Finn billige fly til Kelowna

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Kelowna flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kelowna-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Kelowna er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Kelowna for 1 169 kr/person, noe som er 87 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kelowna. Du kan finne den billigste prisen til Kelowna fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Ofte stilte spørsmål om å fly til Kelowna

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Kelowna. Hvis du planlegger å fly til Kelowna, bør du vurdere å bestille flyvninger til Penticton flyplass (47 km fra sentrum i Kelowna), Kamloops flyplass (114 km fra sentrum i Kelowna), eller Castlegar flyplass (149 km fra sentrum i Kelowna).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Kamloops flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Kelowna, med en gjennomsnittspris på 9 332 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Kelowna

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kelowna

Hvilke flyselskaper flyr til Kelowna?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kelowna

I gjennomsnitt går det 6 fly med KLM til Kelowna hver uke. De fleste av dem flyr fra Calgary internasjonale til Kelowna, som er den mest populære ruten som trafikkeres av KLM til Kelowna. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med KLM til Kelowna som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 8 593 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. KLM er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 7,5/10 av 181 av brukerne våre.

9 262 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Air Canada til Kelowna som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. Air Canada har 40 flyvninger til Kelowna de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 325 momondo-brukere har vurdert Air Canada og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,3/10.


Start planleggingen av reisen til Kelowna


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Kelowna. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Kelowna som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.