Finn billige fly til Maribor

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 7.2.
ti. 14.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Maribor flyinnsikt og trender

Se innsikt for Maribor-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Maribor?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Maribor avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Ljubljana Joze Pucnik tar det i snitt 15t 35m, men flyr du fra Bergen Flesland til Ljubljana Joze Pucnik ligger flytiden på rundt . Ljubljana Joze Pucnik er den mest populære flyplassen i Maribor.

De billigste flyvningene til flyplassene i Maribor

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Maribor fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ljubljana

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Maribor

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Ljubljana (LJU)

Vanligvis er flyvninger til Maribor fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Ljubljana Joze Pucnik, som i gjennomsnitt koster 3 249 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Maribor

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Maribor. Hvis du planlegger å fly til Maribor, bør du vurdere å bestille flyvninger til Ljubljana Joze Pucnik flyplass (98 km fra sentrum i Maribor).


Hvilke flyselskaper flyr til Maribor?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Maribor

Hvilke flyselskaper flyr til Maribor?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Maribor from Norge are Lufthansa, LOT, Scandinavian Airlines and SWISS. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Start planleggingen av reisen til Maribor


Finn fly til andre byer i Slovenia

Maribor har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Maribor når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Maribor, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Maribor på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Maribor flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Maribor. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.