Leiebiler i Australia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Australia? Søk her!

Sydney, NSW, Australia
1. des. — 8. des.
Samme leveringssted
Sydney, NSW, Australia
to. 1.12.
12:00
to. 8.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Australia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Australia nedenfor
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

48 kr/dag

20 feb.–22 feb.
Toyota Corolla
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

67 kr/dag

14 des.–21 des.
Vauxhall Mokka
Skoda Octavia
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

51 kr/dag

20 feb.–22 feb.
Skoda Octavia
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

50 kr/dag

14 des.–21 des.
Nissan Qashqai
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

35 kr/dag

14 des.–21 des.
Toyota Yaris
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

52 kr/dag

14 des.–21 des.
Mercedes-Benz GLA
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

66 kr/dag

20 feb.–22 feb.
Peugeot 3008
BMW 3 Series
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer

76 kr/dag

20 feb.–22 feb.
BMW 3 Series
Nissan Pathfinder
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

112 kr/dag

20 feb.–22 feb.
Nissan Pathfinder

Leiebilinformasjon for Australia

Australia har flere unike trafikklover slik som at all kjøring foregår på venstre side av veien noe som skiller seg ut ifra de fleste andre land i den vestlige verden. Det er også viktig å medbringe et internasjonalt førerkort for å forsikre seg om gyldigheten. Det finnes også en rekke større motorveier og regionale veier som baserer seg på bompenger og her kan det lønne seg å sjekke området du befinner deg i for å unngå eventuelle problemer. Noen steder det betaling med en elektronisk bompengebrikke andre steder kan det være kontanter eller kort ved en fysisk bomstasjon. Australia har også krav om at alle som ferdes på motorsykkel og moped bruker hjelm av sikkerhetsmessige årsaker og dette er lovpålagt.

Minstealderen for å kunne benytte seg av leiebil i Australia er 21 år og det finnes spesielle regler for sjåfører som vil benytte seg av leiebiler yngre enn 24 år i Australias leiebiler. Disse sjåførene må i all hovedsak betale et daglig beløp slik som også er vanlig praksis i en rekke andre land. Videre kan det også være spesifikke krav om at yngre sjåfører ikke får benytte seg av  billige leiebiler over en viss effektgrense eller med større motorer. Som standard kommer leiebiler fra bilutleie med en begrenset forsikring som dekker et visst beløp hvis uhellet skulle være ute, det kan ofte være lurt å ta nærmere kontakt med ditt leiebilfirma for en mer utfyllende forsikring og kostnadene knyttet til dette.

Australia er et enormt land med en relativt liten befolkning derfor er det store regionale forskjeller når det gjelder trafikkmengden i landet som helhet. Langs kysten og ved de større urbane områdene slik som Sydney, Melbourne, Adelaide og Brisbane kan det være tett trafikk og kødannelser i forbindelse med ferier, trafikkuhell eller rushtrafikk. Australske byer har gjerne relativt liten grad av kollektivtrafikk noe som medfører at det er mange biler på veien. Utenfor de større tettstedene er det som regel begrenset med trafikk og det er gjerne få leiebiler. Innover i landet fra kysten er det svært begrenset med trafikk og veikvaliteten faller også betraktelig. Innover i Australia kan man ofte kjøre i timesveis uten å møte på noe særlig med trafikk. Hvis man reiser helt over til vestkysten og områder slik som Perth vil man fort havne i et område med større trafikkmengder. Fra Perth og nordover langs kysten er trafikknivået moderat og veikvaliteten kan også variere.

Det er en stor mengde naturskjønne og vakre veier i Australia og det er vanskelig å begrense seg til bare noen få stykker. Litt avhengig av preferanser og smak kan et godt startsted være tropiske nordøstkysten med byer som Brisbane og Port Douglas. Her kan man leie en bil  og kjøre sørøver kysten mot spennende byer som Sydney og Melbourne. På veien vil en se variert terreng og det gradvise skiftet fra tropiske klima til et mer middelhavspreget klima som kjennetegner særlig Sydney. Fortsetter man sørover forbi Melbourne vil man havne i velkjente vindistrikt med vakre daler og åser og her kan man enten fortsatte videre langs kysten eller bevege seg nordover og ørkenlandskapet som preger indre Australia. I indre Australia vil en finne vakre stein og klippeformasjoner slik som verdenskjente Ayers Rock som absolutt er verdt den lange reiseveien fra kysten. Det er mulig å kjøre tvers igjennom dette tørre landskapet for en uforglemmelig opplevelse før man ender opp på vestkysten og pulserende byer slik som Perth.


Tilbud på Australia bilutleie

Finn leiebil i Australia som passer for deg

Liten Leiebiler

329 kr - 607 kr

Alle biltyper

329 kr - 1 652 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Australia er 411 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Australia er i september. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med bare 329 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 53 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Australia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Australia er 516 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Australia er i mars. Prisen er 14 % lavere enn resten av året med bare 446 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Australia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Australia er 983 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Australia er i februar. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 700 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Australia Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Australia er 882 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Australia er i mars. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 286 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Australia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Australia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

35 kr/dag

14 des.–21 des.
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

48 kr/dag

20 feb.–22 feb.
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

106 kr/dag

20 feb.–22 feb.
Volkswagen Golf

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Australia

Attraksjoner i nærheten:

Snapper Rocks680,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Snapper Rocks1331,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Snapper Rocks95,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Australia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Australia

Leiebiler i Australia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Australia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Budget bruker å ha de billigste tilbudene på leiebiler i Australia. Brukere kan ofte finne priser helt nede i 300 kr/dag når de bestiller gjennom Budget. Med Budget er det stor sannsynlighet for at du finner tilbud på leiebiler til en lavere pris enn landets gjennomsnittlige pris på 812 kr/dag. Disse prisene kan variere, avhengig av biltypen du ønsker å leie samt byen du leier den i.

For øyeblikket er det Australia som er det mest populære leiebilselskapet i Sixt. 131 brukere har gitt Sixt en gjennomsnittsscore på 7,6 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 53 % av brukerne å leie bil hos Sixt for oppholdet sitt i Australia.

IfHvis du planlegger å reise til Australia, og ønsker å leie bil, bør du ha i bakhodet at Thrifty er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder. Det er stor sannsynlighet for at du finner et av deres 364 landsdekkende utleiesteder enten på ankomstflyplassen, eller i sentrum av byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Australia du skal reise til, bør du vurdere Sydney, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Thrifty 8 utleiesteder rundt omkring i området.

Loven i Australia krever at du kjører på Australia side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Av totalt 137 land, ble Australia rangert som nr. 41 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Australia en score på 4,7 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

0,50‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Australia. Både besøkende og fastboende i Australia kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Australia, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

26 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en Compact når de besøker Australia, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Australia varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 120 kr per dag for en Compact.

I forrige uke lå gjennomsnittsprisen på bensin i Australia på 11,94 kr per liter. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Australia, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,32 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 29,60 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære regioner i Australia

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Australia som du ikke må gå glipp av

Utforsk flere leiebiler i Det sørlige Stillehavet

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Det sørlige Stillehavet

Start planleggingen av reisen til Australia


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Australia fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Australia ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Australia.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Australia.

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Australia.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Australia på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.