Leiebiler i Qatar

Leter du etter billige leiebiltilbud i Qatar? Søk her!

Doha, Qatar
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Doha, Qatar
fr. 9.12.
12:00
fr. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Qatar bilutleie

Finn leiebil i Qatar som passer for deg

Liten Leiebiler

272 kr - 1 051 kr

Alle biltyper

280 kr - 1 578 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Qatar er 391 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Qatar er i august. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 272 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Qatar. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Qatar kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Qatar

Nedenfor er de mest populære hotellene i Qatar

Leiebiler i Qatar

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Qatar, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Qatar finner man som regel hos INTERRENT . Hvis du gjennomfører bestillingen din med INTERRENT , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 322 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Qatar på 322 kr/dag.

Europcar har flere utleiesteder i Qatar enn noe annet leiebilselskap. Med 6 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Qatar du skal reise til, bør du vurdere Doha, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Europcar 5 utleiesteder rundt omkring i området.

Sjåfører i Qatar, inkludert sjåfører som er på besøk fra andre land, må kjøre på høyre side. Ikke glem at det å kjøre på feil side av veien kan føre til trafikkforseelser og alvorlige ulykker.

I 2019 ble Qatar rangert som nr. 21 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Qatar fikk en score på 5,4 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Qatar er 0,00‰. Men enkelte regioner og byer i Qatar kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Qatar har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 21 år.

55 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en Economy når de besøker Qatar, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Qatar varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 361 kr per dag for en Economy.

I forrige uke lå gjennomsnittsprisen på bensin i Qatar på 5,68 kr per liter. Derimot er det Algerie som for øyeblikket har de laveste bensinprisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 3,23 kr per liter. Du bør vurdere å besøke Hong Kong, men du skal være obs på at bensinen er dyere her, med en gjennomsnittspris på 28,86 kr per liter.


Leiebiler i populære byer i Qatar

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Qatar

Utforsk flere leiebiler i Midtøsten

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Midtøsten

Start planleggingen av reisen til Qatar


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Qatar. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Qatar ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Qatar.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Qatar.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Qatar.

Ja, leiebiltilbud i Qatar med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.