Fly Europa Sveits Basel

Finn billige fly til Basel

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Basel (EAP)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Basel

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Basel fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Basel Mulhouse Euroairport flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Basel

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Zürich (ZRH)

Vanligvis er flyvninger til Basel fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Zürich, som i gjennomsnitt koster 1 699 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BASEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Basel koster i gjennomsnitt kun 1 716 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BASEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril20 % dyrereDet koster ca. 2 319 kr for flyvninger til Basel fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BASEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar751 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Basel fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det best å reise til Basel?

Tusenvis av kunstelskere flyr til Basel hvert år for å delta på ART Basel festival. Når det er sagt, strømmer det mange reisende til byen året rundt for å beundre kunstgalleriene og den slående arkitekturen. Det finnes alltid en utstilling som bør sees, og alle landemerkene og museene kan oppleves i enhver årstid. Du bør imidlertid reise til Basil om sommeren dersom du vil være sikker på at været er varmt og fint. Det anbefales å bestille hotell og flybilletter i god tid om du skal reise samtidig med skoleferier og midt i fellesferien. Du kan finne billige flybilletter til Basel tur-retur om du heller venter litt og reiser om våren og høsten. Vinteren kan være ganske kald, samtidig som det er et ypperlig tidspunkt å finne billige fly til Basel på.

Hvilken flyvning til Basel er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Basel for 1 485 kr/person, noe som er 45 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Basel. Du kan finne den billigste prisen til Basel fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Basel?

Hvis du ikke kan fly til Basel i mai, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Basel i februar ligger i gjennomsnitt på 1 767 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Basel?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 47 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Basel. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 898 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Basel fra Norge for så lite som 1 691 kr på momondo.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Basel?

Dataene våre viser at det er søndag som er den billigste dagen å fly til Basel på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 845 kr. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 2 196 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Basel?

Ifølge dataene våre er det på ettermiddagen som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Basel. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Basel på ettermiddagen for så lite som 1 880 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Basel, med priser som ligger på ca. 2 400 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Basel?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Basel. Hvis du planlegger å fly til Basel, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mulhouse EuroAirport flyplass (6 km fra sentrum i Basel).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Basel?

Du kan finne tilbud for Mulhouse EuroAirport flyplass for i gjennomsnitt 2 691 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Basel

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Basel som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
18. aug.
02:30Oslo Gardermoen
4t 45m
1 stopp
07:15Basel Mulhouse Euroairport
20. aug.
07:45Basel Mulhouse Euroairport
4t 35m
1 stopp
12:20Oslo Gardermoen
2 404 kr
Finn lignende
KLM
18. aug.
10:25Oslo Torp Sandefjord
7t 20m
1 stopp
17:45Basel Mulhouse Euroairport
20. aug.
02:20Basel Mulhouse Euroairport
7t 35m
1 stopp
09:55Oslo Torp Sandefjord
2 396 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. apr.
13:20Oslo Gardermoen
24t 30m
1 stopp
13:50Basel Mulhouse Euroairport
10. mai
06:55Basel Mulhouse Euroairport
5t 45m
1 stopp
12:40Oslo Gardermoen
1 691 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. apr.
13:20Oslo Gardermoen
24t 30m
1 stopp
13:50Basel Mulhouse Euroairport
10. mai
06:55Basel Mulhouse Euroairport
5t 45m
1 stopp
12:40Oslo Gardermoen
1 716 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. apr.
10:25Oslo Gardermoen
32t 15m
2 stopp
18:40Basel Mulhouse Euroairport
10. mai
06:55Basel Mulhouse Euroairport
5t 45m
1 stopp
12:40Oslo Gardermoen
2 744 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. apr.
10:25Oslo Gardermoen
32t 15m
2 stopp
18:40Basel Mulhouse Euroairport
10. mai
17:05Basel Mulhouse Euroairport
19t 35m
2 stopp
12:40Oslo Gardermoen
3 041 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Basel?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Basel

Hvor lang tid det tar å fly til Basel avhenger av antall mellomlandinger. Det kan være vanskelig å finne noen som flyr direkte. Hvis du booker flybilletter til Basel med for eksempel Lufthansa og KLM, kan det ta ca. 4–6 timer fra Oslo/Gardermoen med et stopp på veien. Du kan spare penger og finne svært billige billetter ved å booke flyreiser som tar lengre tid. easyJet og Wizz Air er gode eksempler på lavpriskjeder som flyr til Basel fra Sandefjord/Torp på 10–11 timer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Basel, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det går en flybuss hver 7–30 minutt fra tidlig morgen til sent på kveld. Det tar ca. 20–25 minutter til SBB Bahnhof fra flyplassen. Du kjøper billetter på en av automatene på utsiden av ankomstterminalen. Prisen per enkeltbillett er ca. 4–5 CHF (35-45 NOK). Det er også mulig å ta taxi fra flyplassen om du vil komme deg raskt til hotellet. Prisen på taxi er omtrent 40 CHF (350 NOK) fra flyplassen og inn til byen. Leiebil er også et godt alternativ, og det passer utmerket for deg som ønsker å utforske nabolagene og nærliggende områder i Sveits.


Populære flybilletter til Basel

Finn dine flybilletter til Basel med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Basel
Raskeste flytid
4t 45m
Billigste pris
1 691 kr
Flyvninger fra Stavanger til Basel
Raskeste flytid
23t 15m
Billigste pris
2 090 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Basel?

Basel har et godt og pålitelig tilbud for kollektivtransport, og du trenger ikke bil for å komme deg raskt rundt i sentrum. Det er dessuten en fin by å både sykle og spasere rundt i. Busser, trikker og lokaltog knytter Basel sammen med ulike nabolag og andre byer. Det er mulig å få kjøpt både enkeltbilletter og dagspass på billettautomater og kiosker. Du er nødt til å kjøpe billetten før du går ombord, bortsett fra enkelte stopp ute på landet hvor det ikke finnes automater. Barn under seks år trenger ikke å betale. I tillegg går det nattbusser i helgene, perfekt når du skal hjem til hotellet etter å ha utforsket byens livlige uteliv. Du må ha egen billett til nattbussen.


Kan man reise til Basel uten pass eller visum?

Norske statsborgere kan ikke fly til Basel uten pass, selv om Sveits er med i Schengen-avtalen. Du må dessuten ha med deg passet for å kunne identifisere deg i utlandet, ettersom førerkort og andre ID-bevis ikke blir godtatt. Det er ikke nødvendig å søke visum når du skal reise til Sveits som turist.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Basel?

Det anbefales å reise til Basel om du vil ha en minneverdig langhelg som er full av kulturopplevelser, god mat og spennende severdigheter. Det er utvilsomt den rette byen for alle som elsker kunst og kultur. Mange av museene og galleriene befinner seg i bygninger som er spektakulære i seg selv. Arkitekturen i Basel er rett og slett noe for seg selv, og bør oppleves. Hvis du er usikker på hvor du bør begynne, kan vi anbefale gamlebyen. Ta sikte mot Marktplatz og spaser langs Spalenberg, hvor du finner det gamle kunstnernabolaget i byen.

Hva bør jeg gi i tips?

Du kan godt gi ca. 5–10 % i tips på restauranter og i taxier, men det forventes ikke.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Det anbefales å shoppe på en av byens berømte markeder. Marktplatz i gamlebyen selger mat året rundt, mens Petersplatz er et populært loppemarked som holdes hver lørdag. (Priser sjekket 10/05/2019).Finn fly til andre byer i Sveits

Basel har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Sveits Basel
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse