Ferieboliger i Strömstad, Sverige

Finn tilbud på 88 ferieboliger i Strömstad, Sverige

Strömstad, Sverige
29. jun. — 30. jun.2
Strömstad, Sverige
on. 29.6.
to. 30.6.

De beste ferieboligene i Strömstad

Finn den perfekte ferieboligen for oppholdet ditt i Strömstad
Pris
kr559
kr1061
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Det beste tidspunktet for å bestille en feriebolig i Strömstad

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på en feriebolig i Strömstad
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
10 248 kr
8 155 kr

Hosteller og billige hoteller i Strömstad

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Strömstad

Sikre deg ferieboligen som gir deg mest for pengene i Strömstad

Disse ferieboligene i Strömstad har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om ferieboliger i Strömstad

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Strömstad

Laveste pris på feriebolig

560 kr
Den rimeligste prisen for et rom i Strömstad funnet siste 7 dager er 560 kr/natten. Denne prisen fås hos Dynestrands camping.

Informasjon om opphold i Strömstad

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller en feriebolig i Strömstad

Strömstad er kanskje ikke det største stedet for fester og ellevilt natteliv. Men det er alikevel godt med trivelige utesteder og disko. Det er i sentrum det skjer, og i nærheten av havnen. Med momondo kan du kjapt og enkelt finne ferieboliger i Strömstad, og naturlig nok så er flere av feriehusene i Strömstad i enkel avstand til sentrum og nattilbudene der. Er det derimot uteliv du er ute etter, bør du kanskje heller reise litt lenger ned kysten til trivelige Göteborg som har et yrende liv. På veien dit kan det derimot gjerne gjøres et lite stopp i Strömstad for å nyte av en behagelig kveld langsmed havna, og hvorfor ikke hvile ut på veien tilbake?

Strömstad er ikke av de aller største feriemålene, så spørsmålet er nesten mer om en vil bo i sentrum eller mer landlig. Hvor enn i Strömstad ferieutleie man velger å inkvartere seg, vil hele familien finne noe som passer. I denne lille byen har man Strömstads Badanstalt for spabehandling, for shopping er velkjente Nordby ShoppingCenter rett i nærheten av inn og utfartsårer. Tar en med bilen så er det ikke lange turen til Nordens Ark, kjøretid på under timen, og så er en i en helårsåpen dyrepark. Og når en snakker om dyr, ja så har man også Havets Hus i Lysekil, heller ikke langt vekk, som er et flott saltvannsakvarie. For familien er Strömstad og landskapet rundt fyllt opp med en rekke små og større opplevelser å velge blant. Være seg for natur og vandring, eller for kunst og kultur. Det er lett å overse hvor godt utgangspunkt for en familieferie Strömstad kan være. Og både for sommer, som for vinter, er det alltid noe spennende å gjøre i, og omkring, Strömstad for små og store.

Å leie ferieboliger i Strömstad har en rekke fordeler over hotell. Reiser man med hele familien, eller vennegjengen, så er alle samlet under samme tak. På mange måter er man på hytta - men i Sverige sammen. Prisnivå kan heller ikke sammenlignes. Med Nordby ShoppingCenter rett ved er det lett å kjøpe inn billig og god mat og tilberede selv, noe som er veldig populært om man er mange på tur. Flere av ferieleiligheter i Strömstad og omkring tilbyr en rekke ekstra fasiliteter. Slik som grill eller mer, som kan brukes til å slappe av og å skape ekstra god stemning på en herlig ferietur i en del av Sverige som er en ofte glemt, men absolutt flott del av landet for nordmenn. Glem mas med små og trange hotellrom, og nyt i stedet en leid hytte i idylliske omgivelser. En feriebolig i Strömstad gir det beste av fritid, frihet og komfort i en enkel pakke som alle kan nyte av. Og med momondo finner du alltid en god pris på feriehusene i Strömstad, det er lekende lett og gode opplevelser venter.

Folk bestiller som regel ferieboliger i Strömstad for opphold med en varighet på 1 natt.

Ferieleiligheter i Strömstad er som regel billigst i april. Leieprisene er da ca. 31 % lavere enn gjennomsnittet for denne perioden.


Ferieboliger i andre i byer i Sverige

Sjekk priser på ferieboliger i disse byene som også ligger i Sverige

Start planleggingen av reisen til Strömstad


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.