Finn billige fly til Ivano-Frankivsk

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Ivano-Frankivsk flyinnsikt og trender

Se innsikt for Ivano-Frankivsk-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen


Ofte stilte spørsmål om å fly til Ivano-Frankivsk

Det tar i snitt 15 timer å komme seg til Ivano-Frankivsk International Airport i Ukraina fra Oslo lufthavn Gardermoen, og dette inkluderer ett stopp underveis. Reiser du heller fra Bergen Flesland, vil turen over til Ukraina og Ivano-Frankivsk ta rundt 16 timer, inkludert to mellomlandinger. Om du velger å reise fra Stavanger Sola, vil du kunne reise til Ivano-Frankivsk på 16 timer og 10 minutter i gjennomsnitt. Det er også gode muligheter til å reise fra Trondheim Værnes, og her tar det i snitt 16 timer og 40 minutter over til Ivano-Frankivsk. Hvis du heller vil reise fra Bodø, er flytiden beregnet til 17 timer, og fra Tromsø gjør du unna samme tur på 17 timer og 30 minutter i snitt. For de beste flytilbudene og billigste flybillettene, sjekk gjerne ut momondo.

Det finnes gode flyforbindelser fra Kiev-Boryspil, som er den eneste flyplassen med flygninger til Ivano-Frankivsk. For norske reisende, er det enkelt å ta turen over til Kiev, da det fra Oslo lufthavn Gardermoen går flere ukentlige flyvninger. Herfra kan du så fly videre til Ivano-Frankivsk. Dette gjør det samtidig enkelt for reisende fra andre deler av Norge å komme seg til Ivano-Frankivsk, ved å bytte fly i Oslo. For mange reisende, vil det også være enkelt å komme seg til Ivano-Frankivsk ved å fly til den større flyplassen i Lviv, som har flere forbindelser til land i Nord og Vest-Europa. Det går regelmessige busser mellom Lviv og Ivano-Frankivsk, for den som vil benytte seg av Lviv sin flyplass.


Visumkrav for Ivano-Frankivsk

For norske borgere, er det ikke behov for visum ved innreise til Ukraina eller Ivano-Frankivsk, for opphold i opptil 90 dager. Det er lurt å medbringe pass med minst 6 måneders gyldighet.


De beste tingene å se og gjøre i Ivano-Frankivsk

Du finner et stort antall kirker, vakre katedraler og koselige bygater i denne hyggelige ukrainske byen. For nye reisende, bør en tur til den enorme gresk-ortodokse kirken i hjertet av byen være en del av turplanene. Denne katedralen, som ble ferdigstilt på begynnelsen av 1700-tallet, har vakre ornamenter og detaljer innvending. Du finner også et tempel tilknyttet selve katedralen. Like ved står en armensk kirke som benyttes av det armenske miljøet i byen. Denne kirken er bygget i en barokk stil, og stod ferdig på midten av 1700-tallet. Du finner en storslått ukrainsk kirke i samme område, som er nyere. Denne ble bygget på tidlig 1900-tallet, og er et flott bygg som bør oppleves av alle tilreisende til byen. Det finnes også et rikt utvalg av restauranter i denne vesle byen, med mat fra hele verden. Du finner blant annet flere utmerkede pizzeriaer, som Tsymes Pizzeria, hvor du får servert hjemmelaget pizza av utsøkt kvalitet. Et populært sted, for både lokale og besøkende som vil spise godt i Ivano-Frankivsk. er Maki&Tavi, et annet glimrende alternativ for den som vil ha ekte italiensk pizza til en rimelig pris sentralt i byen. Denne restauranten har i tillegg et utmerket utvalg av vin og andre drikkevarer. Hvis du heller er i humør for en god kaffe og solide bakervarer, er Cafe Rondo et bra valg.


Finn fly til andre byer i Ukraina

Ivano-Frankivsk har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Flyreiser til Ivano-Frankivsk med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.