Hoteller i New Zealand

Hoteller i New Zealand

Finn tilbud på 2 183 hoteller i New Zealand

New Zealand
1. mar. — 2. mar.2
sø. 25.2.
to. 29.2.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i New Zealand

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i New Zealand
Pris
kr157
kr2829
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i New Zealand

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i New Zealand

Pris

695 kr–1 641 kr

BILLIGSTE BY I NEW ZEALANDWanaka41 % billigereHoteller i Wanaka er de billigste i New Zealand med en gjennomsnittspris på kun 695 kr per natt
DYRESTE BY I NEW ZEALANDTauranga29 % dyrereTauranga har de dyreste hotellene i New Zealand med rom med en gjennomsnittspris på 1 641 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I NEW ZEALANDAuckland83 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Auckland enn noen annen by i New Zealand

Ting å gjøre i New Zealand


Hoteller i populære byer i New Zealand

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i New Zealand, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i New Zealand

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i New Zealand
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
29 %forventet prisnedgang
32 %forventet prisøkning

Pris

927 kr–1 910 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 232 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 557 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i New Zealand

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i New Zealand

Laveste hotellpris

251 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Grand by SkyCity

Hoteller i nærheten av flyplassen

2698
Den rimeligste prisen for et rom i New Zealand funnet siste 7 dager er 251 kr/natten. Denne prisen fås hos Ahipara Holiday Park.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Grand by SkyCity, det mest populære 5-stjerners hotellet i New Zealand(8,6/10 rating - basert på 3 709 anmeldelser).
Det er er 2 698 hoteller i New Zealand i nærheten av Auckland Intl. Novotel Auckland Airport med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i New Zealand

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i New Zealand

Hvilke byer i New Zealand er det best å bo i?

Selv om New Zealand har flere flotte byer, gir kystbyene det mest idylliske bakteppet for de som ønsker å bli værende en stund. Du kan velge Auckland med sine vakre havner og nærhet til mange vulkaner. Alternativt kan du bo i Christchurch, Queenstown, Wellington eller New Plymouth. De fleste av disse byene har et veletablert transportnettverk med effektive transportmidler som busser, tog og private biler eller leiebiler. En by som Wellington gjør det enkelt for deg å komme seg rundt siden den har et lite, kompakt sentrum separert fra sine ytre forsteder. De beste hotellene i New Zealand inkluderer Kimi Ora Eco Resort, Sudima Christchurch City og Rainforest Retreat. Du kan også finne billige hoteller i New Zealand, spesielt hvis du velger å bo i utkanten av de store byene som Dunedin, Nelson og Napier.

Hva er de beste tingene å gjøre i New Zealand?

Queensland byr på mange eventyr i New Zealand og ønsker deg velkommen inn i verden av ski, rafting, og strikkhopping. Du kan også se det fantastiske synet av denne byen mens du er ombord på en gondol på vei til Bob's Peak. Husk at alle disse attraksjonene er avgiftsbelagte, så det er tilrådelig å ha lokal valuta tilgjengelig. Waiheke Island er en annen populær attraksjon takket være sitt tropiske paradis av sandstrender og vingårder, som er tilgjengelig gratis. Innendørs attraksjoner i New Zealand inkluderer panoramautsikt på Sky Tower, en tur til kunstgalleriet, og War Memorial Museum i Auckland. Nasery Indoor Curling Rink, Dunedin Ice Stadium og Queenstown Ice Arena tilbyr endeløse innendørs skøytemuligheter om sommeren mot en liten avgift. Bestill hoteller i New Zealand som Haka Lodge i Auckland, Hotel Waterloo & Backpackers i Wellington og Arena Motel for å enkelt få tilgang til de beste attraksjonene.

Hvilke byer i New Zealand har det beste utelivet?

Du kan få med deg et live show eller delta i gateforestillinger på Wellington Night Market eller se en minneverdig forestilling på operahuset. I Christchurch kan du nyte flere musikkforestillinger, komedie og magi på Darkroom. Sørg for å bestille hotell som The Dwelllington for å ha enkel tilgang til Wellington og Christchurchs natteliv. Maten du finner i restauranter som The Grove (Auckland), Tatsumi (Queensland), Jano Bistro (Wellington) og Arbour (Marlborough) er sjømat, fisk og chips, Maori hangi, Kumara chips, cheerios, kjøttpaier, hokey-pokey iskrem, ost fra New Zealand, og maori-brød. Populære drikkevarer inkluderer flat vin, som er forbundet med New Zealands kaffekultur, deilig sitron Fizz, også kjent som Lemon & Paeroa, Marlborough sauvignon blanc, craftøl, Lewis Road Creamery smaksatt melk, og det gode kildevannet.

Hvilke byer i New Zealand har mest historie og kunst?

Hvis det å lære om historie og andre kulturer er noe du vil gjøre, så er Rotorua i New Zealand stedet å være. Det var filmsett for noen virkelig kjente fantasy-filmer. Wellington er en annen by hvor du kan lære om New Zealands historie, og te Papa får deg nærmere nasjonalmuseet. museets utstilling viser New Zealands historie innenfor biologisk, kulturell og geologisk arv. Du kan også besøke det ikoniske Cable Car Museum og Space Place som ligger på Carter Observatory for å ha utsikt over planetariet til rimelige priser før du tar turen videre til en botanisk hage. Du kan bestille hotell i byen som Southern Comfort Motel. Kunstgalleriet i Tauranga City er en annen attraksjon der du må betale inngang hvor du kan se både internasjonale og naturlige utstillinger. Museer og kunstgallerier er travle mellom november og mars i høysesongen og minst travle mellom juni og oktober.

Når er det billigst å besøke New Zealand?

November er den billigste måneden for overnattinger i New Zealand, med en gjennomsnittspris på 927 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i Desember, som er den dyreste måneden.

Hvor i New Zealand velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Auckland enn noen andre byer når de reiser til New Zealand.

Hvilken by i New Zealand har de dyreste hotellrommene?

Mount Maunganui er den dyreste byen for hotellovernattinger i New Zealand. Prisen per natt ligger på 1 507 kr og er 48 % høyere enn gjennomsnittet for byene i New Zealand.

Hvilken by i New Zealand har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til New Zealand på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Picton som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 71 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Picton normalt på 168 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for New Zealand fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 26 861 tilbydere å velge mellom fra New Zealand hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for New Zealand fra hoteller sist?

Priser for New Zealand fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i New Zealand

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i New Zealand

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i New Zealand gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i New Zealand med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle New Zealand hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i New Zealand?

Når alle alternativene for overnatting i New Zealand er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til New Zealand på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i New Zealand


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i New Zealand
sø. 25.2.
to. 29.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post