Finn billige fly til Kochi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Kochi

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Kochi

Beste pris på enveisbillett

2 885 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 804 kr

Raskeste flytid

13t 25m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Kochi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 885 kr (Oslo Gardermoen til Kochi).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Kochi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 804 kr (Oslo Gardermoen til Kochi).
Den kjappeste flyvningen til Kochi fra Norge tar 13t 25m (Oslo Gardermoen til Kochi).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Kochi, deriblant Qatar Airways, Etihad Airways og Emirates.

Kochi flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kochi-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Kochi er den absolutt billigste?

166 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Kochi. Denne flyvningen er fra Kairo, og er 98 % billigere enn de fleste flyvninger til Kochi. Du kan finne den billigste prisen til Kochi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Kochi?

Flytiden fra Norge til Kochi varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Kochi (en av de mest populære rutene), tar det 24t 55m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Kochi er fra Bergen Flesland til Kochi, som tar omtrent 21t 45m. Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kochi?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Kochi på, er 11 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 10 062 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kochi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kochi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kochi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kochi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kochi (COK)

Vanligvis er flyvninger til Kochi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kochi, som i gjennomsnitt koster 10 062 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOCHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kochi koster i gjennomsnitt kun 7 697 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KOCHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli37 % dyrereDet koster ca. 12 645 kr for flyvninger til Kochi fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KOCHI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni900 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kochi fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Kochi

Når du bør reise til Kochi avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Hver sesong har sin særegne sjarm, og selv om du kan besøke byen året rundt, er det noen måneder som er bedre enn andre. Den beste tiden å reise hit på er fra oktober til februar når det er behagelige temperaturer rundt 17-33 °C, som passer godt for både de som ønsker en strandferie og for de som ønsker mer action. Fra mars til juni er det varmere her, med en temperatur på 20-37 °C. I disse månedene er det færre turister i byen og det er større sannsynlighet for å finne både billig overnatting og billig fly til Kochi. Det samme gjelder månedene juli-september, men dersom du reiser hit i denne perioden bør du være forberedt på mye regn.

Den billigste måneden å fly til Kochi fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 7 697 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kochi i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av september også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 8 166 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Kochi. Hvis du planlegger å fly til Kochi, bør du vurdere å bestille flyvninger til Kozhikode flyplass (137 km fra sentrum i Kochi), eller Coimbatore Peelamedu flyplass (148 km fra sentrum i Kochi).

Kozhikode flyplass har en gjennomsnittspris på 7 365 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Kochi. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Kochi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kochi som nylig ble funnet av brukere på momondo

Andre kabinklasser for flyvninger til Kochi

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kochi

Hvilke flyselskaper flyr til Kochi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kochi

Hvilke flyselskaper flyr til Kochi?

På reiser til Kochi fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Qatar Airways, Etihad Airways, Emirates eller Jet Airways. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Emirates til Kochi

Emirates har ca. 9 flyvninger til Kochi i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Dubai Intl, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Emirates, kostet 7 939 kr (Oslo Gardermoen til Kochi). Brukere har gitt de en score på Emirates 8,4/10 basert på 134 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Qatar Airways til Kochi

Priser for fly med Qatar Airways til Kochi kan koste fra så lite som 8 367 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 12 flyene som Qatar Airways flyr til Kochi i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Qatar Airways til Kochi, koster fra Doha Hamad. Qatar Airways har fått en score på 7,9/10 av momondo-brukere basert på totalt 335 vurdering.


Flyplasser nære Kochi

Under finner du alle flyplassene i Kochi sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Kochi, ankommer du Kochi/Cochin internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger 35 kilometer fra byen, og det enkelt å komme seg inn til sentrum med enten buss, tog, taxi eller rickshaw. Det går mange busser til ulike destinasjoner i Kochi, og fra bussholdeplassen kan du enkelt komme deg til ditt endelige reisemål med rickshaw eller taxi. Den nærmeste togstasjonen er Aluva stasjon eller Angamally stasjon som ligger 15 kilometer fra flyplassen. Fra disse stasjonene kan du komme deg til de fleste andre steder i Kerala. Du finner taxier rett utenfor flyplassens terminal, og hvis du er heldig kan du også hoppe i en rickshaw som er rimeligere enn ordinære taxier.


Populære flybilletter til Kochi

Finn dine flybilletter til Kochi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kochi
Raskeste flytid24t 55m
Laveste pris10 572 kr
Flyvninger fra Bergen til Kochi
Raskeste flytid21t 45m
Laveste pris16 078 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Kochi

En av de mest populære måtene å komme seg rundt i Kochi på, er med rickshaw. Disse automatiske trehjulssyklene er rimeligere enn taxier, men husk på å bli enige om prisen før turen starter. Auto taxi er et nytt kjøretøy som ligner på firehjulede rickshaws, men kjører over lengre avstander. Det er også enkelt å få tak i taxier utenfor togstasjoner og andre kjente steder, og også her bør du få prisen bekreftet før turen starter. Ofte kan det være best å forhåndsbestille en bil slik at prisen er avtalt på forhånd, i tillegg til at du kan spore turen din. Det blir også gjennomført en bakgrunnssjekk på sjåførene. Videre vil du se mange busser i byen, men disse anbefales som regel ikke for turister, da de vanligvis er svært overfylte med en betydelig risiko for lommetyver.


Visumkrav for Kochi

Du kan ikke fly til Kochi uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. I tillegg må du ha gyldig visum for å reise til India. Du kan søke elektronisk om et «Indian E-visa», og du må ta med utskrift av bekreftelsen fra indiske myndigheter.


Start planleggingen av reisen til Kochi


De beste tingene å se og gjøre i Kochi

Kochi er en spennende by med mange attraksjoner og severdigheter å tilby sine besøkende. Blant annet bør du besøke Fort Kochi for å se de verdenskjente kinesiske fiskenettene, og deretter dra videre til området Mattancherry hvor du kan se det nederlandske palasset som symboliserer den portugisiske innflytelsen i byen. I denne forbindelsen bør du også ta en båttur til Bolghatty Island for å se Bolghatty-palasset, en av de eldste nederlandske palassene utenfor Nederland.

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Kochi. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Kochi når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kochi, noe som sparer deg for tid og penger.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Kochi som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Kochi.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Kochi, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Kochi og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.