Hoteller i Wien, Østerrike

Finn tilbud på 658 hoteller i Wien, Østerrike

Wien, Østerrike
25. nov. — 26. nov.2
lø. 26.11.
on. 30.11.

De beste hotellene i Wien

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Wien
Pris
kr230
kr2729
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Wien

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Wien

Pris

690 kr–1 942 kr

BILLIGSTE BYDEL I WIENMeidling35 % billigereHoteller i Meidling er de billigste i Wien med en gjennomsnittspris på kun 690 kr per natt
DYRESTE BYDEL I WIENInnere Stadt45 % dyrereInnere Stadt har de dyreste hotellene i Wien med rom med en gjennomsnittspris på 1 942 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I WIENInnere Stadt66 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Innere Stadt enn noen andre land i Wien

Ting å gjøre i Wien


Hoteller i populære bydeler i Wien

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Wien, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Wien

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Wien
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
81 %forventet prisnedgang
57 %forventet prisøkning

Pris

223 kr–2 767 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
2 151 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
676 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Wien på er: 3 stjerne, 72 dag før. 4-5 stjerne, 87 dag før.

1-2 stjerne

542 kr–632 kr

3 stjerne

762 kr–823 kr

4-5 stjerne

1 114 kr–1 254 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Wien

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Wien

Laveste hotellpris

140 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hilton Vienna Park

Hoteller i nærheten av flyplassen

4381
Den rimeligste prisen for et rom i Wien funnet siste 7 dager er 140 kr/natten. Denne prisen fås hos a&t Holiday Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hilton Vienna Park, det mest populære 5-stjerners hotellet i Wien(8,1/10 rating - basert på 4 286 anmeldelser).
Det er er 4 381 hoteller i Wien i nærheten av Wien Vienna Intl. NH Vienna Airport Conference Center med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.

Wien reisetips

Wien er ikke kjent for å være en billig by, men du kan likevel finne mange gode hotelltilbud. Vil du helst bo både sentralt og billig, kan du finne 1-stjerners hoteller fra 48 EUR (omtrent 467 NOK) per natt i Leopoldstadt. Da har du kort vei til sentrum, og bor i et populært område. I Innere Stadt, som er helt i sentrum, finner du 3-stjerners hoteller fra 82 EUR (omtrent 795 NOK) natten. Du finner også en rekke hosteller i Wien, og da kan du finne overnatting fra 22 EUR (omtrent 215 NOK) per natt. Her finner du både private og delte rom.

Wien har mange gode transporttilbud for den som vil kjøre kollektivt, så det kan lønne seg å kjøpe et Vienna TravelCard når du er i byen. Du kan kjøpe et som er gyldig i 24, 48 eller 72 timer, og da har du ubegrenset tilgang til undergrunnsbanen, trikker og busser i sentrum. Du kan kjøpe kortet i billettkiosker på togstasjoner og undergrunnsbaner, i tillegg til billettluker som drives av Wiener Linien, eller i kiosker. Du kan også bestille kortet på nett på forhånd av reisen. Kortet koster omtrent EUR 17, 25 eller 29 (omtrent 164, 241 eller 280 NOK) avhengig av hvor mange timer du velger. Kortet er ikke gyldig på transport ut til flyplassen.

Det er vanlig med 18 års aldersgrense for innsjekking på hotell, men dette kan sjekkes med hotellet på forhånd av bestilling.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Wien på nett. Det er vanlig å betale for oppholdet på forhånd under bestillingen. Det er vanlig å måtte oppgi kredittkortinformasjon når du sjekker inn, slik at hotellet kan trekke kostnader slik som bruk av minibaren.

Du trenger ikke ta med deg adapter til Wien, ettersom de har samme type stikkontakt som i Norge.

Når du er på restaurant i Wien er det normalt å gi 5 til 10% i tips. Gi helst pengene til kelneren, i stedet for å legge de igjen på bordet. I taxi er det vanlig med 10% tips.


Hvor mye koster et hotell i Wien per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Wien med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 804 kr

Gjennomsnittlig 2 437 kr

Dyrest 3 454 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Wien

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Wien
Finn hosteller i Wien

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Wien

Disse hotellene i Wien har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Wien

I Wien finner du en rekke nabolag som alle tilbyr ulike atmosfærer og severdigheter. Når du skal velge ditt hotell i Wien, kan det være en god idé å vurdere hvilket nabolag som passer deg best. For deg som vil bo helt i sentrum, kan du velge å bo i Innere Stadt. Da er du i gåavstand til mange populære attraksjoner, slik som operahuset og Stefansdomen. I tillegg er det gode muligheter for shopping i Kärntner Starasse, kun fem minutter unna kirken. Dette er det perfekte nabolaget for deg som ønsker sightseeing og shopping.

Reiser du med barn og vil bo i et roligere område, kan du velge å bo i Leopoldstadt. Da bor du i gåavstand til den store, grønne parken Prater. I denne parken ligger det berg- og dalbaner i fornøyelsesparken Wurstelprater. Det er verdt å ta en tur i velkjente Wiener Riesenrad, et pariserhjul som gir fantastisk utsikt over byen. Så dersom du og familien er ute etter både utsikt og fartsfylte opplevelser, er Leopoldstadt det perfekte området å bo i.

Vil du bo på et hotell i Wien som har kort vei til historie- og kunstopplevelser, er Landstrasse et godt valg. Dette området ligger vest for Innere Stadt, og her finner du spennende verker av kunstneren og arkitekten Friedensreich Hundertwasser, nemlig KunstHausWien og Hundertwasserhaus. Like ved finner du også barokk-hager og gallerier, ved Belvedere. Er du interessert i klassisk musikk, kan du dra på konsert i Wiener Konzerthaus like i nærheten. Dette området passer godt for par som vil ha en rolig ferie med innspill av kunst og historie.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Wien

Wien er en by med palasser, kongelige hager, kunst og vakre attraksjoner. Dette er virkelig en by der du kan suge til deg mye historie og kunst, og se fantastisk arkitektur. Både i sentrum av Wien og utenfor finner du populære landemerker og palasser, og det er nok av attraksjoner å fylle dagene med når du er på besøk. Dessuten er det gode shoppingmuligheter, fra designer-boutiquer til velkjente internasjonale merker. Bruk pausene til å nyte en kopp kaffe, for denne byen er kjent for sine gode kaféer. Mange mener faktisk at Wien er kaffens hovedstad i Europa. Besøk for eksempel kaféen Cafe Central, der noen av verdens største poeter og filosofer en gang pleide å vanke. Denne ble etablert i 1876 og ble hyppig besøkt av blant annet Trotsky og Freud.

Wien er en grønn by med mange parker. Du har for eksempel den populære Prater der du i tillegg finner den populære fornøyelsesparken Wurstelprater. Hagen rundt Schönbrunn-palasset kan du bruke en hel dag på å utforske om du virkelig vil unne deg litt tid utendørs. Det er også en rekke små parker rundt i byen som passer seg ypperlig som pausesteder mellom sightseeingen.

Få med deg verdenskjent kultur og spennende historie i en av Europas vakreste byer.


Informasjon om opphold i Wien

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Wien

Et hotellrom i Wien vil normalt koste deg 1 408 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Wien. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 82 %.

fredag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Wien. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Wien 2 127 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 341 kr % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Wien (1 408 kr per person, per natt).

Et hostell i Wien (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 533 kr. Denne prisen er 875 kr billigere enn et standard hotell i Wien.

Folk bestiller ofte hotell i Wieden, Floridsdorf, Innere Stadt og Meidling når de skal reise til Wien.

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og forventet nedbørsmengde på 44 mm gjør November til en flott måned å utforske området omkring Wien.

Det er 200 ferieboliger i Wien, hvor Philsplace Full-Service Apartments Vienna er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Wien.

Ja, Wien vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell a&t Holiday Hostel er det mest populære ut av 168 vandrehjem i Wien. Søk etter tilbud på vandrehjem i Wien.


momondos favoritthoteller i Wien

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Wien
So/ Vienna

So/ Vienna

Praterstrasse 1, Vienna, Vienna, Austria

8,9
2 127 kr

Hotel Carina

Kulmgasse 22, Vienna, Vienna, Austria

6,4
421 kr
Novotel Wien City

Novotel Wien City

Aspernbrueckengasse 1, Vienna, Vienna, Austria

8,3
893 kr
Joyn Vienna - Serviced Apartments

Joyn Vienna - Serviced Apartments

Karl-Popper-Straße 6, Vienna, Vienna, Austria

8,9
792 kr
Hotel Pension Baron am Schottentor

Hotel Pension Baron am Schottentor

Wahringerstrasse 12, Vienna, Vienna, Austria

7,9
522 kr
Wombat's City Hostel Vienna Naschmarkt

Wombat's City Hostel Vienna Naschmarkt

Rechte Wienzeile 35, Vienna, Vienna, Austria

8,6
231 kr
Motel One Wien-Staatsoper

Motel One Wien-Staatsoper

Elisabethstrasse 5, Vienna, Vienna, Austria

8,7
1 013 kr
Holiday Inn Vienna City

Holiday Inn Vienna City

Margaretenstrasse 53, Vienna, Vienna, Austria

8,7
672 kr