Finn billige fly til Christchurch

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Christchurch

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Christchurch fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Christchurch

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Christchurch

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Christchurch (CHC)

Vanligvis er flyvninger til Christchurch fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Christchurch, som i gjennomsnitt koster 10 374 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHRISTCHURCH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar8 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Christchurch koster i gjennomsnitt kun 8 757 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CHRISTCHURCH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember35 % dyrereDet koster ca. 12 871 kr for flyvninger til Christchurch fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CHRISTCHURCH FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar1 100 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Christchurch fra Oslo Gardermoen flyplass i Januar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Christchurch?

Når du bør reise til Christchurch avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Byen er ideell å besøke året rundt, og alle sesongene har sine fordeler. Det er høysesong om sommeren, og i denne perioden er de fleste turistoperatører aktive og alle attraksjoner er åpne. Sommermånedene er perfekte for fotturer, kjøreturer, besøk til vingårder, plukking av frukt og lignende. Det kan imidlertid være vanskelig å finne billig fly til Christchurch på denne tiden, så dersom du reiser på budsjett bør du heller vurdere en tur om høsten. Mange velger også å fly til Christchurch om vinteren for å stå på ski.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Christchurch?

    Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Christchurch 40 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Christchurch med en gjennomsnittspris på 10 374 kr.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Christchurch?

    De som skal fly til Christchurch kan potensielt finne bedre priser for Timaru flyplass (141 km fra sentrum i Christchurch), eller Kaikoura flyplass (151 km fra sentrum i Christchurch), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Christchurch

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Christchurch som nylig ble funnet av brukere på momondo
China Southern
OSLOslo Gardermoen
44t 10m
CHCChristchurch

Finn de billigste enveisflyvningene til Christchurch

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Christchurch, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av China Southern
China Southern
OSLOslo Gardermoen
44t 10m
CHCChristchurch

Hvilke flyselskaper flyr til Christchurch?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Christchurch
  • Hvilke flyselskaper flyr til Christchurch?

    Emirates er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Christchurch med. Singapore Airlines, Qantas Airways og China Southern er også populære valg ved reiser til Christchurch from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Christchurch jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Christchurch

Under finner du alle flyplassene i Christchurch sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Christchurch, ankommer du Christchurch internasjonale lufthavn. Herfra kan du komme deg inn til sentrum med buss, shuttle eller taxi. Med buss kan du ta den lilla linjen og nummer 29 til bysentrum, og du kan kjøpe billetter direkte fra sjåføren. Billettene koster 8,50 NZD (ca. 48 NOK) én vei og 15 NZD (ca. 85 NOK) for en returbillett. Begge bussene har avganger fra den nordlige utgangen av ankomsthallen, mellom terminalen og langtidsparkeringen. Det er også lett å få tak i taxier her, eller du kan forhåndsbestille transport før reisen din, slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Christchurch

Finn dine flybilletter til Christchurch med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Christchurch
Raskeste flytid44t 10m
Billigst pris13 775 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Christchurch

For å komme deg rundt i Christchurch sentrum for å se de lokale severdighetene og attraksjonene, er det lettest å ta beina fatt eller leie en sykkel for å utforske byen. Du kan også ta en av bussene som går på kryss og tvers av byen og til og fra flyplassen, og billettene er priset etter hvilke soner du reiser i. Kart er et fint verktøy å bruke for å komme deg rundt i byen, men du kan også laste ned uoffisielle apper som Christchurch Metro (Android), Christchurch Transit (Android) og Christchurch Total Transit (iOS) for å se blant annet timetabeller og rutetider.


Visumkrav for Christchurch

Du kan ikke fly til Christchurch uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Christchurch


De beste tingene å se og gjøre i Christchurch

Hva bør du se i Christchurch?

Uansett hvilken tid på året du reiser til Christchurch på, har byen mange attraksjoner og severdigheter du bør få med deg. Gå en tur langs den vakre elven Avon, eller lei kano for å padle i det idylliske landskapet. Dra til Canterbury Museum ved den botaniske hagen for å se en utstilling med artefakter fra kolonitiden, og lær mer om Antarktis. En tur til Christchurch er heller ikke komplett uten å ha besøkt Orana Park Wildlife Trust for å se utallige fuglearter og ville dyr som giraffer, løver, aper og sebraer. Parken ligger omtrent 20 minutter fra Christchurch.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Christchurch. Denne burde minimum dekke reisegods, avbestilling, ulykker, sykdom, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Gir du tips?

Som regel forventes det ikke at du tipser i New Zealand, men det er likevel høflig å gi omtrent 10 % ekstra dersom du har fått god service.

Hvor kan du shoppe?

Christchurch er en drømmedestinasjon for de som elsker shopping, og her finner du alt fra vintageklær til merkeklær. Kjente merkevarer finner du i Cashel Street, High Street og Colombo Street, og i SALT-distriktet ligger de mest eksklusive butikkene. I New Regent Street kan du få tak i vakre håndlagde smykker, og her finner du også flere sjarmerende spesialbutikker.