Fly Asia India Kochi

Finn billige fly til Kochi

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Kochi (COK)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Kochi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kochi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kochi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kochi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kochi (COK)

Vanligvis er flyvninger til Kochi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kochi, som i gjennomsnitt koster 6 009 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOCHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kochi koster i gjennomsnitt kun 4 385 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOCHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember35 % dyrereDet koster ca. 8 087 kr for flyvninger til Kochi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KOCHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar1 100 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kochi fra Oslo Gardermoen flyplass i Januar enn noen annen måned

Når er det best å reise til Kochi?

Når du bør reise til Kochi avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Hver sesong har sin særegne sjarm, og selv om du kan besøke byen året rundt, er det noen måneder som er bedre enn andre. Den beste tiden å reise hit på er fra oktober til februar når det er behagelige temperaturer rundt 17-33 °C, som passer godt for både de som ønsker en strandferie og for de som ønsker mer action. Fra mars til juni er det varmere her, med en temperatur på 20-37 °C. I disse månedene er det færre turister i byen og det er større sannsynlighet for å finne både billig overnatting og billig fly til Kochi. Det samme gjelder månedene juli-september, men dersom du reiser hit i denne perioden bør du være forberedt på mye regn.

Hvilken flyvning til Kochi er den absolutt billigste?

879 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Kochi. Denne flyvningen er fra Phuket, og er 83 % billigere enn de fleste flyvninger til Kochi. Du kan finne den billigste prisen til Kochi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Kochi?

Den billigste måneden å fly til Kochi fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 385 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Kochi med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 528 kr fra Norge.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kochi?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 54 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Kochi. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 6 013 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Kochi?

Dataene våre viser at det er tirsdag som er den billigste dagen å fly til Kochi på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 4 772 kr. Flyvninger fra Norge til Kochi på en mandag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 6 384 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Kochi?

På ettermiddagen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Kochi, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 5 044 kr. Å fly til Kochi på ettermiddagen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise kl. 12:00 ettersom de ofte koster ca. 6 527 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kochi?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Kochi. Hvis du planlegger å fly til Kochi, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kozhikode flyplass (137 km fra sentrum i Kochi), eller Coimbatore Peelamedu flyplass (148 km fra sentrum i Kochi).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kochi?

Kozhikode flyplass har en gjennomsnittspris på 3 394 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kochi. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Kochi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kochi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Qatar Airways
14. apr.
04:55
Oslo Gardermoen
13t 55m
1 stopp
18:50
Kochi
18. apr.
06:15
Kochi
24t 25m
1 stopp
06:40
Oslo Gardermoen
10 304 kr
Finn lignende
Qatar Airways
14. apr.
04:55
Oslo Gardermoen
13t 55m
1 stopp
18:50
Kochi
18. apr.
06:15
Kochi
24t 25m
1 stopp
06:40
Oslo Gardermoen
10 363 kr
Finn lignende
Etihad Airways
14. apr.
03:55
Oslo Gardermoen
21t 05m
2 stopp
01:00
Kochi
18. apr.
00:35
Kochi
19t 50m
2 stopp
20:25
Oslo Gardermoen
9 267 kr
Finn lignende
Qatar Airways
14. apr.
04:55
Oslo Gardermoen
13t 55m
1 stopp
18:50
Kochi
17. apr.
23:55
Kochi
30t 45m
1 stopp
06:40
Oslo Gardermoen
10 329 kr
Finn lignende
Etihad Airways
14. apr.
13:30
Oslo Gardermoen
30t 05m
2 stopp
19:35
Kochi
18. apr.
00:35
Kochi
19t 50m
2 stopp
20:25
Oslo Gardermoen
9 722 kr
Finn lignende
Etihad Airways
16. apr.
13:40
Bergen Flesland
35t 20m
2 stopp
01:00
Kochi
19. apr.
00:35
Kochi
21t 45m
2 stopp
22:20
Bergen Flesland
19 251 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Kochi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kochi

Du kan ikke bestille flybilletter til Kochi direkte fra Norge, og vanligvis får du et stopp i en europeisk storby og et stopp i New Dehli både på utreise og retur. Flyselskapene som flyr disse strekningene er blant annet British Airways, Air India og SAS, og den totale flytiden hver vei er 13-25 timer. Som regel er det større sjanse for å finne billige flybilletter til Kochi hvis du har lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Kochi, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Kochi, ankommer du Kochi/Cochin internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger 35 kilometer fra byen, og det enkelt å komme seg inn til sentrum med enten buss, tog, taxi eller rickshaw. Det går mange busser til ulike destinasjoner i Kochi, og fra bussholdeplassen kan du enkelt komme deg til ditt endelige reisemål med rickshaw eller taxi. Den nærmeste togstasjonen er Aluva stasjon eller Angamally stasjon som ligger 15 kilometer fra flyplassen. Fra disse stasjonene kan du komme deg til de fleste andre steder i Kerala. Du finner taxier rett utenfor flyplassens terminal, og hvis du er heldig kan du også hoppe i en rickshaw som er rimeligere enn ordinære taxier.


Hvordan kommer man seg rundt i Kochi?

En av de mest populære måtene å komme seg rundt i Kochi på, er med rickshaw. Disse automatiske trehjulssyklene er rimeligere enn taxier, men husk på å bli enige om prisen før turen starter. Auto taxi er et nytt kjøretøy som ligner på firehjulede rickshaws, men kjører over lengre avstander. Det er også enkelt å få tak i taxier utenfor togstasjoner og andre kjente steder, og også her bør du få prisen bekreftet før turen starter. Ofte kan det være best å forhåndsbestille en bil slik at prisen er avtalt på forhånd, i tillegg til at du kan spore turen din. Det blir også gjennomført en bakgrunnssjekk på sjåførene. Videre vil du se mange busser i byen, men disse anbefales som regel ikke for turister, da de vanligvis er svært overfylte med en betydelig risiko for lommetyver.


Kan man reise til Kochi uten pass eller visum?

Du kan ikke fly til Kochi uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. I tillegg må du ha gyldig visum for å reise til India. Du kan søke elektronisk om et «Indian E-visa», og du må ta med utskrift av bekreftelsen fra indiske myndigheter.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Kochi?

Kochi er en spennende by med mange attraksjoner og severdigheter å tilby sine besøkende. Blant annet bør du besøke Fort Kochi for å se de verdenskjente kinesiske fiskenettene, og deretter dra videre til området Mattancherry hvor du kan se det nederlandske palasset som symboliserer den portugisiske innflytelsen i byen. I denne forbindelsen bør du også ta en båttur til Bolghatty Island for å se Bolghatty-palasset, en av de eldste nederlandske palassene utenfor Nederland.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Kochi. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.


Fly Asia India Kochi
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse