Finn billige fly til Calgary

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 22.10.
fr. 29.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Calgary

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Calgary fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Calgary

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Calgary

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Calgary (YYC)

Vanligvis er flyvninger til Calgary fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Calgary, som i gjennomsnitt koster 6 402 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CALGARY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Calgary koster i gjennomsnitt kun 5 059 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CALGARY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli39 % dyrereDet koster ca. 8 898 kr for flyvninger til Calgary fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CALGARY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember655 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Calgary fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Calgary?

Du bør så absolutt reise til Calgary hvis du elsker et spennende byliv med nattklubber, trendy spisesteder, vakre omgivelser og massevis av attraksjoner. Det finnes aldri et feil tidspunkt å fly til Calgary på. Enhver årstid har noe å friste med, fra puddersnø i skiløypene om vinteren til lange, varme sommerkvelder med iskalde øl på uterestauranter. Høysesong er juni–august når temperaturene er varme og det arrangeres en rekke arrangementer i byen. Det anbefales å bestille flybilletter til Calgary i god tid om du skal reise på denne tiden. Du bør heller reise på våren eller høsten hvis du ønsker å spare penger og finne billige flybilletter til Calgary tur-retur, uten at du må reise på vinterstid når temperaturene synker. Det kan være en god løsning for deg som ønsker å dra på fotturer og sykkelturer i den vakre naturen, samtidig som du unngår store turistflokker når du skal på sightseeing. Vinteren er også en populær tid i Calgary, og skientusiastene strømmer til byen og nærliggende områder for lange dager i løypene og sene kvelder på livlige utesteder. Desember kan være spesielt travelt, og det anbefales derfor å bestille god tid i forveien for å finne billige fly til Calgary rundt juletider.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Calgary?

  I gjennomsnitt er august den billigste måneden å fly til Calgary fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 059 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Calgary i løpet av august, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 236 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Calgary?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Calgary på, er ca. 48 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 6 402 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Calgary?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Calgary. Hvis du planlegger å fly til Calgary, bør du vurdere å bestille flyvninger til Red Deer flyplass (126 km fra sentrum i Calgary).


Flotte tilbud på flyreiser til Calgary

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Calgary som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
15t 25m
YYCCalgary
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
20t 14m
YYCCalgary

Finn de billigste enveisflyvningene til Calgary

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Calgary, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL02:10Oslo Gardermoen
21t 08m
2 stopp
YYC23:18Calgary
4 293 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
21t 35m
2 stopp
YYC00:10Calgary
4 546 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL04:55Oslo Gardermoen
23t 02m
2 stopp
YYC03:57Calgary
3 957 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Calgary?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Calgary
 • Hvilke flyselskaper flyr til Calgary?

  KLM, Air Canada, Lufthansa og Iberia er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Calgary jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Calgary med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Calgary

Under finner du alle flyplassene i Calgary sammen med avstanden til sentrum

Det er rimelig og enkelt å ta buss fra flyplassen til sentrum. Du kan for eksempel ta bussnummer 57 til Whitehorn og deretter bytte til tog. Du kan selvsagt også ta bussen helt frem til byen. I så fall bør du ta bussnummer 300. Det koster 3 CAD (20 NOK) og tar ca. 45-60 minutter, uansett hvilket alternativ du går for. Det koster ca. 35 CAD (250 NOK) med taxi fra flyplassen til sentrum. Sundog Tours er et selskap som tilbyr transport fra flyplassen til de fleste store hotell i sentrum. Shuttle-bussene går hver halvtime fra morgen til kveld. Et siste alternativ er å leie bil i forkant og hente den ved ankomst.


Populære flybilletter til Calgary

Finn dine flybilletter til Calgary med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Calgary
Raskeste flytid20t 14m
Billigst pris6 238 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Calgary

Leiebil kan være et godt alternativ om du ønsker å utforske nærliggende naturområder og nasjonalparker som for eksempel Banff. Du bør imidlertid undersøke om hotellet ditt tilbyr parkeringsmuligheter. Det kan være ganske kostbart å parkere i Calgary, ettersom høye parkeringsavgifter er et av tiltakene byen har innført for å oppmuntre beboerne til å bruke kollektivtransport. Det er ganske billig med både tog og buss, og en enkeltbillett koster for eksempel 3 CAD (20 NOK). Billettene kjøpes på billettautomat. Toget er gratis i sentrum langs gaten 7th Ave, så lenge du befinner deg mellom 10th St SW og 3rd St SE. Du må kjøpe billett om du skal reise lengre. De fleste busser går hvert 15. – 30. minutt på dagtid. Det går ikke buss sent om kvelden, og du må eventuelt ta taxi om du skal komme deg hjem etter en livlig kveld på byen.


Visumkrav for Calgary

Norske statsborgere kan være i Canada i opptil seks måneder uten visum, men du er nødt til å registrere deg elektronisk (ETA) før du flyr til Calgary. Det er helt nødvendig med gyldig ETA før innsjekking på flyplassen. En ETA er gyldig frem til du bytter pass eller det har gått fem år. Du kan heller ikke reise uten pass. Det anbefales å sjekke innreisebestemmelsene før du reiser til Calgary, ettersom reglene kan endre seg på kort varsel.


Start planleggingen av reisen til Calgary


De beste tingene å se og gjøre i Calgary

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Reiseforsikring er smart å kjøpe før du skal på lengre reiser som til Canada. Da kan du være trygg på at du får dekket syketransport hjem om noe skulle skje.

Hva bør jeg tipse?

Det forventes at du tipser i Canada. Det er vanlig å gi 15-20 % på restauranter, 10 % i taxi og noen mynter til pikkolo og rengjøringspersonalet på hotellet.