Hoteller i Davos, Sveits

Finn tilbud på 96 hoteller i Davos, Sveits

Davos, Sveits
21. mar. — 22. mar.2
on. 22.3.
sø. 26.3.

De beste hotellene i Davos

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Davos
Pris
kr651
kr3880
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Davos


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Davos

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Davos
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
40 %forventet prisnedgang
55 %forventet prisøkning

Pris

1 619 kr–5 924 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagmandager den dyreste dagen i uken
5 924 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 771 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Davos på er: 3 stjerne, 65 dag før. 4-5 stjerne, 36 dag før.

1-2 stjerne

1 261 kr–2 063 kr

3 stjerne

1 838 kr–2 309 kr

4-5 stjerne

2 896 kr–3 367 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Davos

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Davos

Laveste hotellpris

652 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Steigenberger Grandhotel Belvédère

Hoteller i nærheten av flyplassen

980
Den rimeligste prisen for et rom i Davos funnet siste 7 dager er 652 kr/natten. Denne prisen fås hos Youth Hostel Davos Youthpalace, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Steigenberger Grandhotel Belvédère, det mest populære 5-stjerners hotellet i Davos(8,6/10 rating - basert på 319 anmeldelser).
Det er er 980 hoteller i Davos i nærheten av Zurich. Radisson Blu Hotel, Zurich Airport med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Davos reisetips

På vintersportstedet Davos i Sveits, trenger du som regel bare skyss til og fra hotellet, når du skal opp i skibakken og dette tilbyr som regel hotellene selv. Noen Davos hoteller har også gangavstand til bakken. Enten du velger å bo midt på Davos Platz, som er den egentlige byen, eller du velger å bo nærmere alpinbakken i Davos Dorf, som ligger litt høyere oppe, så går det en bussrute mellom stedene. Det er mange hoteller i Davos, og sjansene for å finne et billig hotell er store. Ærverdige Steigenberger Grandhotel er et hotell i verdensklasse, som kan gi deg minner for livet, mens Zentrum Haus Davos har rom som er billigere. Flere av hotellene tilbyr skyss mellom togstasjonen og hotellet. Se etter tilbud på dette når du bestiller.


Hvor mye koster et hotell i Davos per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Davos med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Davos

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Davos

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Davos

Disse hotellene i Davos har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Davos

Avstandene er ikke så store her, og det er lett å komme seg fra a til b, men dersom du skal velge og du kommer hit for å være aktiv, så er det fint å finne et hotell i Davos Dorf. Da er du nærmere skiløypene, alpinbakken og skøyteisen. Her kan du nyte ferien til fulle, enten du kommer hit sammen med kjæresten din og vil nyte en romantisk aften på skøyteisen, eller du har med deg familien som tester forholdene i skiløypene eller i bakken. Davos er for alle, også for deg som reiser alene og bare vil ha aktive dager i naturen. Sunstar Hotel er nettopp et av de hotellene som passer for alle.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Davos

Helt klart den fantastiske skøyteisen og de solide alpinbakkene. Her kan du drive med all den vinteridretten som du drømmer om. Rodel og snowboard er bare noe av det du kan finne på, og skiløypenettet i fjellene rundt er som klippet ut av gamle postkort. Og er du lei av vintersport, så er det golfbaner og tennisbaner i nærheten. Byen er også et kjent rekreasjonssted, og er helt fantastisk for deg som trenger å hvile eller trene som et pusterom fra hverdagen.

Både Davos Platz og Davos Dorf har en rekke gode barer og restauranter. Her kan du nyte et godt lokalt måltid på tradisjonelle Montana Stube, eller nyte en bedre middag på Restaurant Extrablatt. Valgene ligger på rekke og rad i sentrum. Også de forskjellige hotellene har gode restauranter med kjøkken av det bedre slaget. Nydelige hoteller som Hotell Edelweiss og Hotel Europe Davos er gode eksempler. Hotel Ochsen 2 har også en flott frokostbuffet, som gjør at flere kommer tilbake hit, igjen og igjen.

Foruten forskjellige idrettsarrangementer i verdensklasse, arrangeres World Economic Forum hver vinter her. Det er et økonomisk toppmøte for statsledere og forretningsfolk fra ulike bransjer. I tillegg arrangeres Davos Festival hvert år i august, der unge artister får sjansen til å vise frem det de kan. Rundt 20 artister inntar scenen hvert år, og det er en unik opplevelse utenom det vanlige. På arrangementer som dette er det lurt å være tidlig ute når du skal bestille hotell i Davos. Særlig hvis du ønsker å bestille et billig hotell i Davos. Davos hoteller er alt fra det helt enkle til det råflotte, og det er lett å finne seg en favoritt.


Informasjon om opphold i Davos

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Davos

Prisen på et hotellrom i Davos vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 3 724 kr per natt.

Prisene på hotellrom i Davos kan være hele 40 % lavere i februar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Prisene på hotellrom i Davos vil være på sitt laveste på torsdag, og på sitt høyeste på søndag.

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Davos i løpet av mars, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 59 mm.


momondos favoritthoteller i Davos

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Davos

Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Davos hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Davos. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Davos