Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Australia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Australia? Søk her!

Sydney, NSW, Australia
25. apr. — 2. maj
Sydney, NSW, Australia
tor. 25.4.
12:00
tor. 2.5.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Australia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Australia nedenfor
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

197 kr/dag

8 juli–12 juli
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

283 kr/dag

8 juli–12 juli
Suzuki Vitara
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

286 kr/dag

8 juli–12 juli
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

325 kr/dag

8 maj–10 maj
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

354 kr/dag

8 maj–10 maj
Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

382 kr/dag

8 juli–12 juli
Suzuki Vitara
Seat Mii
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

382 kr/dag

8 juli–12 juli
Seat Mii
Toyota C-HR
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

382 kr/dag

8 maj–10 maj
Toyota C-HR
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

438 kr/dag

8 juli–12 juli
Peugeot 3008

Tilbud på Australia bilutleie

Finn leiebil i Australia som passer for deg

Liten biler

177 kr - 1 039 kr

Alle biltyper

228 kr - 1 003 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Australia er 445 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Australia er i september. Prisen er 61 % lavere enn resten av året med bare 177 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Australia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Australia liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Australia er 472 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Australia er i september. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 254 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Australia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Australia mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Australia er 357 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Australia er i juni. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 440 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Australia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Australia stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Australia er 551 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Australia er i juni. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 337 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Australia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Australia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

197 kr/dag

8 juli–12 juli
Opel Corsa
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

325 kr/dag

8 maj–10 maj
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

354 kr/dag

8 maj–10 maj
Suzuki Vitara

Leiebiler innsikt og trender i Australia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Australia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Australia?

Bargain Car Rentals bruker å ha de billigste tilbudene på leiebiler i Australia. Brukere kan ofte finne priser helt nede i 344 kr/dag når de bestiller gjennom Bargain Car Rentals. Med Bargain Car Rentals er det stor sannsynlighet for at du finner tilbud på leiebiler til en lavere pris enn landets gjennomsnittlige pris på 583 kr/dag. Disse prisene kan variere, avhengig av biltypen du ønsker å leie samt byen du leier den i.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Australia?

For øyeblikket er det Australia som er det mest populære leiebilselskapet i Bargain Car Rentals. 24 brukere har gitt Bargain Car Rentals en gjennomsnittsscore på 8,0 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 38 % av brukerne å leie bil hos Bargain Car Rentals for oppholdet sitt i Australia.

Hvilket leiebilselskap i Australia har flest utleiesteder?

IfHvis du planlegger å reise til Australia, og ønsker å leie bil, bør du ha i bakhodet at Thrifty er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder. Det er stor sannsynlighet for at du finner et av deres 364 landsdekkende utleiesteder enten på ankomstflyplassen, eller i sentrum av byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Australia du skal reise til, bør du vurdere Sydney, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Thrifty 8 utleiesteder rundt omkring i området.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Australia?

39 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en SUV når de besøker Australia, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Australia varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 830 kr per dag for en SUV.

Leiebilselskaper i Australia

Alle større selskaper som leier ut biler i Australia

Thrifty

364 utleiesteder

Firefly

276 utleiesteder

Hertz

266 utleiesteder

keddy by Europcar

213 utleiesteder

Sunnycars

196 utleiesteder

Avis

186 utleiesteder

Budget

172 utleiesteder

Sixt

161 utleiesteder

Leiebiler i Australia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Australia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Australia?

Loven i Australia krever at du kjører på Australia side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Hvor gode er veiene i Australia?

Av totalt 137 land, ble Australia rangert som nr. 41 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Australia en score på 4,7 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

Hva er promillegrensen i Australia?

0,50‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Australia. Både besøkende og fastboende i Australia kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Australia, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Australia?

I forrige uke lå gjennomsnittsprisen på bensin i Australia på 12,78 kr per liter. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Australia, kan det være greit å huske på at Egypt har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,09 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 35,03 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Australia fra biler sist?

Priser for Australia fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Australia fra biler?

Antall tilbydere fraAustralia biler er 3 155 fra og med april 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Australia?

Blant forskjellige land, inkludert Australia, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Australia?

For å leie en bil i Australia må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Australia?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Australia fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Australia?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Australia ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Australia med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Australia.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Australia på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Australia.

Finner jeg utleiebiler i Australia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Australia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Australia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Australia på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Australia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
tor. 25.4.
12:00
tor. 2.5.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Australia