De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Peru

Hoteller i Peru

Finn tilbud på 6 392 hoteller i Peru

Peru
18. Apr — 19. Apr2
Sa 13.4.
Mi 17.4.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Peru

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Peru
Pris
kr270
kr2598
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Peru

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Peru

Pris

216 kr–917 kr

BILLIGSTE BY I PERUTrujillo55 % billigereHoteller i Trujillo er de billigste i Peru med en gjennomsnittspris på kun 216 kr per natt
DYRESTE BY I PERULunahuaná47 % dyrereLunahuaná har de dyreste hotellene i Peru med rom med en gjennomsnittspris på 917 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I PERUIca62 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Ica enn noen annen by i Peru

Ting å gjøre i Peru


Hoteller i populære byer i Peru

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Peru, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Peru

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Peru
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
54 %forventet prisnedgang
28 %forventet prisøkning

Pris

403 kr–1 209 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
249 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 195 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Peru

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Peru

Laveste hotellpris

87 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Iberostar Selection Miraflores

Hoteller i nærheten av flyplassen

4777

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Peru funnet siste 7 dager er 87 kr/natten. Denne prisen fås hos 1900 Hostel, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Iberostar Selection Miraflores, det mest populære 5-stjerners hotellet i Peru(9,1/10 rating - basert på 1 950 anmeldelser).
Det er er 4 777 hoteller i Peru i nærheten av Lima J Chavez Intl. Wyndham Costa del Sol Lima Airport med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Peru. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Peru siste uken er 2 617 kr.

Informasjon om opphold i Peru

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Peru

Hvilke byer i Peru er det best å bo i?

Lima er en by å prioritere hvis du skal på ferie til Peru. Denne byen er kjent for sine komfortable hoteller som Selina Miraflores Lima, Ibis Larco Miraflores og Courtyard by Marriott Lima Miraflores, og har en fantastisk blanding av gammel historie og moderne forsteder. Stedet har også et omfattende bussystem og en metro, og det er også flott å spasere rundt her. Cusco er en annen by som du bør vurdere å utforske under ferien til Peru. Denne lille byen har praktfulle hoteller som San Agustin El Dorado, Hilton Garden Inn Cusco og Ramada by Wyndham Costa Del Sol Cusco. Det er mulig å komme seg rundt til fots, selv om det florerer av busser også. Med fargerike brosteinsbelagte gågater som viser vei til mange av byens toppattraksjoner, er et besøk her verdt hvert øyeblikk av ferien.

Hva er de beste tingene å gjøre i Peru?

Hvis du er en friluftsentusiast som ønsker å oppleve spektakulær natur og utrolige turmuligheter, husk å ta en stopp ved Colca Canyon, et landemerke som ligger i Arequipa, i nærheten av Colca-elven i Sør-Peru. Dette stedet er kjent som den nest dypeste dalen i verden, og tilbyr også fantastisk utsikt over de snødekte fjellene og vulkanene som omgir stedet. Du kan ta minneverdige bilder av turen til dette søramerikanske landet i vest. Stedet ligger i nærheten av fantastiske hoteller, inkludert Los Andes Bed & Breakfast, Hostal Lluvia de Oro og Hotel Plaza San Antonio. Hvis du trives best innendørs, bør du planlegge å besøke nyrenessansekatedralen i Tacna og beundre tårnet på hver side av hovedinngangen og mange dekorative funksjoner på hovedfasaden. Det er flere hoteller hvor du kan bo nær denne attraksjonen, som Casa Andina Select Tacna.

Hvilke byer i Peru har det beste utelivet?

Når kvelden kommer, våkner stemningsfulle barer og høylytte diskoteker til live. For å nyte spennende øyeblikk på kveldstid, bør du vurdere overnatting på hoteller i Lima eller Máncora i Peru. Begge disse byene er kjent for et spennende natteliv. Hvis du er i Lima, ligger spennende hoteller på hvert gatehjørne. Gjør deg klar til å bli med vennene dine å feste på flotte nattklubber som Etnias Bar Cultural, Nebula, Huaringas Bar og Dolce Vita. Hvis du planlegger å bestille hotell i Máncora i Peru, vil du være nærmere flotte nattklubber som Atelier Vino Bar, The Point, La Sirena d'Juan, La Tienda og Wiracocha Restobar. Máncora er elsket av mange for sin eklektiske matscene. Derfor, mens du bor på et av hotellene her, som Sunset Mancora, kan du nyte amerikansk frokost, lokale smørbrød, burgere og asiatisk-inspirerte retter.

Hvilke byer i Peru har mest historie og kunst?

Ayacucho har mange museer og kunstgallerier de som liker historie kan sjekke ut. Hvis du er opptatt av regionens rike arv, bør du sikre deg et rom på et hotell i denne byen i Peru, som Hostal Maravilla Amazonica og Hotel Golden Star. Bor du på et av disse stedene, er du i nærheten av ikoniske landemerker og kunstgallerier som Amazonas museum, Municipal Museum of Natural Science og Camu Camu Gallery, som er attraksjoner du kan besøke mot en avgift. Vanligvis er disse landemerkene travle i januar, etterfulgt av mars og mai. Prince Hospedaje, akkurat som Ayacucho, har flere historiske landemerker og kunstgallerier å utforske mens du er på romantisk ferie i Peru. Dessuten er det sjarmerende Peru-hoteller som Hostal Capac og Prince Hospedaje her. Ayacucho by lar deg sjekke ut gratis landemerker som Museo de Arte populære Joaquin López Antay og tilbyr betalt tilgang til Museum of the Memory. Ayacucho er travlest i mai, etterfulgt av januar og juni.

Når er det billigst å besøke Peru?

mars er den billigste måneden for overnattinger i Peru, med en gjennomsnittspris på 403 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i oktober, som er den dyreste måneden.

Hvor i Peru velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Lima som er den mest populære byen i Peru.

Hvilken by i Peru har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Urubamba vil koste deg mer enn i andre byer i Peru. Du kan forvente deg å betale 538 kr per natt – en pris som er ca. 46 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Peru har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Peru på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Arequipa som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 80 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Arequipa normalt på 67 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Peru fra hoteller?

Fra og med april 2024, er det 19 332 tilbydere å velge mellom fra Peru hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Peru fra hoteller sist?

Priser for Peru fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Peru

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Peru

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Peru gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Peru. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Peru?

momondo finner et flott sted å bo i Peru ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Peru på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Peru


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Sa 13.4.
Mi 17.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post