Finn billige fly til Kochi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kochi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kochi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kochi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kochi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kochi (COK)

Vanligvis er flyvninger til Kochi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kochi, som i gjennomsnitt koster 5 939 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOCHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kochi koster i gjennomsnitt kun 4 334 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOCHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember35 % dyrereDet koster ca. 7 993 kr for flyvninger til Kochi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KOCHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar1 100 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kochi fra Oslo Gardermoen flyplass i Januar enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kochi?

Når du bør reise til Kochi avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Hver sesong har sin særegne sjarm, og selv om du kan besøke byen året rundt, er det noen måneder som er bedre enn andre. Den beste tiden å reise hit på er fra oktober til februar når det er behagelige temperaturer rundt 17-33 °C, som passer godt for både de som ønsker en strandferie og for de som ønsker mer action. Fra mars til juni er det varmere her, med en temperatur på 20-37 °C. I disse månedene er det færre turister i byen og det er større sannsynlighet for å finne både billig overnatting og billig fly til Kochi. Det samme gjelder månedene juli-september, men dersom du reiser hit i denne perioden bør du være forberedt på mye regn.

 • Hvilken flyvning til Kochi er den absolutt billigste?

  865 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Kochi. Denne flyvningen er fra Varanasi, og er 84 % billigere enn de fleste flyvninger til Kochi. Du kan finne den billigste prisen til Kochi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Kochi?

  Den billigste måneden å fly til Kochi fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 334 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kochi i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 476 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kochi?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Kochi på, er 54 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 5 939 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Kochi med en prislapp på kun 5 892 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kochi?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Kochi. Hvis du planlegger å fly til Kochi, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kozhikode flyplass (137 km fra sentrum i Kochi), eller Coimbatore Peelamedu flyplass (148 km fra sentrum i Kochi).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kochi?

  Kozhikode flyplass har en gjennomsnittspris på 4 070 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kochi. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Kochi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kochi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
12. des.
OSL02:00Oslo Gardermoen
23t 00m
2 stopp
COK01:00Kochi
11. jan.
COK14:15Kochi
29t 25m
3 stopp
OSL19:40Oslo Gardermoen
5 892 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. des.
OSL02:00Oslo Gardermoen
23t 00m
2 stopp
COK01:00Kochi
11. jan.
COK04:55Kochi
32t 30m
3 stopp
OSL13:25Oslo Gardermoen
6 201 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. nov.
OSL08:05Oslo Gardermoen
17t 50m
2 stopp
COK01:55Kochi
5. des.
COK08:30Kochi
36t 40m
3 stopp
OSL21:10Oslo Gardermoen
6 684 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. des.
OSL02:00Oslo Gardermoen
23t 00m
2 stopp
COK01:00Kochi
11. jan.
COK14:55Kochi
27t 35m
2 stopp
OSL18:30Oslo Gardermoen
7 034 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
12. des.
OSL02:00Oslo Gardermoen
23t 00m
2 stopp
COK01:00Kochi
11. jan.
COK14:55Kochi
27t 35m
2 stopp
OSL18:30Oslo Gardermoen
7 109 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. nov.
OSL03:40Oslo Gardermoen
22t 15m
3 stopp
COK01:55Kochi
5. des.
COK08:30Kochi
36t 40m
3 stopp
OSL21:10Oslo Gardermoen
7 418 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Kochi

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kochi, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Emirates
Emirates
OSLOslo Gardermoen
13t 25m
COKKochi

Hvilke flyselskaper flyr til Kochi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kochi
 • Hvilke flyselskaper flyr til Kochi?

  På reiser til Kochi fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Qatar Airways, Emirates ellerEtihad Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Kochi

Under finner du alle flyplassene i Kochi sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Kochi, ankommer du Kochi/Cochin internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger 35 kilometer fra byen, og det enkelt å komme seg inn til sentrum med enten buss, tog, taxi eller rickshaw. Det går mange busser til ulike destinasjoner i Kochi, og fra bussholdeplassen kan du enkelt komme deg til ditt endelige reisemål med rickshaw eller taxi. Den nærmeste togstasjonen er Aluva stasjon eller Angamally stasjon som ligger 15 kilometer fra flyplassen. Fra disse stasjonene kan du komme deg til de fleste andre steder i Kerala. Du finner taxier rett utenfor flyplassens terminal, og hvis du er heldig kan du også hoppe i en rickshaw som er rimeligere enn ordinære taxier.


Populære flybilletter til Kochi

Finn dine flybilletter til Kochi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kochi
Raskeste flytid13t 25m
Billigst pris7 292 kr
Flyvninger fra Bergen til Kochi
Raskeste flytid32t 40m
Billigst pris13 018 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Kochi

En av de mest populære måtene å komme seg rundt i Kochi på, er med rickshaw. Disse automatiske trehjulssyklene er rimeligere enn taxier, men husk på å bli enige om prisen før turen starter. Auto taxi er et nytt kjøretøy som ligner på firehjulede rickshaws, men kjører over lengre avstander. Det er også enkelt å få tak i taxier utenfor togstasjoner og andre kjente steder, og også her bør du få prisen bekreftet før turen starter. Ofte kan det være best å forhåndsbestille en bil slik at prisen er avtalt på forhånd, i tillegg til at du kan spore turen din. Det blir også gjennomført en bakgrunnssjekk på sjåførene. Videre vil du se mange busser i byen, men disse anbefales som regel ikke for turister, da de vanligvis er svært overfylte med en betydelig risiko for lommetyver.


Visumkrav for Kochi

Du kan ikke fly til Kochi uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. I tillegg må du ha gyldig visum for å reise til India. Du kan søke elektronisk om et «Indian E-visa», og du må ta med utskrift av bekreftelsen fra indiske myndigheter.


Start planleggingen av reisen til Kochi


De beste tingene å se og gjøre i Kochi

Hva bør du se i Kochi?

Kochi er en spennende by med mange attraksjoner og severdigheter å tilby sine besøkende. Blant annet bør du besøke Fort Kochi for å se de verdenskjente kinesiske fiskenettene, og deretter dra videre til området Mattancherry hvor du kan se det nederlandske palasset som symboliserer den portugisiske innflytelsen i byen. I denne forbindelsen bør du også ta en båttur til Bolghatty Island for å se Bolghatty-palasset, en av de eldste nederlandske palassene utenfor Nederland.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Kochi. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.