Finn billige fly til Christchurch

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Christchurch

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Christchurch

Beste pris på tur/retur-billett

60 963 kr

Raskeste flytid

30t 00m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Christchurch fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 60 963 kr (Oslo Gardermoen til Christchurch internasjonale).
Den kjappeste flyvningen til Christchurch fra Norge tar 30t 00m (Oslo Gardermoen til Christchurch internasjonale).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Christchurch, deriblant Qantas Airways, Singapore Airlines og Emirates.

De billigste flyvningene til flyplassene i Christchurch

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Christchurch fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Christchurch

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Christchurch

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Christchurch (CHC)

Vanligvis er flyvninger til Christchurch fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Christchurch internasjonale, som i gjennomsnitt koster 15 688 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHRISTCHURCH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Christchurch koster i gjennomsnitt kun 11 596 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHRISTCHURCH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni44 % dyrereDet koster ca. 22 618 kr for flyvninger til Christchurch fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CHRISTCHURCH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni700 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Christchurch fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Christchurch?

Når du bør reise til Christchurch avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Byen er ideell å besøke året rundt, og alle sesongene har sine fordeler. Det er høysesong om sommeren, og i denne perioden er de fleste turistoperatører aktive og alle attraksjoner er åpne. Sommermånedene er perfekte for fotturer, kjøreturer, besøk til vingårder, plukking av frukt og lignende. Det kan imidlertid være vanskelig å finne billig fly til Christchurch på denne tiden, så dersom du reiser på budsjett bør du heller vurdere en tur om høsten. Mange velger også å fly til Christchurch om vinteren for å stå på ski.

Den billigste måneden å fly til Christchurch fra Norge på, er oktober. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 11 596 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. November er også et godt alternativ når du skal reise til Christchurch med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 12 432 kr fra Norge.

De som skal fly til Christchurch kan potensielt finne bedre priser for Timaru flyplass (141 km fra sentrum i Christchurch), eller Kaikoura flyplass (151 km fra sentrum i Christchurch), avhengig av måned og avreiseflyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Christchurch

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Christchurch som nylig ble funnet av brukere på momondo
Singapore Airlines
15. okt.
OSL05:55Oslo Gardermoen
37t 35m
2 stopp
CHC19:30Christchurch internasjonale
27. okt.
CHC07:50Christchurch internasjonale
32t 20m
2 stopp
OSL16:10Oslo Gardermoen
60 963 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. okt.
OSL05:55Oslo Gardermoen
37t 35m
2 stopp
CHC19:30Christchurch internasjonale
1. nov.
CHC08:00Christchurch internasjonale
34t 15m
2 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
65 745 kr
Finn lignende
Qantas Airways
14. okt.
OSL10:30Oslo Gardermoen
35t 30m
2 stopp
CHC22:00Christchurch internasjonale
26. okt.
CHC09:55Christchurch internasjonale
33t 35m
2 stopp
OSL19:30Oslo Gardermoen
71 946 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. okt.
OSL09:05Oslo Gardermoen
48t 15m
3 stopp
CHC09:20Christchurch internasjonale
29. okt.
CHC07:50Christchurch internasjonale
33t 30m
2 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
72 432 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. okt.
OSL11:45Oslo Gardermoen
58t 15m
2 stopp
CHC22:00Christchurch internasjonale
1. nov.
CHC02:15Christchurch internasjonale
43t 05m
2 stopp
OSL21:20Oslo Gardermoen
74 143 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. okt.
OSL09:05Oslo Gardermoen
48t 15m
3 stopp
CHC09:20Christchurch internasjonale
28. okt.
CHC09:55Christchurch internasjonale
58t 05m
2 stopp
OSL20:00Oslo Gardermoen
74 649 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Christchurch

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Christchurch, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av China Southern
China Southern
OSLOslo Gardermoen
34t 50m
CHCChristchurch internasjonale

Hvilke flyselskaper flyr til Christchurch?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Christchurch

Hvilke flyselskaper flyr til Christchurch?

Singapore Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Christchurch med. China Southern, Emirates og Lufthansa er også populære valg ved reiser til Christchurch from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Christchurch jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Emirates til Christchurch

Det mest populære flyselskapet for fly til Christchurch på momondo, er Emirates som har 20 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Auckland Intl, og det beste tilbudet på en flyvning med Emirates til Christchurch, kostet 15 329 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Christchurch, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 129 Emirates vurdering, har det fått en score på 8,4 av momondo-brukere.

Flyvninger med Singapore Airlines til Christchurch

Flytilbud med Singapore Airlines til Christchurch starter fra 10 809 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Singapore Airlines vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Auckland Intl er den mest populære avreiseflyplassen for Singapore Airlines til Christchurch, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Singapore Airlines får 7,9/10 i score, basert på 81 vurderinger.


Flyplasser nære Christchurch

Under finner du alle flyplassene i Christchurch sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Christchurch, ankommer du Christchurch internasjonale lufthavn. Herfra kan du komme deg inn til sentrum med buss, shuttle eller taxi. Med buss kan du ta den lilla linjen og nummer 29 til bysentrum, og du kan kjøpe billetter direkte fra sjåføren. Billettene koster 8,50 NZD (ca. 48 NOK) én vei og 15 NZD (ca. 85 NOK) for en returbillett. Begge bussene har avganger fra den nordlige utgangen av ankomsthallen, mellom terminalen og langtidsparkeringen. Det er også lett å få tak i taxier her, eller du kan forhåndsbestille transport før reisen din, slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Christchurch

Finn dine flybilletter til Christchurch med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Christchurch
Raskeste flytid34t 50m
Laveste pris19 177 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Christchurch

For å komme deg rundt i Christchurch sentrum for å se de lokale severdighetene og attraksjonene, er det lettest å ta beina fatt eller leie en sykkel for å utforske byen. Du kan også ta en av bussene som går på kryss og tvers av byen og til og fra flyplassen, og billettene er priset etter hvilke soner du reiser i. Kart er et fint verktøy å bruke for å komme deg rundt i byen, men du kan også laste ned uoffisielle apper som Christchurch Metro (Android), Christchurch Transit (Android) og Christchurch Total Transit (iOS) for å se blant annet timetabeller og rutetider.


Visumkrav for Christchurch

Du kan ikke fly til Christchurch uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Christchurch


De beste tingene å se og gjøre i Christchurch

Uansett hvilken tid på året du reiser til Christchurch på, har byen mange attraksjoner og severdigheter du bør få med deg. Gå en tur langs den vakre elven Avon, eller lei kano for å padle i det idylliske landskapet. Dra til Canterbury Museum ved den botaniske hagen for å se en utstilling med artefakter fra kolonitiden, og lær mer om Antarktis. En tur til Christchurch er heller ikke komplett uten å ha besøkt Orana Park Wildlife Trust for å se utallige fuglearter og ville dyr som giraffer, løver, aper og sebraer. Parken ligger omtrent 20 minutter fra Christchurch.

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Christchurch. Denne burde minimum dekke reisegods, avbestilling, ulykker, sykdom, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Som regel forventes det ikke at du tipser i New Zealand, men det er likevel høflig å gi omtrent 10 % ekstra dersom du har fått god service.

Christchurch er en drømmedestinasjon for de som elsker shopping, og her finner du alt fra vintageklær til merkeklær. Kjente merkevarer finner du i Cashel Street, High Street og Colombo Street, og i SALT-distriktet ligger de mest eksklusive butikkene. I New Regent Street kan du få tak i vakre håndlagde smykker, og her finner du også flere sjarmerende spesialbutikker.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Christchurch. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Christchurch for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Christchurch, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Christchurch og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Christchurch

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Christchurch

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.