Leiebiler i Jordan

Leter du etter billige leiebiltilbud i Jordan? Søk her!

Amman, Jordan
30. nov. — 7. des.
Samme leveringssted
Amman, Jordan
on. 30.11.
12:00
on. 7.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Jordan

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Jordan nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

25 kr/dag

25 des.–31 des.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

27 kr/dag

25 des.–31 des.
Suzuki Vitara/Escudo
Skoda Octavia
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

29 kr/dag

25 des.–31 des.
Skoda Octavia
Toyota Camry
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

36 kr/dag

25 des.–31 des.
Toyota Camry
Nissan Pathfinder
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

77 kr/dag

25 des.–31 des.
Nissan Pathfinder
Volkswagen T-ROC
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

44 kr/dag

25 des.–31 des.
Volkswagen T-ROC
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

32 kr/dag

25 des.–31 des.
Opel Corsa
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

25 kr/dag

25 des.–31 des.
Fiat Panda
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

77 kr/dag

25 des.–31 des.
Peugeot 3008

Tilbud på Jordan bilutleie

Finn leiebil i Jordan som passer for deg

Liten Leiebiler

218 kr - 527 kr

Alle biltyper

218 kr - 1 945 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Jordan er 322 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Jordan er i januar. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 218 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 53 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jordan. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jordan kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Jordan Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Jordan er 263 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Jordan er i april. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 381 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 62 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jordan. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jordan kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Jordan Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Jordan er 1 161 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Jordan er i februar. Prisen er 61 % lavere enn resten av året med bare 454 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 42 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jordan. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jordan kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Jordan Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Jordan er 426 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Jordan er i februar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 454 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jordan. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Jordan kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Jordan SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

25 kr/dag

25 des.–31 des.
Volkswagen up!
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

25 kr/dag

25 des.–31 des.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

27 kr/dag

25 des.–31 des.
Suzuki Vitara/Escudo

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Jordan

Nedenfor er de mest populære hotellene i Jordan

Leiebiler i Jordan

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Jordan, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Budget er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Jordan, med priser fra kun 355 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Jordan på 394 kr per dag.

Avis er det mest populære leiebilselskapet i Jordan, og 55 % av momondo-brukerne valgte dette selskapet i forrige måned. Avis har også 58 vurderinger, og en score på 5,6 av 10, noe som gjør dette leiebilseslkapet til et populært alternativt blant reisende.

Avis har flest utleiesteder i Jordan. Selskapet har 16 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplasser og i byer. Amman er den mest populære byen å besøke i Jordan, og du kan enkelt leie bil hos Avis som har 9 utleiesteder rundt omkring i byen.

Loven i Jordan krever at du kjører på Jordan side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Av totalt 137 land, ble Jordan rangert som nr. 74 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Jordan en score på 3,9 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

0,50‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Jordan. Både besøkende og fastboende i Jordan kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Jordan har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Den mest populære bilen å leie i Jordan, er en Economy. 32 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Jordan. Hvis en Economy innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 218 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Gjennomsnittsprisen på bensin i Jordan lå i forrige uke på 16,60 kr per liter. Til sammenligning er det Algerie som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,36 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 30,04 kr per liter.


Leiebiler i populære byer i Jordan

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Jordan

Utforsk flere leiebiler i Midtøsten

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Midtøsten

Start planleggingen av reisen til Jordan


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Jordan kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Jordan ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Jordan.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Jordan.

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Jordan.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Jordan på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.