Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Nissa Car Rental i Antalya

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Nissa Car Rental i Antalya

Sjåførens alder: 26–65
fr. 28.6.
fr. 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Nissa Car Rental i Antalya i Antalya (provins)

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

264 kr - 825 kr

Alle biltyper

264 kr - 825 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Nissa Car Rental i Antalya i Antalya (provins) på, er i februar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 264 kr per dag. 264 kr per dag er 38 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 424 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Nissa Car Rental i Antalya. Enda februar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Nissa Car Rental i Antalya, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Nissa Car Rental, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Mazda Mazda5
eller som ligner på Stasjonsvogn – mellomstor
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Nissa Car Rental

526 kr/dag

28 jun.–5 jul.
Mazda Mazda5

Nissa Car Rental sine utleiesteder i Antalya

Nedenfor finner du informasjon om Nissa Car Rental sine utleiesteder for leiebiler i Antalya, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Nissa Car Rental

6 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra Nissa Car Rental i Antalya

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Nissa Car Rental i Antalya i juli?

Den billigste prisen for en leiebil hos Nissa Car Rental i Antalya i juli, ligger på 184 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Nissa Car Rental er mer opp mot 513 kr per dag i juli, eller i gjennomsnitt 3 592 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist juli, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

Har Nissa Car Rental et utleiested på Antalya flyplass?

Ja, Nissa Car Rental har 1 utleiested på Antalya flyplass (Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service).

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Nissa Car Rental når man er i Antalya i juli?

Med en gjennomsnittspris på 519 kr/dag, er det å leie biler av typen Standard hos Nissa Car Rental i Antalya i løpet av juli det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Nissa Car Rental i Antalya for så lite som 454 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Standard sist juli.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Nissa Car Rental i Antalya?

Med en gjennomsnittpris på 346 kr per dag, er en leiebil av typen Kompakt hos Nissa Car Rental i Antalya det billigste leiebilalternativet. 20 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Antalya hos Nissa Car Rental, valgte å bestille en Kompakt for å spare penger. 346 kr per dag for en Kompakt er også 32 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen Nissa Car Rental tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

Hvor mange bilutleiesteder har Nissa Car Rental i Antalya?

Nissa Car Rental drifter for øyebliket 6 utleiesteder i Antalya. Det mest populære utleiestedet Nissa Car Rental har i Antalya, befinner seg på Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service. I løpet av de 12 siste månedene har 95 % av brukerne våre som har søkt etter leiebiler hos Nissa Car Rental i Antalya valgt å leie bil hos utleiestedet med adressen Antalya Airport Domestic and Internationel Arrivals Meet&Greet Service i løpet av det siste året.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Antalya fra biler sist?

Priser for biler fra Antalya ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Antalya fra biler?

Antall tilbydere fraAntalya biler er 157 fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Antalya?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Antalya. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Antalya?

For å leie en bil i Antalya må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Antalya på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 28.6.
12:00
fr. 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Antalya

Populære leiebiltyper i Antalya