Leiebiler i New Zealand

Leter du etter billige leiebiltilbud i New Zealand? Søk her!

Auckland, New Zealand
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Auckland, New Zealand
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i New Zealand

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i New Zealand nedenfor
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

82 kr/dag

11 jan.–4 feb.
Volkswagen Golf
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

129 kr/dag

11 jan.–4 feb.
Mercedes-Benz GLA
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

90 kr/dag

11 jan.–4 feb.
Vauxhall Mokka
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

275 kr/dag

25 des.–1 jan.
Peugeot 3008
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

176 kr/dag

28 des.–30 des.
Peugeot 3008

Leiebilinformasjon for New Zealand

Det mest spesielle for norske sjåfører er at du må kjøre på venstre side av veien når du kjører i New Zealand, og dette er viktig å være klar over ved bilutleie på New Zealand. Dette er stort sett uvant i begynnelsen, så venner du deg til det. Det som derimot kan være utfordrende, er å holde siden sin gjennom en rundkjøring og det er mange rundkjøringer på New Zealand. Dermed blir du nok en mester i det også. I tillegg er det svært mange broer med plass til bare en bil om gangen og der du derfor må vente på tur før du kan kjøre over. Det er også lurt å huske på at når du leier leiebil på New Zealand og kjører sakte for å kunne ta inn den fantastiske utsikten, så kan det være at de bak deg har sett alt før. Slipp dem gjerne forbi. Ellers er det like viktig her som alle andre steder, at du sikrer alle i bilen også når du leier en bil.

Dersom du som utenlandsk statsborger skal kjøre på New Zealand, kan du i inntil 12 måneder, kjøre med et gyldig internasjonalt førerkort. Du kan også kjøre med et norsk førerkort, siden dette også kan leses på engelsk. Men Førerkort-appen fra Statens Vegvesen er ikke nok for å kunne leie en bil på New Zealand. Du skal i tillegg ha en offisiell oversettelse av førerkortet. Når du leier leiebil på New Zealand må du fremvise både førerkort og pass. Etter 12 måneder må du kjøre opp til et innenlands førerkort. Hvis du sammenligner leiebiler og leiebilpriser så kan du være heldig og finne billige leiebiler.

Akkurat som i Europa, så er det rundt og i de store byene at det er mest trafikk. Her er det Auckland som ligger helt på toppen, etter det kommer Wellington, Christchurch og Hamilton med mye mindre antall innbyggere, hvilket gjør at trafikken går noe lettere her. Alle byene har parkeringshus som det skal være lett å navigere seg frem til.

Er du glad i å kjøre langs kysten, skal du prøve Wellington Urban Motorway. Her kan du nyte havet fra motorveien og det er et vakkert skue ved Ngauranga. State Highway 1 strekker seg over Nordøya og Sørøya i New Zealand, og kjører du denne hele veien kan du oppleve mye flott natur på disse to frodige øyene. Mellom øyene finner du Cookstredet og begge øyene har mange mektige fjell. Du kan finne landets største innsjø Taupo på nordøya rett ved vulkanen Ruapehu som er det høyeste punktet over havet på øya. Mens på Sørøya er det 70 % fjellkjeder med de mektige Søralpene. Det høyeste fjellet på Sørøya heter Aoraki/Mount Cook. En av de mange grunnene til at New Zealand gjerne blir sammenlignet med Norger er de mange isbreene og smale innsjøer som ligger i fjellene. Her er det over 3000 isbreer. Vest på Sørøya finner du smale fjorder og trange daler, akkurat som vest i Norge. Men på New Zealand finner du også regnskog og størstedelen av Sørøya er en nasjonalpark. Her er det lite tettsteder, så hvis du skal kjøre her er det lurt å kjøre til Oban som er det eneste permanente tettstedet på Sørøya. Nettopp fordi New Zealand ligger så isolert til, er det unike naturperler i hele landet. Isolasjonen fra resten av verden gjør at floraen og faunaen har bevart sine unike egenskaper og det av verdens 2300 karplanter er det 82 % bare på New Zealand. Er du heldig kan du møte en Kivi som er New Zealands nasjonalfugl og som bare finnes her.


Tilbud på New Zealand bilutleie

Finn leiebil i New Zealand som passer for deg

Liten Leiebiler

89 kr - 940 kr

Alle biltyper

89 kr - 1 232 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i New Zealand er 356 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i New Zealand er i august. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 89 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New Zealand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New Zealand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for New Zealand Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i New Zealand er 256 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i New Zealand er i oktober. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 99 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New Zealand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New Zealand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

82 kr/dag

11 jan.–4 feb.
Volkswagen Golf

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i New Zealand

Nedenfor er de mest populære hotellene i New Zealand

Leiebiler i New Zealand

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i New Zealand, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Det billigste leiebilselskapet i New Zealand er Lucky Rentals New Zeland. Reisende har funnet leiebiler hos Lucky Rentals New Zeland til kun 126 kr/dag ved noen av utleiestedene deres, noe som er billigere sammenlignet med gjennomsnittsprisen i landet som ligger på 786 kr/dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken type bil du trenger samt hvor du leier den.

Ifølge dataene våre er Hertz det mest populære leiebilselskapet i New Zealand. I forrige måned valgte 20 % av brukerne å bestille leiebilen sin hos Hertz. 81 av våre andre brukere har vurdert opplevelsen sin med Hertz under oppholdet sitt i New Zealand, og de gir selskapet en gjennomsnittsscore på 9,0 av 10.

For øyeblikket er det Thrifty som har flest utleiesteder i New Zealand. Med totalt 57 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Thrifty? Auckland er den mest populære byen å besøke i New Zealand, med 4 utleiesteder tilknyttet Thrifty.

Loven i New Zealand krever at du kjører på New Zealand side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

New Zealand ble i 2019 rangert som nr. 43 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk New Zealand en veikvalitetsscore på 4,7. Husk at veiforholdene i New Zealand kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

Promillegrensen i bil i New Zealand er 0,50‰. Regioner og byer i New Zealand kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Hvis du er yngre enn 18 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i New Zealand, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

En Compact er den mest populære leiebilen for de som reiser til New Zealand. Ifølge dataene våre foretrekker 27 % av brukerne våre en Compact fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Compact i New Zealand, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 390 kr per dag.

Bensin i New Zealand kostet i forrige uke 15,98 kr per liter. Hvis du planlegger å leie bil i New Zealand, kan det være en god idé å legge til side penger til bensin, basert på hvor mye du ser for deg at du skal kjøre. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i New Zealand, bør du vurdere Algerie. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,26 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 29,10 kr per liter.


Utforsk flere leiebiler i Det sørlige Stillehavet

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Det sørlige Stillehavet

Start planleggingen av reisen til New Zealand


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i New Zealand fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Når du har utført et søk etter en leiebil i New Zealand, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i New Zealand som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i New Zealand.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i New Zealand med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i New Zealand på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.