Finn billige fly til Tartu

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Tartu?

 • Hvilken flyvning til Tartu er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Tartu fra London for 347 kr. Dette er 89 % billigere enn de fleste flytilbudene til Tartu. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Tartu fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tartu?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Tartu. Hvis du planlegger å fly til Tartu, bør du vurdere å bestille flyvninger til Tallinn Ulemiste flyplass (160 km fra sentrum i Tartu).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Tartu?

  Med en gjennomsnittspris på 3 191 kr per person, er det Tartu flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Tartu. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Hvilke flyselskaper flyr til Tartu?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Tartu
 • Hvilke flyselskaper flyr til Tartu?

  Finnair er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Tartu med. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Tartu jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Start planleggingen av reisen til Tartu


Finn fly til andre byer i Estland

Tartu har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?