Finn billige fly til Basel

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Basel

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Basel

Beste pris på enveisbillett

437 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 098 kr

Raskeste flytid

5t 05m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Basel fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 437 kr (Oslo Torp Sandefjord til Basel EuroAirport Swiss).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Basel fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 098 kr (Oslo Torp Sandefjord til Basel EuroAirport Swiss).
Den kjappeste flyvningen til Basel fra Norge tar 5t 05m (Oslo Gardermoen til Basel EuroAirport Swiss).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Basel, deriblant Lufthansa, Air France og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Basel

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Basel fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zürich

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Basel

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Basel (EAP)

Vanligvis er flyvninger til Basel fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Basel, som i gjennomsnitt koster 2 554 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BASEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Basel koster i gjennomsnitt kun 1 730 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BASEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli67 % dyrereDet koster ca. 4 257 kr for flyvninger til Basel fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BASEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli400 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Basel fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Basel?

Tusenvis av kunstelskere flyr til Basel hvert år for å delta på ART Basel festival. Når det er sagt, strømmer det mange reisende til byen året rundt for å beundre kunstgalleriene og den slående arkitekturen. Det finnes alltid en utstilling som bør sees, og alle landemerkene og museene kan oppleves i enhver årstid. Du bør imidlertid reise til Basil om sommeren dersom du vil være sikker på at været er varmt og fint. Det anbefales å bestille hotell og flybilletter i god tid om du skal reise samtidig med skoleferier og midt i fellesferien. Du kan finne billige flybilletter til Basel tur-retur om du heller venter litt og reiser om våren og høsten. Vinteren kan være ganske kald, samtidig som det er et ypperlig tidspunkt å finne billige fly til Basel på.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Basel for 3 181 kr/person, noe som er 34 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Basel. Du kan finne den billigste prisen til Basel fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Basel fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 730 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Basel i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av september i stedet. Flyvninger til Basel i september er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 022 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Basel 49 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Basel med en gjennomsnittspris på 2 554 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 098 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Basel. Hvis du planlegger å fly til Basel, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mulhouse EuroAirport flyplass (6 km fra sentrum i Basel).

Du kan finne tilbud for Mulhouse EuroAirport flyplass for i gjennomsnitt 4 844 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Basel

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Basel som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
2. nov.
TRF11:20Oslo Torp Sandefjord
16t 35m
1 stopp
BSL03:55Basel EuroAirport Swiss
6. nov.
BSL03:30Basel EuroAirport Swiss
6t 20m
1 stopp
TRF09:50Oslo Torp Sandefjord
1 098 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. sep.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
6t 35m
1 stopp
BSL18:45Basel EuroAirport Swiss
19. sep.
BSL06:15Basel EuroAirport Swiss
7t 40m
2 stopp
TRF13:55Oslo Torp Sandefjord
1 312 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. nov.
TRF14:15Oslo Torp Sandefjord
13t 40m
2 stopp
BSL03:55Basel EuroAirport Swiss
6. nov.
BSL03:30Basel EuroAirport Swiss
6t 20m
1 stopp
TRF09:50Oslo Torp Sandefjord
1 400 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. sep.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
6t 35m
1 stopp
BSL18:45Basel EuroAirport Swiss
19. sep.
BSL12:00Basel EuroAirport Swiss
17t 40m
1 stopp
TRF05:40Oslo Torp Sandefjord
1 419 kr
Finn lignende
KLM
2. nov.
OSL02:30Oslo Gardermoen
10t 55m
1 stopp
BSL13:25Basel EuroAirport Swiss
6. nov.
BSL06:10Basel EuroAirport Swiss
7t 10m
1 stopp
OSL13:20Oslo Gardermoen
1 507 kr
Finn lignende
Lufthansa
15. des.
SVG07:30Stavanger Sola
10t 00m
1 stopp
BSL17:30Basel EuroAirport Swiss
20. des.
BSL01:45Basel EuroAirport Swiss
5t 00m
1 stopp
SVG06:45Stavanger Sola
1 516 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Basel

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Basel, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Flere flyselskaper
3. okt.
TRF17:10Oslo Torp Sandefjord
25t 35m
1 stopp
BSL18:45Basel EuroAirport Swiss
Flere flyselskaper
28. sep.
TRF16:45Oslo Torp Sandefjord
26t 00m
1 stopp
BSL18:45Basel EuroAirport Swiss
Ryanair
20. aug.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
22t 35m
1 stopp
BSL04:20Basel EuroAirport Swiss

Hvilke flyselskaper flyr til Basel?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Basel

Hvilke flyselskaper flyr til Basel?

KLM, Air France, Lufthansa og Brussels Airlines er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Basel jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Basel med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.

Flyvninger med Air France til Basel

Air France er et populært valg for de som reiser til Basel. Flyselskapet har 12 ukentlige flyvninger til Basel, med flest avganger fra Amsterdam Schiphol. Air France sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 554 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 199 vurderinger, har momondo-brukere gitt Air France en gjennomsnittsscore på 7,6/10.

Flyvninger med KLM til Basel

E annet populært valg for fly til Basel, er KLM (7,5/10, 152 vurderinger). De fleste flyvninger med KLM som lander i Basel, ankommer fra Amsterdam Schiphol, men det finnes 16 flyvninger med KLM til Basel fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med KLM på momondo denne uken, lå på 1 099 kr (Bergen Flesland til Basel, tur/retur).


Flyplasser nære Basel

Under finner du alle flyplassene i Basel sammen med avstanden til sentrum

Det går en flybuss hver 7–30 minutt fra tidlig morgen til sent på kveld. Det tar ca. 20–25 minutter til SBB Bahnhof fra flyplassen. Du kjøper billetter på en av automatene på utsiden av ankomstterminalen. Prisen per enkeltbillett er ca. 4–5 CHF (35-45 NOK). Det er også mulig å ta taxi fra flyplassen om du vil komme deg raskt til hotellet. Prisen på taxi er omtrent 40 CHF (350 NOK) fra flyplassen og inn til byen. Leiebil er også et godt alternativ, og det passer utmerket for deg som ønsker å utforske nabolagene og nærliggende områder i Sveits.


Populære flybilletter til Basel

Finn dine flybilletter til Basel med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Basel
Raskeste flytid6t 00m
Laveste pris1 098 kr
Flyvninger fra Stavanger til Basel
Raskeste flytid10t 00m
Laveste pris1 516 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Basel

Basel har et godt og pålitelig tilbud for kollektivtransport, og du trenger ikke bil for å komme deg raskt rundt i sentrum. Det er dessuten en fin by å både sykle og spasere rundt i. Busser, trikker og lokaltog knytter Basel sammen med ulike nabolag og andre byer. Det er mulig å få kjøpt både enkeltbilletter og dagspass på billettautomater og kiosker. Du er nødt til å kjøpe billetten før du går ombord, bortsett fra enkelte stopp ute på landet hvor det ikke finnes automater. Barn under seks år trenger ikke å betale. I tillegg går det nattbusser i helgene, perfekt når du skal hjem til hotellet etter å ha utforsket byens livlige uteliv. Du må ha egen billett til nattbussen.


Visumkrav for Basel

Norske statsborgere kan ikke fly til Basel uten pass, selv om Sveits er med i Schengen-avtalen. Du må dessuten ha med deg passet for å kunne identifisere deg i utlandet, ettersom førerkort og andre ID-bevis ikke blir godtatt. Det er ikke nødvendig å søke visum når du skal reise til Sveits som turist.


Start planleggingen av reisen til Basel


De beste tingene å se og gjøre i Basel

Det anbefales å reise til Basel om du vil ha en minneverdig langhelg som er full av kulturopplevelser, god mat og spennende severdigheter. Det er utvilsomt den rette byen for alle som elsker kunst og kultur. Mange av museene og galleriene befinner seg i bygninger som er spektakulære i seg selv. Arkitekturen i Basel er rett og slett noe for seg selv, og bør oppleves. Hvis du er usikker på hvor du bør begynne, kan vi anbefale gamlebyen. Ta sikte mot Marktplatz og spaser langs Spalenberg, hvor du finner det gamle kunstnernabolaget i byen.

Du kan godt gi ca. 5–10 % i tips på restauranter og i taxier, men det forventes ikke.

Det anbefales å shoppe på en av byens berømte markeder. Marktplatz i gamlebyen selger mat året rundt, mens Petersplatz er et populært loppemarked som holdes hver lørdag.


Finn fly til andre byer i Sveits

Basel har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Basel på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Basel som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Basel som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Basel flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Basel. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Basel

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Basel

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.