler er det i Crested Butte?

Crested Butte er et scenisk sted for arrangementer og festivaler gjennom hele året. Crested Butte Wildflower Festival er flaggskiparrangementet i byen og har blitt feiret av lokalbefolkningen siden 1980-tallet. Festivalen finner sted i midten av juli i sentrum av byen, med morsomme og smarte aktiviteter som sykkelturer, kunst- og matlagingskurs, fotokurs, hageturer, hagediskusjoner og mer. Du kan også delta på Alpenglow Concerts gratis fra juni til august, en 4. juli-parade gjennom byen i juli, og Crested Butte Arts Festival i august. Alle hendelser finner sted i hovedområdet i Crested Butte og det er lett å komme seg dit.


Informasjon om opphold i Crested Butte

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Crested Butte

Hvor mye koster et hotell i Crested Butte?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 085 kr per natt ved bestilling av hotell i Crested Butte. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Crested Butte?

juli er den billigste måneden å bestille hotell i Crested Butte. Prisene kan være hele 48 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Crested Butte?

Prisene på hotellrom i Crested Butte vil være på sitt laveste på mandag, og på sitt høyeste på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Crested Butte?

Prisen for et luksushotell i Crested Butte ligger normalt på ca. 2 665 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Crested Butte nærmere 2 085 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 54% % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i Crested Butte?

En gjennomsnittstemperatur på 9 °C og forventet nedbørsmengde på 51 mm gjør september til en flott måned å utforske området omkring Crested Butte.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Crested Butte fra hoteller?

Antall tilbydere fraCrested Butte hoteller er 1 065 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Crested Butte fra hoteller sist?

Pris for Crested Butte fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Crested Butte

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Crested Butte

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Crested Butte gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Crested Butte. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Crested Butte?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Crested Butte med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Crested Butte på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.