Finn billige fly til Punjab

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Punjab

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Punjab fra Norge
Amritsar
Amritsar

Nyttig informasjon om flyvningen din til Punjab

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Punjab

Du kan finne fly til Punjab med priser fra kun 906 kr/per person, avhengig av hvor du reiser fra. I gjennomsnitt koster flyvninger til Punjab 11 165 kr/per person.

Temperaturene i Punjab ligger på mellom 12 °C og 33 °C avhengig av årstiden. Den varmeste måneden i Punjab er juni, og den kaldeste måneden i Punjab er Januar. Det som ønsker å reise når det er mindre nedbør bør reise i løpet av oktober, oktober eller april som er måneder med minst sannsynlighet for regn sammenlignet med resten av året.

Flyvningen fra Norge til Punjab avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl (den mest populære flyplassen i Punjab), er flytiden 18t 55m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Amritsar Sri Guru Ram Dass Jee Intl, er flytiden i snitt .

Du kan finne flybilletter til Punjab helt nede i 3 688 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Punjab til rundt 12 181 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Punjab, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 11 860 kr eller mindre.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Punjab? Sjekk ut disse byene og ta deg tiden til å sjekke ut noen av de mest populære severdighetene i Punjab.

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Punjab

Finn flyvninger til disse populære byene i Punjab fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Punjab

Disse rutene har de billigste flyvningene til Punjab som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloAmritsar18t 55m9 438 kr

Populære flybilletter til Punjab

Finn dine flybilletter til Punjab med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Amritsar
Raskeste flytid18t 55m
Billigst pris9 438 kr

Start planleggingen av reisen til Punjab


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Punjab. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Punjab med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Punjab. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja. momondo kan spore flypriser for Punjab og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.