Hoteller i Victoria, Canada

Finn tilbud på 110 hoteller i Victoria, Canada

Victoria, BC, Canada
3. feb. — 4. feb.2
lø. 4.2.
on. 8.2.

De beste hotellene i Victoria

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Victoria
Pris
kr770
kr1942
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Victoria

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Victoria

Pris

1 569 kr–3 232 kr

BILLIGSTE BYDEL I VICTORIARockland28 % billigereHoteller i Rockland er de billigste i Victoria med en gjennomsnittspris på kun 1 569 kr per natt
DYRESTE BYDEL I VICTORIAVictoria West33 % dyrereVictoria West har de dyreste hotellene i Victoria med rom med en gjennomsnittspris på 3 232 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I VICTORIADowntown61 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Downtown enn noen andre land i Victoria

Ting å gjøre i Victoria


Hoteller i populære bydeler i Victoria

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Victoria, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Victoria

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Victoria
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
34 %forventet prisnedgang
32 %forventet prisøkning

Pris

1 263 kr–2 817 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
2 468 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 263 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Victoria på er: 4-5 stjerne, 77 dag før.

1-2 stjerne

1 461 kr–1 631 kr

3 stjerne

1 931 kr–2 021 kr

4-5 stjerne

2 752 kr–3 042 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Victoria

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Victoria

Laveste hotellpris

760 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Urban Den

Hoteller i nærheten av flyplassen

2305
Den rimeligste prisen for et rom i Victoria funnet siste 7 dager er 760 kr/natten. Denne prisen fås hos Arbutus Inn, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Urban Den, det mest populære 5-stjerners hotellet i Victoria.
Det er er 2 305 hoteller i Victoria i nærheten av Vancouver Intl. Virgo Palace by Elevate Rooms med kortest avstand på 0,0 km fra denne flyplassen.

Victoria reisetips

Du kan bestille hotell i Victoria som passer for de fleste budsjett, enten du ser etter billige vandrerhjem for ca. 250 NOK og oppover eller egne ferieboliger for opptil 4000 NOK for en natt. Du skaffer deg raskt og enkelt oversikt over de ulike tilbudene ved å søke online på momondo, og du kan også sjekke om frokost er inkludert i prisen.

Victoria er en by som elsker feiringer, og det holdes utallige arrangement i byen året rundt. Jazzfestivalen i juni er et godt eksempel på dette, og musikere og musikkelskere strømmer til byen for å nyte glade dager med god musikk. Byen har dessuten mange attraksjoner som kan nytes alle årstider, men du kan bestille ganske billige hotell i Victoria om du reiser på vinterstid.

Det er fullt mulig, særlig hvis du bestiller god tid i forkant og planlegger reisen nøye. Bruk gjerne kollektivtransport og pakk med deg piknik når du skal på sightseeing for å spare penger.

Ja, du må ha med adapter for å bruke elektrisk utstyr på hotellene i Victoria.

Det forventes at du tipser omtrent 15 % i Canada, men du bør være obs på at serviceavgiften noen ganger legges til i regningen.

Victoria er et trygt reisemål, samtidig som du alltid bør ta normale forhåndsregler når du er på reisefot.


Hvor mye koster et hotell i Victoria per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Victoria med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Victoria

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Victoria

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Victoria

Disse hotellene i Victoria har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Victoria

Victoria er hjertet av Vancouver Island og den største byen på øyen. Du kan velge å bo på hotell i Victoria sentrum, gjerne nær Lower Johnson Street. Det passer bra for de aller fleste å bo sentrumsnært, enten dere reiser med barn og vil ha et familierom eller du planlegger en romantisk langhelg med partnere med luksus, avslapning og velvære. Et rom med balkong og flott utsikt over vannet i det hippe området James Bay skaper garantert god stemning. Barnefamilier kan vurdere å booke hotell i Fairfield for rask tilgang til dyrepark, Beacon Hill Park og Miniature World.

Du kan også bestille overnatting i Victoria som ligger nærmere et av de koselige områdene i utkanten av byen. Du finner for eksempel romantiske spahotell i rolige omgivelser ved Butchart Gardens. Du kan også booke sentrumsnære konferansehotell med gode fasiliteter og mulighet for tidlig innsjekk, samt hundevennlige hotell hvor dyr er tillatt. Backpackere kan bestille billige vandrerhjem midt i sentrum nær Market Square.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Victoria

Victoria er en sjarmerende by med fargerike bygninger, spennende butikker, vakker natur og en pub på nesten ethvert gatehjørne. Du bør sette av tid til å besøke nabolaget i Chinatown, i tillegg til å utforske de mange severdighetene i sentrum. Chinatown er et flott syn med røde lykter langs gatene og mange fristende restauranter som garantert vekker interessent til matelskere. Fan Tan Alley i Chinatown er faktisk den smaleste gaten i hele Victoria, men den er likevel rik på forlokkende butikker som shoppingentusiaster bør besøke.

Fisherman’s Wharf ligger bare en kort spasertur fra sentrum. Det er et fascinerende nabolag med flotte restauranter og flytende hjem som pynter opp havnen med mange livlige farger. Du bør iallfall ta turen hit når sulten melder seg for å utforske de mange internasjonale rettene som serveres på spisestedene. Her finnes det noe for enhver smak, og du finner omtrent alt fra meksikanske måltider til velsmakende sushi.


Informasjon om opphold i Victoria

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Victoria

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 357 kr per natt ved bestilling av hotell i Victoria. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Hoteller i Victoria er vanligvis billigst i september. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 35 % i denne perioden.

Hotellrom i Victoria er generelt billigere på fredag, og dyrere på torsdag.

Prisen for et luksushotell i Victoria ligger normalt på ca. 1 634 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Victoria nærmere 1 357 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 170 kr % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

I gjennomsnitt vil et hotell i Victoria ha en prislapp på omkring 1 022 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 336 kr billigere enn et typisk hotell i Victoria.

Downtown, Victoria West, Fernwood og James Bay i Victoria er bydeler som er populære å bo i.

En gjennomsnittstemperatur på 5 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (89 mm) gjør februar til en flott måned å utforske området omkring Victoria.


momondos favoritthoteller i Victoria

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Victoria
Hotel Rialto

Hotel Rialto

653 Pandora Avenue, Victoria, BC, Canada

8,3
1 391 kr
Best Western Plus Inner Harbour

Best Western Plus Inner Harbour

412 Quebec Street, Victoria, BC, Canada

7,8