Leiebiler fra Europcar i Brussel

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Brussel

Brussel, Belgia
1. okt. — 8. okt.
Samme leveringssted
Brussel, Belgia
fr. 1.10.
12:00
fr. 8.10.
12:00
Sjåførens alder:

Europcar sine utleiesteder i Brussel

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Brussel, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Brussel

 • Er det trygt å leie en bil hos Europcar i Brussel under COVID-19-pandemien?

  Hvert av Europcar sine utleiesteder i Brussel har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Europcar har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
  • «Zero Contact»-policyen som forsikrer om at nøkkelen til bilen forsegles i en konvolutt etter desinfisering

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Europcar i Brussel i oktober?

  Leie av bil i Brussel hos Europcar i oktober koster i gjennomsnitt 546 kr per dag. Sist oktober fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 343 kr per dag hos Europcar, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Brussel i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 3 824 kr for en leiebil fra Europcar.

 • Har Europcar et utleiested på Brussel Bruxelles-National flyplass?

  Ja, Europcar har 1 utleiested på Brussel Bruxelles-National flyplass som som er å finne på følgende adresse: National Airport.

 • Tilbyr Europcar gratis avbestilling av leiebil i Brussel?

  Ja, Europcar i Brussel tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Europcar dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Europcar telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Europcar når man er i Brussel i oktober?

  Med en gjennomsnittspris på 540 kr/dag, er det å leie biler av typen Standard hos Europcar i Brussel i løpet av oktober det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Europcar i Brussel for så lite som 310 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Standard sist oktober.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Europcar i Brussel?

  Med en gjennomsnittpris på 540 kr per dag, er en leiebil av typen Standard hos Europcar i Brussel det billigste leiebilalternativet. 44 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Brussel hos Europcar, valgte å bestille en Standard for å spare penger. 540 kr per dag for en Standard er også 41 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Europcar tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Europcar i Brussel?

  Europcar har 4 utleiesteder i Brussel. Ifølge brukerne våre befinner Europcar sitt mest populære utleiested i Brussel på følgende adresse: Bruxelles-Midi,Place Victor Horta 1. 64 % av brukerne våre som leide bil hos Europcar i Brussel i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Brussel

Finner du ikke det du ser etter fra Europcar? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Brussel