De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Qatar

Hoteller i Qatar

Finn tilbud på 256 hoteller i Qatar

Qatar
31. May — 1. Jun2
Sun 26.5.
Thu 30.5.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Qatar

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Qatar
Pris
kr317
kr2675
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Qatar

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Qatar, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Qatar

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Qatar

Nyttig informasjon om hoteller i Qatar

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Qatar

Laveste hotellpris

352 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Banana Island Resort Doha by Anantara

Hoteller i nærheten av flyplassen

430

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Qatar funnet siste 7 dager er 352 kr/natten. Denne prisen fås hos Plaza Inn Doha, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Banana Island Resort Doha by Anantara, det mest populære 5-stjerners hotellet i Qatar.
Det er er 430 hoteller i Qatar i nærheten av Doha Hamad. Sleep 'n Fly Sleep Lounge, South Node - Transit Only med kortest avstand på 0,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Qatar. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Qatar siste uken er 10 720 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Qatar

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Qatar
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
34 %forventet prisnedgang
53 %forventet prisøkning

Pris

1 282 kr–4 112 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
654 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
5 513 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Informasjon om opphold i Qatar

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Qatar

Hvilke byer i Qatar er det best å bo i?

Qatar er berømt for sin luksuriøse turismeindustri, og her finner du alt fra en blomstrende kunstscene til noen av de mest eklektiske kjøpesentre, historiske landemerker, fargerike festivaler og naturlandskap på rad og rekke. Du finner også førsteklasses overnattingssteder, som for eksempel The W Doha og Ezadan Palace, og kan også bestille billige hoteller i Qatar som The Marriott Marquis hvis du reiser på budsjett. Kystbyen Doha, kjent for sine safariturer over de tørre områdene mot betaling, og flere eksotiske persiske strender, er et godt sted å bo. Selv med godt vedlikeholdte veier og tilgjengeligheten av Mowasalat sine offentlige busser som forbinder Doha til ulike andre kommuner, kan det være utfordrende å navigere i kompleksiteten i en enorm by som Doha. Vi anbefaler å leie et kjøretøy fra flyplassen for å komme seg rundt i Qatar eller å bruke Red, Green, Gold og Blue Doha Metro, der noen linjer har bemerkelsesverdige stopp som Qatar National Museum og Souq Waqif.

Hva er de beste tingene å gjøre i Qatar?

Noe du må oppleve er et besøk mot en avgift på Museum of Islamic Art, som det er hjem til den største 1600- og 1800-talls kunstsamlingen. For litt gammel sjarm i Qatar, kan du besøke det ikoniske Souq Waqif-markedet etterfulgt av en gratis tur til den nasjonale moskeen i Qatar, Imam Muhammad Ibn Abd Al Wahhab-moskeen, og deretter bruke en ettermiddag på den berømte Katara-stranden. Al Khor er en by som ligger nordøst for Doha og er ideelt for besøkende på jakt etter muligheter til å nyte naturskjønne landskap og fugletitting i Al Thakira-mangrover. Når du ønsker å unnslippe bylivets tjas og mas, vil du sette pris på fredelige turer langs Al Khors kystlinjer og havner fulle av fiskebåter, moskeer, vakttårn og mer. Hvis du planlegger å besøke disse stedene, bør du vurdere å bo på Qatar-hoteller som The St. Regis eller JW Marriott Marqui og leie et kjøretøy for å dra på dagsturer til de ovennevnte toppattraksjonene.

Hvilke byer i Qatar har det beste utelivet?

Enten du er på backpacking i Qatar eller på forretningsreise, er det noe for alle å nyte på kveldstid her. Avhengig av ditt budsjett, kan du bestille high-end hoteller i Qatar, for eksempel Banyan Tree, eller noe mer budsjettvennlig som Saphire Plaza, Concorde, eller Millennium Plaza Doha. På kveldstid kan du sjekke ut på Doha Corniche, en promenade full av palmer som strekker seg flere kilometer langs Doha Bay. Doha tilbyr en rekke internasjonal mat med nordafrikanske, indiske og middelhavsvrier for å lage appetittvekkende retter. Ingen tur til Qatar er over før du har besøkt det ikoniske L'Wzaar Seafood Market i Katara Cultural Village, der du kan prøve mer enn 50 varianter av sjømat, inkludert typiske delikatesser som gryter, kamelkjøtt og nasjonalretten Machboos.

Hvilke byer i Qatar har mest historie og kunst?

Hvis du besøker Qatar i løpet av de anbefalte månedene oktober og april, kan du nyte historiske guidede turer i Qatar, for eksempel et gratis besøk til Heritage Houses på Msheireb Museums i sentrum av Doha. Hvis du planlegger en tur til vestkysten av Qatar, anbefaler vi at du bor på Mondrian Doha eller Hyatt Regency Oryx, slik at det er praktisk å reise tilbake til historie fra 1700-tallet med turer mot en avgift i Zekreet historiske fort. Du må også oppleve «Film City», eller Mystery Village of Qatar, bygget som et rekreasjonssted for de berømte Bedouin-landsbyboerne fra Gulfen. På denne turen, der du må betale inngang, vil du få med deg det unike landskapet med utsikt over et stort fotogent ørkenlandskap. En tur med betalt inngang til den UNESCO-anerkjente Madinat Ash-Shamal er noe alle bør oppleve. Selv om det fungerer som et administrativt område for mange fiskebyer, er det som gjør denne byen populær en overflod av arkeologiske steder, museer, historiske landsbyer og naturområder å utforske.

Når er det billigst å besøke Qatar?

Reiser til Qatar i Januar vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 1 282 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i oktober, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Qatar velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Doha som er den mest populære byen i Qatar.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Qatar fra hoteller?

Fra og med mai 2024, er det 371 tilbydere å velge mellom fra Qatar hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Qatar fra hoteller sist?

Priser for Qatar fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Qatar gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Qatar. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Qatar?

Når alle alternativene for overnatting i Qatar er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Qatar på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sun 26.5.
Thu 30.5.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Qatar

Populære byer i Qatar
Viser hoteller i byer i samme land