Hoteller i Puerto Rico

Hoteller i Puerto Rico

Finn tilbud på 510 hoteller i Puerto Rico

Puerto Rico
8. mar. — 9. mar.2
sø. 3.3.
to. 7.3.

De beste hotellene i Puerto Rico

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Puerto Rico
Pris
kr1473
kr5216
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Puerto Rico

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Puerto Rico

Pris

1 059 kr–2 162 kr

BILLIGSTE BY I PUERTO RICOPonce34 % billigereHoteller i Ponce er de billigste i Puerto Rico med en gjennomsnittspris på kun 1 059 kr per natt
DYRESTE BY I PUERTO RICORincon26 % dyrereRincon har de dyreste hotellene i Puerto Rico med rom med en gjennomsnittspris på 2 162 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I PUERTO RICOSan Juan87 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i San Juan enn noen annen by i Puerto Rico

Ting å gjøre i Puerto Rico


Hoteller i populære byer i Puerto Rico

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Puerto Rico, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Puerto Rico

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Puerto Rico
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
60 %forventet prisnedgang
46 %forventet prisøkning

Pris

751 kr–3 504 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
462 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 414 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Puerto Rico

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Puerto Rico

Laveste hotellpris

329 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Fairmont El San Juan Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

1934

Gjennomsnitt antall netter på opphold

19 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Puerto Rico funnet siste 7 dager er 329 kr/natten. Denne prisen fås hos Casa Santurce, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Fairmont El San Juan Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Puerto Rico(7,8/10 rating - basert på 787 anmeldelser).
Det er er 1 934 hoteller i Puerto Rico i nærheten av San Juan Luis Munoz Marin. San Juan Airport Hotel med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 19 dager når e bor på i Puerto Rico. Gjennomsnittprisen for 19 dager i Puerto Rico siste uken er 19 625 kr.

Informasjon om opphold i Puerto Rico

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Puerto Rico

Hvilke byer i Puerto Rico bør du besøke?

Den karibiske øya Puerto Rico er et lite paradis med sine vakre strender og eventyrlige slott. Her ligger San Juan på nordkysten av øya. Du kommer deg lett rundt i området rundt San Juan med Tren Urbano, busser eller ferger. Tren Urbano går fra San Juan via Rio Piedras til Bayamon. Men når du reiser lenger er det kanskje like enkelt å leie seg en bil eller ta en taxi. Skal du ut til den selvlysende stranda Bioluminescent Bay på øya Vieques, må du reise med båt. Der kan du blant annet padle i en kajakk og nyte det estetiske vakre lyset fra selvlysende mikroorganismer. På vestsiden av Puerto Rico ligger havnebyen La Parguera og ved Cabo Rojo ligger sjarmerende Boqueròn.

Hvilke attraksjoner er populære i Puerto Rico?

Selve San Juan er et kunstverk i seg selv med de fargerike, karibiske husene mot det blå havet på kysten. Bare det å gå i de vakre, sjarmerende gatene er en attraksjon i seg selv. Flere av havnebyene langs kysten rundt øya er sjarmerende havnebyer som minner om eventyrlige sjørøverbyer eller sjarmerende fiskerlandsbyer. Her kan du bli med på tokt, padle eller drive med andre vannaktiviteter som å stå på vannski eller surfe. Bioluminescent Bay på øya Vieques er helt klart en ener i attraksjoner som tilreisende føler at de bare må se. På selve Puerto Rico er Poza del Obispo en strand som rager høyt over de fleste andre, mens Rincón på vestkysten har solnedganger som pryder postkortene. Strendene i Rincón er perfekte for å oppleve eksplosjonen i farger når jorden snurrer fra dag til natt og sola legger seg til søvn i det store havet utenfor øya. UNESCO har fredet festningsverket El Morro i San Juan. Det er vel verdt å få med seg.

Hvilke byer i Puerto Rico har det beste nattelivet?

I de fleste tettstedene finner du både barer, kaféer og restauranter. Maten som serveres er preget av historien til øya som har vært påvirket av Afrika, Asia, Europa og også Amerika. Her har de stor tilgang på havets delikatesser, så sjømat er populært. I tillegg finner du spennende retter med kokosnøtter, bananer og belgfrukter. Og selvsagt spennende og uvante sammensetninger av krydder og smaker. I tillegg har de veldig søte desserter. Ønsker du å danse hele natten må du nok til San Juan for å nyte nattelivet der, eller melde deg på et av de mange båtturene som arrangeres.

Hvilke byer i Puerto Rico har mest historie og kunst?

Historien ligger tett på i tettstedene på hele øya, men i San Juan-bukta kan du se sporene etter spanjolene helt fra tilbake til 1493. Her kan du se spor etter kolonitiden i både byggestil og kunst med imponerende landemerker. I 1898 kom Puerto Rico under amerikansk styre etter flere hundre år som spansk koloni. Bare det vakre festningsverket El Morro er en del av San Juans historie som setter Puerto Rico på verdenskartet i historien om hvordan europeerne koloniserte verden.

Når er det billigst å besøke Puerto Rico?

Reiser til Puerto Rico i mai vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 751 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i april, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Puerto Rico velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Puerto Rico, men størstedelen av de som reiser til Puerto Rico tilbringer mest tid i San Juan.

Hvor mye koster et luksushotell i Puerto Rico?

Du kan forvente deg en gjennomsnittspris på 1 788 kr per natt når du planlegger å bo på et luksushotellrom i Puerto Rico. Denne prisen er ca. 84 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt som er 966 kr.

Hvilken by i Puerto Rico har de dyreste hotellrommene?

Dataene våre viser at hotellrom i Dorado i gjennomsnitt er ca. 24 % dyrere enn hotellrom i resten av Puerto Rico, med en pris på 2 038 kr per natt.

Hvilken by i Puerto Rico har de billigste hotellrommene?

Hvis du ser etter den beste prisen for turen din til Puerto Rico, bør du vurdere å bo i San Juan. Ifølge dataene våre er San Juan den billigste byen å overnatte i ved reiser til Puerto Rico, med en gjennomsnittspris på 414 kr per natt, som er 57 % lavere enn gjennomsnittet for landet.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Puerto Rico fra hoteller?

Fra og med mars 2024, er det 5 134 tilbydere å velge mellom fra Puerto Rico hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Puerto Rico fra hoteller sist?

Priser for Puerto Rico fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Puerto Rico

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Puerto Rico

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Puerto Rico gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Puerto Rico, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Puerto Rico?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Puerto Rico. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Puerto Rico på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Puerto Rico


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Puerto Rico
sø. 3.3.
to. 7.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post