Hotell Victoria: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 933 hoteller i Victoria, Canada

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Victoria

Det er mange flotte hoteller i Victoria, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Victoria

Butchart Gardens
Luxton Park
Save-On-Foods Memorial Centre

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Butchart Gardens?

Hoteller i nærheten av Butchart Gardens er vanligvis 18 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Victoria som koster 1 241 kr.

Hoteller i nærheten av Butchart Gardens

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Luxton Park?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Victoria som ligger nærmest Luxton Park. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Luxton Park ligger på 1 384 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Luxton Park er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Victoria som koster 1 241 kr.

Hoteller i nærheten av Luxton Park

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Save-On-Foods Memorial Centre?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Save-On-Foods Memorial Centre, er 1 378 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Save-On-Foods Memorial Centre er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Save-On-Foods Memorial Centre er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Victoria som koster 1 241 kr.

Hoteller i nærheten av Save-On-Foods Memorial Centre

Når bør du bestille hotell i Victoria

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Victoria
Lavsesong
November
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

22 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

37 %

forventet prisøkning

Pris
1 207 kr - 2 416 kr
Dyreste ukedag
lørdag
Billigste ukedag
onsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 505 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 595 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Victoria på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 69 dag før.
1-2 stjerne
914 kr - 1 121 kr
3 stjerne
1 309 kr - 1 515 kr
4-5 stjerne
1 972 kr - 2 124 kr

Victoria reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Victoria

Hva koster det for hotell i Victoria?

Du kan bestille hotell i Victoria som passer for de fleste budsjett, enten du ser etter billige vandrerhjem for ca. 250 NOK og oppover eller egne ferieboliger for opptil 4000 NOK for en natt. Du skaffer deg raskt og enkelt oversikt over de ulike tilbudene ved å søke online på momondo, og du kan også sjekke om frokost er inkludert i prisen.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Victoria?

Victoria er en by som elsker feiringer, og det holdes utallige arrangement i byen året rundt. Jazzfestivalen i juni er et godt eksempel på dette, og musikere og musikkelskere strømmer til byen for å nyte glade dager med god musikk. Byen har dessuten mange attraksjoner som kan nytes alle årstider, men du kan bestille ganske billige hotell i Victoria om du reiser på vinterstid.

Kan man reise til Victoria på budsjett?

Det er fullt mulig, særlig hvis du bestiller god tid i forkant og planlegger reisen nøye. Bruk gjerne kollektivtransport og pakk med deg piknik når du skal på sightseeing for å spare penger.

De beste transportmidlene i Victoria

Victorias internasjonale lufthavn ligger omtrent 26 km. fra sentrum. Flybussen koster omtrent 25 CAD (160 NOK), mens en taxi koster rundt 50 CAD (320 NOK). Du kan fint pakke med deg et par gode sko og utforske byen til fots. Du kan enkelt hoppe på en buss når du blir sliten i beina. Et dagspass på bussen koster to-tre CAD (20 NOK).

Må man ha med adapter til Victoria?

Ja, du må ha med adapter for å bruke elektrisk utstyr på hotellene i Victoria.

Hvor mye bør man gi i tips i Victoria?

Det forventes at du tipser omtrent 15 % i Canada, men du bør være obs på at serviceavgiften noen ganger legges til i regningen.

Er det trygt å reise til Victoria?

Victoria er et trygt reisemål, samtidig som du alltid bør ta normale forhåndsregler når du er på reisefot.

Hosteller og billige hoteller i Victoria

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Victoria

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Victoria

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Victoria

Victoria er hjertet av Vancouver Island og den største byen på øyen. Du kan velge å bo på hotell i Victoria sentrum, gjerne nær Lower Johnson Street. Det passer bra for de aller fleste å bo sentrumsnært, enten dere reiser med barn og vil ha et familierom eller du planlegger en romantisk langhelg med partnere med luksus, avslapning og velvære. Et rom med balkong og flott utsikt over vannet i det hippe området James Bay skaper garantert god stemning. Barnefamilier kan vurdere å booke hotell i Fairfield for rask tilgang til dyrepark, Beacon Hill Park og Miniature World.

Du kan også bestille overnatting i Victoria som ligger nærmere et av de koselige områdene i utkanten av byen. Du finner for eksempel romantiske spahotell i rolige omgivelser ved Butchart Gardens. Du kan også booke sentrumsnære konferansehotell med gode fasiliteter og mulighet for tidlig innsjekk, samt hundevennlige hotell hvor dyr er tillatt. Backpackere kan bestille billige vandrerhjem midt i sentrum nær Market Square.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Victoria

Victoria er en sjarmerende by med fargerike bygninger, spennende butikker, vakker natur og en pub på nesten ethvert gatehjørne. Du bør sette av tid til å besøke nabolaget i Chinatown, i tillegg til å utforske de mange severdighetene i sentrum. Chinatown er et flott syn med røde lykter langs gatene og mange fristende restauranter som garantert vekker interessent til matelskere. Fan Tan Alley i Chinatown er faktisk den smaleste gaten i hele Victoria, men den er likevel rik på forlokkende butikker som shoppingentusiaster bør besøke.

Fisherman’s Wharf ligger bare en kort spasertur fra sentrum. Det er et fascinerende nabolag med flotte restauranter og flytende hjem som pynter opp havnen med mange livlige farger. Du bør iallfall ta turen hit når sulten melder seg for å utforske de mange internasjonale rettene som serveres på spisestedene. Her finnes det noe for enhver smak, og du finner omtrent alt fra meksikanske måltider til velsmakende sushi.

Reiseinformasjon for Victoria

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Victoria?

  Gjennomsnittslengden for et opphold i Victoria er 3 netter.

 • Hvor mye koster et hotell i Victoria?

  I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 395 kr per natt ved bestilling av hotell i Victoria. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Victoria?

  Hoteller i Victoria er vanligvis billigst i November. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 23 % i denne perioden.

 • Hvilken dag er den billigste i Victoria?

  Hotellrom i Victoria er generelt billigere på tirsdag, og dyrere på torsdag.

 • Hvor mye koster et hostell i Victoria?

  I gjennomsnitt vil et hotell i Victoria ha en prislapp på omkring 986 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 410 kr billigere enn et typisk hotell i Victoria.

 • Hvor i Victoria bør jeg bo?

  Downtown Victoria, Fernwood, Victoria West og James Bay i Victoria er bydeler som er populære å bo i.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Victoria?

  En gjennomsnittstemperatur på 5 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (89 mm) gjør februar til en flott måned å utforske området omkring Victoria.