Hoteller i Wien, Østerrike

Finn tilbud på 682 hoteller i Wien, Østerrike

Wien, Østerrike
30. nov. — 1. des.2
fr. 1.12.
ti. 5.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Wien

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Wien
Pris
kr180
kr2820
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Wien

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Wien

Pris

596 kr–2 050 kr

BILLIGSTE BYDEL I WIENMargareten52 % billigereHoteller i Margareten er de billigste i Wien med en gjennomsnittspris på kun 596 kr per natt
DYRESTE BYDEL I WIENInnere Stadt40 % dyrereInnere Stadt har de dyreste hotellene i Wien med rom med en gjennomsnittspris på 2 050 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I WIENInnere Stadt79 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Innere Stadt enn noen andre land i Wien

Ting å gjøre i Wien


Hoteller i populære bydeler i Wien

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Wien, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Wien

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Wien
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
52 %forventet prisnedgang
46 %forventet prisøkning

Pris

932 kr–3 586 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 099 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 439 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Wien på er: 3 stjerne, 88 dag før. 4-5 stjerne, 56 dag før.

1-2 stjerne

617 kr–904 kr

3 stjerne

809 kr–1 149 kr

4-5 stjerne

894 kr–3 788 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Wien

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Wien

Laveste hotellpris

181 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hilton Vienna Plaza

Hoteller i nærheten av flyplassen

5710

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Wien funnet siste 7 dager er 181 kr/natten. Denne prisen fås hos A&O Wien Stadthalle, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hilton Vienna Plaza, det mest populære 5-stjerners hotellet i Wien(8,4/10 rating - basert på 4 498 anmeldelser).
Det er er 5 710 hoteller i Wien i nærheten av Wien Vienna Intl. Resting Pods - Zzzleepandgo Wien Airport med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Wien. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Wien siste uken er 4 080 kr.

Wien reisetips

Hvordan bor man billig i Wien?

Wien er ikke kjent for å være en billig by, men du kan likevel finne mange gode hotelltilbud. Vil du helst bo både sentralt og billig, kan du finne 1-stjerners hoteller fra 48 EUR (omtrent 467 NOK) per natt i Leopoldstadt. Da har du kort vei til sentrum, og bor i et populært område. I Innere Stadt, som er helt i sentrum, finner du 3-stjerners hoteller fra 82 EUR (omtrent 795 NOK) natten. Du finner også en rekke hosteller i Wien, og da kan du finne overnatting fra 22 EUR (omtrent 215 NOK) per natt. Her finner du både private og delte rom.

Hvordan kommer man seg rundt i Wien?

Wien har mange gode transporttilbud for den som vil kjøre kollektivt, så det kan lønne seg å kjøpe et Vienna TravelCard når du er i byen. Du kan kjøpe et som er gyldig i 24, 48 eller 72 timer, og da har du ubegrenset tilgang til undergrunnsbanen, trikker og busser i sentrum. Du kan kjøpe kortet i billettkiosker på togstasjoner og undergrunnsbaner, i tillegg til billettluker som drives av Wiener Linien, eller i kiosker. Du kan også bestille kortet på nett på forhånd av reisen. Kortet koster omtrent EUR 17, 25 eller 29 (omtrent 164, 241 eller 280 NOK) avhengig av hvor mange timer du velger. Kortet er ikke gyldig på transport ut til flyplassen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Wien?

Det er vanlig med 18 års aldersgrense for innsjekking på hotell, men dette kan sjekkes med hotellet på forhånd av bestilling.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Wien?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Wien på nett. Det er vanlig å betale for oppholdet på forhånd under bestillingen. Det er vanlig å måtte oppgi kredittkortinformasjon når du sjekker inn, slik at hotellet kan trekke kostnader slik som bruk av minibaren.

Behøver man en adapter i Wien?

Du trenger ikke ta med deg adapter til Wien, ettersom de har samme type stikkontakt som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Wien?

Når du er på restaurant i Wien er det normalt å gi 5 til 10% i tips. Gi helst pengene til kelneren, i stedet for å legge de igjen på bordet. I taxi er det vanlig med 10% tips.


Hvor mye koster et hotell i Wien per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Wien med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 5 stjerner

Billigst 1 758 kr

Gjennomsnittlig 3 445 kr

Dyrest 10 938 kr

Finn hoteller med 5 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Wien

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Wien
Finn hosteller i Wien

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Wien

Disse hotellene i Wien har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Wien

I Wien finner du en rekke nabolag som alle tilbyr ulike atmosfærer og severdigheter. Når du skal velge ditt hotell i Wien, kan det være en god idé å vurdere hvilket nabolag som passer deg best. For deg som vil bo helt i sentrum, kan du velge å bo i Innere Stadt. Da er du i gåavstand til mange populære attraksjoner, slik som operahuset og Stefansdomen. I tillegg er det gode muligheter for shopping i Kärntner Starasse, kun fem minutter unna kirken. Dette er det perfekte nabolaget for deg som ønsker sightseeing og shopping.

Reiser du med barn og vil bo i et roligere område, kan du velge å bo i Leopoldstadt. Da bor du i gåavstand til den store, grønne parken Prater. I denne parken ligger det berg- og dalbaner i fornøyelsesparken Wurstelprater. Det er verdt å ta en tur i velkjente Wiener Riesenrad, et pariserhjul som gir fantastisk utsikt over byen. Så dersom du og familien er ute etter både utsikt og fartsfylte opplevelser, er Leopoldstadt det perfekte området å bo i.

Vil du bo på et hotell i Wien som har kort vei til historie- og kunstopplevelser, er Landstrasse et godt valg. Dette området ligger vest for Innere Stadt, og her finner du spennende verker av kunstneren og arkitekten Friedensreich Hundertwasser, nemlig KunstHausWien og Hundertwasserhaus. Like ved finner du også barokk-hager og gallerier, ved Belvedere. Er du interessert i klassisk musikk, kan du dra på konsert i Wiener Konzerthaus like i nærheten. Dette området passer godt for par som vil ha en rolig ferie med innspill av kunst og historie.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Wien

Wien er en by med palasser, kongelige hager, kunst og vakre attraksjoner. Dette er virkelig en by der du kan suge til deg mye historie og kunst, og se fantastisk arkitektur. Både i sentrum av Wien og utenfor finner du populære landemerker og palasser, og det er nok av attraksjoner å fylle dagene med når du er på besøk. Dessuten er det gode shoppingmuligheter, fra designer-boutiquer til velkjente internasjonale merker. Bruk pausene til å nyte en kopp kaffe, for denne byen er kjent for sine gode kaféer. Mange mener faktisk at Wien er kaffens hovedstad i Europa. Besøk for eksempel kaféen Cafe Central, der noen av verdens største poeter og filosofer en gang pleide å vanke. Denne ble etablert i 1876 og ble hyppig besøkt av blant annet Trotsky og Freud.

Wien er en grønn by med mange parker. Du har for eksempel den populære Prater der du i tillegg finner den populære fornøyelsesparken Wurstelprater. Hagen rundt Schönbrunn-palasset kan du bruke en hel dag på å utforske om du virkelig vil unne deg litt tid utendørs. Det er også en rekke små parker rundt i byen som passer seg ypperlig som pausesteder mellom sightseeingen.

Få med deg verdenskjent kultur og spennende historie i en av Europas vakreste byer.


Informasjon om opphold i Wien

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Wien

Hvor mange dager tilbringer folk i Wien?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 2 netter i Wien.

Hvor mye koster et hotell i Wien?

Et hotellrom i Wien vil normalt koste deg 2 008 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Wien?

I mai er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Wien. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 53 %.

Hvilken dag er den billigste i Wien?

tirsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Wien. Den høyeste prisen bruker å være på mandag.

Hvor mye koster et luksushotell i Wien?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Wien 2 391 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 23% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Wien (2 008 kr per person, per natt).

Hvor i Wien bør jeg bo?

Folk bestiller ofte hotell i Wieden, Floridsdorf, Meidling og Innere Stadt når de skal reise til Wien.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Wien?

En gjennomsnittstemperatur på 2 °C og forventet nedbørsmengde på 35 mm gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Wien.

Har Wien ferieboliger?

Det er 4 398 ferieboliger i Wien, hvor Myapartments Vienna er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Wien.

Har Wien vandrehjem?

Ja, Wien vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Favoriten-Rooms er det mest populære ut av 41 vandrehjem i Wien. Søk etter tilbud på vandrehjem i Wien.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Wien fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 5 633 tilbydere å velge mellom fra Wien hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Wien fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Wien ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Wien

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Wien

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Wien gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Wien hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Wien?

Når alle alternativene for overnatting i Wien er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Wien på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.