Leiebiler i Brest, Frankrike

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Brest, Frankrike? Start søket her

Brest, BR, Frankrike
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Brest, BR, Frankrike
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Brest

Alle større selskaper som leier ut biler i Brest, Frankrike
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
5 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Avstand fra Brest, Frankrike til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Brest Guipavas flyplass

Leiebiler i Brest

Vi har hatt 389 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Brest så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Brest for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Avis, Europcar og Hertz er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Brest. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Brest, Frankrike?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Brest ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Brest. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Brest i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Brest i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Brest temperaturer på omkring 10 °C, og en nedbørsmengde på 134 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Brest vil koste deg i gjennomsnitt 155 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Brest, Frankrike?

Fartsgrensen i Brest er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Brest har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 80 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Brest, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 130 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Brest?

Leiebiler av typen Hyundai Accent og Fiat 500 i Brest er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Hyundai Accent i Brest kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 427 kr/dag, og kan koste så lite som 85 kr/dag. Leiepriser for Fiat 500 kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 336 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 78 kr/dag.

Hvordan er været i Brest, Bretagne, Frankrike i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Brest på 15 °C, og forventet nedbørsmengde er 83 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Brest.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Brest i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Brest. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Brest, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Fiat 500 og Ford Focus.

Er været i Brest representativt for resten av Bretagne?

Reisende som skal kjøre fra Brest på en biltur rundt omkring i Bretagne eller de omkringliggende områdene i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 15 °C, og ca. 67,3 mm nedbør.


Start planleggingen av reisen til Brest