Hoteller i Peru

Finn tilbud på 6 029 hoteller i Peru

Peru
1. apr. — 2. apr.2
sø. 2.4.
to. 6.4.

De beste hotellene i Peru

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Peru
Pris
kr114
kr4468
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Peru

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Peru

Pris

335 kr–1 667 kr

BILLIGSTE BY I PERUArequipa52 % billigereHoteller i Arequipa er de billigste i Peru med en gjennomsnittspris på kun 335 kr per natt
DYRESTE BY I PERUParacas58 % dyrereParacas har de dyreste hotellene i Peru med rom med en gjennomsnittspris på 1 667 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I PERULima64 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Lima enn noen annen by i Peru

Ting å gjøre i Peru


Hoteller i populære byer i Peru

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Peru, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Peru

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Peru
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
75 %forventet prisnedgang
76 %forventet prisøkning

Pris

283 kr–4 716 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 571 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
483 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Peru

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Peru

Laveste hotellpris

104 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Melia Lima

Hoteller i nærheten av flyplassen

3940
Den rimeligste prisen for et rom i Peru funnet siste 7 dager er 104 kr/natten. Denne prisen fås hos Desert Nights Hostel, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Melia Lima, det mest populære 5-stjerners hotellet i Peru(8,7/10 rating - basert på 323 anmeldelser).
Det er er 3 940 hoteller i Peru i nærheten av Lima J Chavez Intl. Wyndham Costa del Sol Lima Airport med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Peru

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Peru

Lima er en by å prioritere hvis du skal på ferie til Peru. Denne byen er kjent for sine komfortable hoteller som Selina Miraflores Lima, Ibis Larco Miraflores og Courtyard by Marriott Lima Miraflores, og har en fantastisk blanding av gammel historie og moderne forsteder. Stedet har også et omfattende bussystem og en metro, og det er også flott å spasere rundt her. Cusco er en annen by som du bør vurdere å utforske under ferien til Peru. Denne lille byen har praktfulle hoteller som San Agustin El Dorado, Hilton Garden Inn Cusco og Ramada by Wyndham Costa Del Sol Cusco. Det er mulig å komme seg rundt til fots, selv om det florerer av busser også. Med fargerike brosteinsbelagte gågater som viser vei til mange av byens toppattraksjoner, er et besøk her verdt hvert øyeblikk av ferien.

Hvis du er en friluftsentusiast som ønsker å oppleve spektakulær natur og utrolige turmuligheter, husk å ta en stopp ved Colca Canyon, et landemerke som ligger i Arequipa, i nærheten av Colca-elven i Sør-Peru. Dette stedet er kjent som den nest dypeste dalen i verden, og tilbyr også fantastisk utsikt over de snødekte fjellene og vulkanene som omgir stedet. Du kan ta minneverdige bilder av turen til dette søramerikanske landet i vest. Stedet ligger i nærheten av fantastiske hoteller, inkludert Los Andes Bed & Breakfast, Hostal Lluvia de Oro og Hotel Plaza San Antonio. Hvis du trives best innendørs, bør du planlegge å besøke nyrenessansekatedralen i Tacna og beundre tårnet på hver side av hovedinngangen og mange dekorative funksjoner på hovedfasaden. Det er flere hoteller hvor du kan bo nær denne attraksjonen, som Casa Andina Select Tacna.


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Peru. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

momondo finner et flott sted å bo i Peru ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Peru