Finn billige fly til Zaporozhye

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 2.4.
sø. 9.4.

Ofte stilte spørsmål om å fly til Zaporozhye

Du kommer deg til Zaporizjzja International Airport i Ukraina på omtrent 10 timer fra Bergen Flesland, noe som inkluderer to mellomlandinger på veien. Reiser du heller fra Oslo lufthavn Gardermoen, så vil det ta mellom 9 og 10 timer, og denne turen til Zaporizjzja inkluderer en mellomlanding. Fra Stavanger Sola vil hele turen til Zaporizjzja kunne gjøres unna på litt over 10 timer. Om du heller velger å reise fra Trondheim lufthavn Værnes, så vil det i snitt ta litt over 11 timer, og fra Bodø lufthavn vil turen ta mellom 11 og 12 timer. Flyr du fra Tromsø lufthavn Langnes, kan du forvente å bruke nærmere 12 timer, og fra Kirkenes lufthavn vil det ta litt over 12 timer.

Dessverre finnes det ikke noen direktefly til Zaporizjzja fra Norge eller resten av Skandinavia, men det er likevel enkelt å komme seg dit med mellomlandinger i Europa, i for eksempel Wien, Kiev, Milano, Budapest, Katowice, Praha eller Wroclaw. Det er også enkelt å fly til Zaporizjzja via Istanbul, som har en rekke ukentlige avganger til Norge. Du finner flere gode flytilbud og flybilletter fra Istanbul og andre byer, som du enkelt kan bestille via momondo. Dette betyr også at det er svært enkelt å komme seg til Zaporizjzja fra Norge, ettersom mange mindre norske flyplasser, slik som Torp Sandefjord og Stavanger Sola, tilbyr flygninger til flyplasser som også flyr til Zaporizjzja.


Visumkrav for Zaporozhye

Som norsk borger trenger du ikke visum for å reise til Ukraina og Zaporizjzja om du ønsker å oppholde deg der i 90 dager eller mindre. Du må for øvrig huske å ta med passet ditt, som må være gyldig i minst 6 måneder ved innreisen til landet. Om du mister passet ditt på reisen i Ukraina, så må du melde tapet til ukrainsk politi, og også kontakte den norske ambassaden i Kyiv for å søke om nytt reisedokument. Vær obs på at denne prosessen kan i noen tilfeller ta opp til flere dager.


De beste tingene å se og gjøre i Zaporozhye

I Zaporizjzja finner du koselige smågater med hyggelige butikker, bakerier og restauranter side om side. Noe som besøkende bør få med seg er de mange markedene som holder til i byen. Market Angolenko er et glimrende valg, med sitt store utvalg av forskjellige produkter til svært lave priser. Enten du er på utkikk etter grønnsaker, klær, elektronikk eller annet, så vil du finne mye spennende her. Like ved finner du også Voznesenovsky Market, som også er hjem til en mengde billige varer av ypperste kvalitet. Her kan du enkelt vandre rundt i timevis på leting etter sjeldne tekstiler eller annet av interesse, slik som elektroniske artikler og mat. For litt adrenalin og spenning, så kan du ta turen til Dubovyy Hay, som er en fornøyelsespark som kan være perfekt for familier som reiser med barn. Her finner du blant annet et pariserhjul i fine omgivelser.


Finn fly til andre byer i Ukraina

Zaporozhye har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Zaporozhye når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Zaporozhye, noe som sparer deg for tid og penger.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Zaporozhye som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.