Finn billige fly til Basel

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 3.8.
ti. 10.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Basel

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Basel fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Basel EuroAirport Swiss flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Basel

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Zürich (ZRH)

Vanligvis er flyvninger til Basel fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Zürich, som i gjennomsnitt koster 1 771 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BASEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Basel koster i gjennomsnitt kun 1 789 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BASEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril20 % dyrereDet koster ca. 2 417 kr for flyvninger til Basel fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BASEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar751 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Basel fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Basel?

Tusenvis av kunstelskere flyr til Basel hvert år for å delta på ART Basel festival. Når det er sagt, strømmer det mange reisende til byen året rundt for å beundre kunstgalleriene og den slående arkitekturen. Det finnes alltid en utstilling som bør sees, og alle landemerkene og museene kan oppleves i enhver årstid. Du bør imidlertid reise til Basil om sommeren dersom du vil være sikker på at været er varmt og fint. Det anbefales å bestille hotell og flybilletter i god tid om du skal reise samtidig med skoleferier og midt i fellesferien. Du kan finne billige flybilletter til Basel tur-retur om du heller venter litt og reiser om våren og høsten. Vinteren kan være ganske kald, samtidig som det er et ypperlig tidspunkt å finne billige fly til Basel på.

 • Hvilken flyvning til Basel er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Basel for 1 548 kr/person, noe som er 45 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Basel. Du kan finne den billigste prisen til Basel fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Basel?

  I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Basel fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 789 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Basel i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av februar i stedet. Flyvninger til Basel i februar er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 842 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Basel?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Basel 47 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Basel med en gjennomsnittspris på 1 978 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 780 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Basel?

  I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Basel fra Norge en søndag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på søndag for så lite som 1 923 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en lørdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 289 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Basel.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Basel?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Basel på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til Basel på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 959 kr. På den annen side er kl. 12:00 det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Basel, med priser som ligger på ca. 2 502 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Basel?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Basel. Hvis du planlegger å fly til Basel, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mulhouse EuroAirport flyplass (6 km fra sentrum i Basel).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Basel?

  Du kan finne tilbud for Mulhouse EuroAirport flyplass for i gjennomsnitt 2 805 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Basel

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Basel som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
14. jan.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
4t 20m
1 stopp
BSL05:40Basel EuroAirport Swiss
17. jan.
BSL01:15Basel EuroAirport Swiss
7t 30m
1 stopp
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
1 780 kr
Finn lignende
KLM
10. jan.
TRF01:20Oslo Torp Sandefjord
11t 05m
1 stopp
BSL12:25Basel EuroAirport Swiss
14. jan.
BSL06:10Basel EuroAirport Swiss
11t 20m
1 stopp
TRF17:30Oslo Torp Sandefjord
1 789 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
20. jan.
OSL09:55Oslo Gardermoen
19t 05m
1 stopp
BSL05:00Basel EuroAirport Swiss
22. jan.
BSL05:40Basel EuroAirport Swiss
27t 30m
1 stopp
OSL09:10Oslo Gardermoen
1 789 kr
Finn lignende
SAS
20. jan.
OSL05:10Oslo Gardermoen
6t 05m
1 stopp
BSL11:15Basel EuroAirport Swiss
22. jan.
BSL08:15Basel EuroAirport Swiss
4t 40m
1 stopp
OSL12:55Oslo Gardermoen
2 391 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Basel

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Basel, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa, Ryanair og Wizz Air
Flere flyselskaper
6. sep.
TRF04:45Oslo Torp Sandefjord
24t 10m
2 stopp
BSL04:55Basel EuroAirport Swiss
Flere flyselskaper
6. sep.
OSL17:50Oslo Gardermoen
24t 55m
1 stopp
BSL18:45Basel EuroAirport Swiss
Flere flyselskaper
7. sep.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
31t 25m
3 stopp
BSL12:20Basel EuroAirport Swiss

Flyplasser nære Basel

Under finner du alle flyplassene i Basel sammen med avstanden til sentrum

Det går en flybuss hver 7–30 minutt fra tidlig morgen til sent på kveld. Det tar ca. 20–25 minutter til SBB Bahnhof fra flyplassen. Du kjøper billetter på en av automatene på utsiden av ankomstterminalen. Prisen per enkeltbillett er ca. 4–5 CHF (35-45 NOK). Det er også mulig å ta taxi fra flyplassen om du vil komme deg raskt til hotellet. Prisen på taxi er omtrent 40 CHF (350 NOK) fra flyplassen og inn til byen. Leiebil er også et godt alternativ, og det passer utmerket for deg som ønsker å utforske nabolagene og nærliggende områder i Sveits.


Populære flybilletter til Basel

Finn dine flybilletter til Basel med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Basel
Raskeste flytid4t 20m
Billigst pris1 231 kr
Flyvninger fra Stavanger til Basel
Raskeste flytid5t 10m
Billigst pris2 621 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Basel?

Basel har et godt og pålitelig tilbud for kollektivtransport, og du trenger ikke bil for å komme deg raskt rundt i sentrum. Det er dessuten en fin by å både sykle og spasere rundt i. Busser, trikker og lokaltog knytter Basel sammen med ulike nabolag og andre byer. Det er mulig å få kjøpt både enkeltbilletter og dagspass på billettautomater og kiosker. Du er nødt til å kjøpe billetten før du går ombord, bortsett fra enkelte stopp ute på landet hvor det ikke finnes automater. Barn under seks år trenger ikke å betale. I tillegg går det nattbusser i helgene, perfekt når du skal hjem til hotellet etter å ha utforsket byens livlige uteliv. Du må ha egen billett til nattbussen.


Kan man reise til Basel uten pass eller visum?

Norske statsborgere kan ikke fly til Basel uten pass, selv om Sveits er med i Schengen-avtalen. Du må dessuten ha med deg passet for å kunne identifisere deg i utlandet, ettersom førerkort og andre ID-bevis ikke blir godtatt. Det er ikke nødvendig å søke visum når du skal reise til Sveits som turist.


Start planleggingen av reisen til Basel


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Basel?

Det anbefales å reise til Basel om du vil ha en minneverdig langhelg som er full av kulturopplevelser, god mat og spennende severdigheter. Det er utvilsomt den rette byen for alle som elsker kunst og kultur. Mange av museene og galleriene befinner seg i bygninger som er spektakulære i seg selv. Arkitekturen i Basel er rett og slett noe for seg selv, og bør oppleves. Hvis du er usikker på hvor du bør begynne, kan vi anbefale gamlebyen. Ta sikte mot Marktplatz og spaser langs Spalenberg, hvor du finner det gamle kunstnernabolaget i byen.

Hva bør jeg gi i tips?

Du kan godt gi ca. 5–10 % i tips på restauranter og i taxier, men det forventes ikke.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Det anbefales å shoppe på en av byens berømte markeder. Marktplatz i gamlebyen selger mat året rundt, mens Petersplatz er et populært loppemarked som holdes hver lørdag. (Priser sjekket 10/05/2019).


Finn fly til andre byer i Sveits

Basel har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?