Billige flyvninger fra Oslo til Odesa fra 2 032 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 29.6.
on. 6.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra Oslo til Odesa

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Odesa, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

12t 10m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i Odesa

1 flyplass
Den raskeste flyvningen fra Oslo til Odesa tar 12t 10m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til Odesa. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Torp Sandefjord flyplass - Odesa Intl flyplass.
Det finnes 1 flyplass i nærheten av Odesa: Odesa Intl (ODS)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Oslo til Odesa

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Odesa?

Januar

Måneden med de billigste flyvningene til Odesa fra Oslo er Januar. Den dyreste måneden er oktober

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Odesa fra Oslo?

airBaltic

LOT, Turkish Airlines, og airBaltic er de mest populære selskapene som flyr fra Oslo til Odesa

Hvilken rute er den billigste?

Oslo Gardermoen - Odesa Intl

Fly fra Oslo Gardermoen til Odesa Intl for de beste Oslo - Odesa flypriser

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra Oslo til Odesa?

36 dager før

Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra Oslo til Odesa er ca. 36 dager før avreise


De beste flyselskapene som flyr fra Oslo til Odesa

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Oslo til Odesa med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
airBalticPrisFra 1 727 krGratis kanselleringRangering
6,8
Søk etter flyreiser med airBaltic
LOTPrisFra 1 762 krGratis kanselleringRangering
7,3
Søk etter flyreiser med LOT
Turkish AirlinesPrisFra 2 623 krGratis kanselleringRangering
8,3
Søk etter flyreiser med Turkish Airlines

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Oslo til Odesa Intl som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    Noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Oslo til Odesa Intl har gjort det lettere å bestille flybilletter som et svar på den globale pandemien. are responding to the global pandemic. Følgende flyselskaper kan ha fleksible retningslinjer for kansellering for å imøtekomme reisendes behov: LOT, Turkish Airlines og Ryanair.

  • Hvor langt er det fra Oslo til Odesa Intl med fly?

    Avstanden fra Oslo til Odesa Intl er 1983,8 km.Det finnes dessverre ingen flyselskaper som betjener ruten fra Oslo til Odessa direkte med fly per i dag. Dette betyr at du er nødt til å foreta en mellomlanding for å komme deg frem til denne historiske byen i Ukraina. Det er flere selskaper som tar deg fra Oslo til Odessa med et stopp inkludert. Fra Oslo lufthavn Gardermoen så kommer du deg raskt frem til Odessa med Turkish Airlines, som flyr via Istanbul. Et annet selskap som tar deg frem med fly fra Oslo til Odessa er polske LOT, via deres base i Warszawa. Austrian Airlines er et annet valg for deg som vil reise fra Oslo til Odessa med fly. Du finner flere andre selskaper som tilbyr enveisbilletter fra Oslo til Odessa for deg som vil reise mellom de to byene på en smidig måte.

For deg som vil komme deg raskt ut til Oslo lufthavn Gardermoen så finnes det flere gode alternativer. Du finner en egen flybuss som kjører fra Oslo bussterminal med jevne mellomrom. Utenfor stasjonen finner du også et stort antall drosjer som det er lett å benytte seg av for deg som er interessert i det. Når det gjelder Torp flyplass som ligger sør for Oslo, så kommer du deg raskt ut hit med regiontog R11 som kjører mellom Skien og Lillehammer. For deg som reiser fra Odessa flyplass og inn til sentrum av byen, så finnes det en buss med rutenummer 117 som tar deg frem hele dagen, fra tidlig morgen til sent på kveld. Du finner også et stort utvalg av drosjer som vil kjøre deg fra flyplassen og til diverse bydeler i Odessa. Det er også enkelt å ta turen fra Odessa flyplass med leiebil for deg som heller foretrekker det, slik at du kommer deg rundt til de ulike bydelene eller sentrum av Odessa.

Fordelen med Oslo lufthavn Gardermoen er det store tilbudet av tjenester og attraksjoner for alle besøkende som reiser til og fra flyplassen. Videre finnes det en rekke leiebilfirmaer ved flyplassen og et stort antall parkeringsplasser. Du finner også flyplasshotell for passasjerer som vil benytte seg av det, i tillegg til møterom og vannstasjoner hvor du kan fylle opp vannflasker gratis. Når det gjelder Torp flyplass, så finner du her et solid utvalg av ulike tilbud slik som kiosker og butikker som selger reiseartikler. Fordelen med flyplassen er den korte veien inn til Sandefjord sentrum og den kompakte størrelsen på terminalen. Ved Odessa flyplass så er det begrenset med tilbud til passasjerer, men du finner likevel enkle spisesteder og muligheter for å slappe av før avreise. Videre så finner du flere butikker som selger reiseartikler, kioskvarer og elektronikk. Odessa flyplass har også flere bilutleiefirmaer hvor du kan leie en billig leiebil til ditt opphold. Det er også kort vei til diverse flyplasshoteller for deg som ønsker det. Odessa flyplass har den fordelen at det er kort vei inn til bykjernen, noe som gjør det enkelt å reise fra lufthavnen og inn til byen.


Fra flyplassen i Odessa har du kort vei til andre byer i regionen slik som Mykolayiv som ligger nordøst fra den internasjonale flyplassen i Odessa. Videre så er det mulig å fortsette nordover med leiebil til byen Berezivka som ligger mot grensen til Moldova. Voznesensk er en annen by som ligger videre østover og som er mulig å komme seg til med leiebil.


Alternative fly Oslo-Odesa

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Lviv
Raskeste flytid5t 45m
Billigst pris637 kr
Flyvninger fra Oslo til Kharkiv
Raskeste flytid29t 50m
Billigst pris2 370 kr
Flyvninger fra Stavanger til Odesa
Raskeste flytid18t 45m
Billigst pris1 205 kr
Flyvninger fra Trondheim til Lviv
Raskeste flytid31t 05m
Billigst pris5 806 kr
Flyvninger fra Tromsø til Odesa
Raskeste flytid11t 25m
Billigst pris2 838 kr
Flyvninger fra Ålesund til Odesa
Raskeste flytid33t 10m
Billigst pris2 888 kr
Flyvninger fra Trondheim til Odesa
Raskeste flytid22t 20m
Billigst pris7 180 kr

Lignende flyvninger fra Oslo til Odesa

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til Odesa

Hvorfor bruke momondo?

Det er kjapt og enkelt å finne flyreiser fra Oslo til Odesa på momondo. Vi søker og gir deg en rekke alternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den flyreisen til Odesa som passer deg.

Alle flysøk fra Oslo til Odesa på momondo kan filtreres slik at du ser hvem som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen mellom Oslo og Odesa ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyreiser basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Odesa fra Oslo. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.