Finn billige fly til Liège

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Liège flyinnsikt og trender

Se innsikt for Liège-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Liège er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Liège fra Benidorm fant flyvninger som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Liège. Du kan finne den billigste prisen til Liège fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Liège?

Flytiden fra Norge til Liège varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National (en av de mest populære rutene), tar det 1t 55m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Liège er fra Bergen Flesland til Brussel Bruxelles-National, som tar omtrent 3t 50m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

De billigste flyvningene til flyplassene i Liège

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Liège fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Brussel S. Charleroi flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Liège

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Brussel Bruxelles-National flyplass (BRU)

Vanligvis er flyvninger til Liège fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National, som i gjennomsnitt koster 1 891 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Liège

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Liège. Hvis du planlegger å fly til Liège, bør du vurdere å bestille flyvninger til Brussel S. Charleroi flyplass (82 km fra sentrum i Liège), Brussel Bruxelles-National flyplass (83 km fra sentrum i Liège), eller Antwerpen Deurne flyplass (100 km fra sentrum i Liège).

Du kan finne tilbud for Brussel S. Charleroi flyplass for i gjennomsnitt 1 248 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Liège

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Liège

Hvilke flyselskaper flyr til Liège?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Liège

Hvilke flyselskaper flyr til Liège?

På reiser til Liège fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Brussels Airlines, Scandinavian Airlines, KLM eller Lufthansa. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Start planleggingen av reisen til Liège


Finn fly til andre byer i Belgia

Liège har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Liège når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Liège, noe som sparer deg for tid og penger.

Alle flysøk til Liège på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Liège. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Liège, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Liège og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.