Hoteller i Jordan

Hoteller i Jordan

Finn tilbud på 980 hoteller i Jordan

Jordan
1. mar. — 2. mar.2
sø. 25.2.
to. 29.2.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Jordan

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Jordan
Pris
kr387
kr2065
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Jordan

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Jordan

Pris

314 kr–805 kr

BILLIGSTE BY I JORDANAmman42 % billigereHoteller i Amman er de billigste i Jordan med en gjennomsnittspris på kun 314 kr per natt
DYRESTE BY I JORDANWadi Musa33 % dyrereWadi Musa har de dyreste hotellene i Jordan med rom med en gjennomsnittspris på 805 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I JORDANAqaba40 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Aqaba enn noen annen by i Jordan

Hoteller i populære byer i Jordan

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Jordan, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Jordan

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Jordan
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
64 %forventet prisnedgang
45 %forventet prisøkning

Pris

450 kr–2 298 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
366 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 651 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Jordan

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Jordan

Laveste hotellpris

94 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Mövenpick Resort & Residences Aqaba

Hoteller i nærheten av flyplassen

204

Gjennomsnitt antall netter på opphold

13 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Jordan funnet siste 7 dager er 94 kr/natten. Denne prisen fås hos Wadi Rum, a 5-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Mövenpick Resort & Residences Aqaba, det mest populære 5-stjerners hotellet i Jordan(8,2/10 rating - basert på 1 332 anmeldelser).
Det er er 204 hoteller i Jordan i nærheten av Amman Queen Alia Intl. باص سياحي مع سائق و دليل سياحي متخصص med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 13 dager når e bor på i Jordan. Gjennomsnittprisen for 13 dager i Jordan siste uken er 15 430 kr.

Informasjon om opphold i Jordan

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Jordan

Hvilke byer i Jordan burde jeg overnatte i?

Jordan er hjem til en rekke kjente og spennende steder som hovedstaden Amman, den kjente destinasjonen Aqaba, Wadi og mange flere. Det finnes mange gode hoteller i Jordan. Med sin rike historie, sentrale beliggenhet i Midtøsten og matkultur er Jordan virkelig et utmerket ferievalg, hvor du også finner en mengde billige hoteller. Hovedflyplassen i landet ligger i Amman, slik at mange turister ender opp her når de først ankommer landet. Amman har et nettverk av busser, minibusser og drosjer som kjører på kryss og tvers av byen for en billig penge. Aqaba, som også er populær blant besøkende, har en mengde billige transporttilbud i form av drosje og taxi. Gjennom momondo kan du booke hoteller i Jordan. Når det gjelder overnattingsmuligheter og billige hotell i Jordan så finnes det flere gode alternativer i Amman. Panda Hotel Apartments er et billig og godt valg for reisende på budsjett, videre så kan man også prøve Amman Inn Hotel. I Aqaba er Doubletree by Hilton et populært valg med sine moderne og luftige rom i sentrum av byen.

Hvilke attraksjoner er mest populære i Jordan?

Jordan med sin rike og lange historie er hjem til en rekke gamle byer, monumenter og geografiske områder som er spennende for turister. Wadi Rum som ble kjent gjennom fortellingen om Lawrence av Arabia er et godt eksempel. Dette spesielle landskapet som er en del av en stor dal med et helt unikt utseende, er for mange en av de største trekkplastrene. Her kan man vandre rundt i timesvis og la seg bergta av det vakre og magiske landskapet som minner om kratere man finner på månen. Her er det også mulig for å ri på kameler for den som er interessert i det. Petra som er en av verdens eldste byer, er også et must for besøkende. Denne byen som er en viktig del av Jordans historie har en variert og omfattende historie. Videre er Amman i seg selv en attraksjon med sin historiske arkitektur, sjarmerende gamle gater og kultur, og det er gode muligheter til å finne billige hotell. Aqaba er enda et fint valg med sin gamleby og fine markeder. Darna Village Beach Hotel er et godt utgangspunkt for besøkende som befinner seg i dette området.

Hvilke byer i Jordan har det beste utelivet?

Det beste utelivet finner du i større byer som Amman og Aqaba med sine mange fortauskafeer, restauranter og tradisjonelle barer. Her kan man nyte lokalprodusert alkohol som øl og sprit og det finnes en mengde forskjellige alternativer. For elegant overnatting like i nærheten av begivenhetene sjekk gjerne ut Amman Rotana Hotel som ditt hotell i Jordan med en avslappende atmosfære. Jordan har også en rik matkultur som inkluderer kjente retter som falafel, shawarma og maqlaba for å nevne noe.

Hvilke byer i Jordan har mest historie og kunst?

Petra er den eldste byen og kan by på en rekke historiske monumenter og guidede turer som til det viktige al-Siq tempelet og Ad-deir. De Hellige gravene og Det store tempelet i hjertet av Petra er andre opplevelser som bør oppleves. Når det gjelder Amman så kan et besøk til det Jordanske Museum anbefales på det sterkeste. Det Jordanske arkeologiske museum er også verdt et besøk. W Amman ved Rafiq al Hariri Avnue er et godt valg for å kunne utforske museumsområdene og er et av de beste hotellene i Jordan.

Når er det billigst å besøke Jordan?

Med en prislapp på kun 388 kr per natt i gjennomsnitt, er februar den billigste måneden for hotellovernattinger i Jordan. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Jordan er mai.

Hvor i Jordan velger de fleste å overnatte?

Jordan er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Amman.

Hvilken by i Jordan har de dyreste hotellrommene?

Du kan regne med en gjennomsnittspris på 740 kr per natt for et hotellrom i Wadi Musa. Dette er ca. 26 % dyrere enn alle andre byer i Jordan.

Hvilken by i Jordan har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker Jordan er Aqaba. Med en gjennomsnittspris på 133 kr per natt, er Aqaba ca. 58 % billigere enn andre byer i Jordan.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Jordan fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 3 850 tilbydere å velge mellom fra Jordan hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Jordan fra hoteller sist?

Priser for Jordan fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Jordan

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Jordan

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Jordan gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Jordan med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Jordan hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Jordan?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Jordan med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Jordan på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Jordan

Populære byer i Jordan
Viser hoteller i byer i samme land


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Jordan
sø. 25.2.
to. 29.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post