Hoteller i Forente Arabiske Emirater

Finn tilbud på 1 943 hoteller i Forente Arabiske Emirater

Forente Arabiske Emirater
30. sep. — 1. okt.2
sø. 1.10.
to. 5.10.

De beste hotellene i Forente Arabiske Emirater

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Forente Arabiske Emirater
Pris
kr622
kr14991
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Forente Arabiske Emirater

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Forente Arabiske Emirater

Pris

591 kr–5 877 kr

BILLIGSTE BY I FORENTE ARABISKE EMIRATERSharjah67 % billigereHoteller i Sharjah er de billigste i Forente Arabiske Emirater med en gjennomsnittspris på kun 591 kr per natt
DYRESTE BY I FORENTE ARABISKE EMIRATERJurayrah70 % dyrereJurayrah har de dyreste hotellene i Forente Arabiske Emirater med rom med en gjennomsnittspris på 5 877 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I FORENTE ARABISKE EMIRATERDubai90 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Dubai enn noen annen by i Forente Arabiske Emirater

Ting å gjøre i Forente Arabiske Emirater


Hoteller i populære byer i Forente Arabiske Emirater

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Forente Arabiske Emirater, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Forente Arabiske Emirater

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Forente Arabiske Emirater
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
45 %forventet prisnedgang
61 %forventet prisøkning

Pris

1 352 kr–6 305 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 905 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 734 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Forente Arabiske Emirater

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Forente Arabiske Emirater

Laveste hotellpris

440 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Atlantis, The Palm

Hoteller i nærheten av flyplassen

7882

Gjennomsnitt antall netter på opphold

12 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Forente Arabiske Emirater funnet siste 7 dager er 440 kr/natten. Denne prisen fås hos Crown Palace Hotel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Atlantis, The Palm, det mest populære 5-stjerners hotellet i Forente Arabiske Emirater(9/10 rating - basert på 17 960 anmeldelser).
Det er er 7 882 hoteller i Forente Arabiske Emirater i nærheten av Dubai Intl. sleep 'n fly Sleep Lounge, Dubai Airport, B-Gates (Terminal 3) med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 12 dager når e bor på i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittprisen for 12 dager i Forente Arabiske Emirater siste uken er 25 956 kr.

Informasjon om opphold i Forente Arabiske Emirater

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Forente Arabiske Emirater

Hvilke byer i De forente arabiske emirater er det best å bo i?

Hver by i De forente arabiske emirater har en eksepsjonell atmosfære med hundrevis av ting å gjøre og se. Dubai er et av de mest populære reisemålene når du besøker denne regionen. DAMAC Maison Cour Jardin er et av de beste hotellene i De forente arabiske emirater når du besøker byen Dubai. Det 5-stjerners hotellet tilbyr en rekke massasjebehandlinger, barnevakttjenester og måltider som serveres på Zaitouna Bay. Hotellet er også ideelt hvis du er ute etter å besøke byen på grunn av nærheten til toppattraksjonene der, inkludert Signature Towers og Prime Tower, som kun er noen få minutters gange fra hotellet. Dubai tilbyr også et rimelig kollektivtransportalternativ som gir tilgang til alle deler av storbyområdet. De viktigste formene for offentlig transport er vanndrosjer, Dubai Metro, drosjer og busser. Med Dubai Metro-billetter kan du reise ubegrenset, og røde billettholdere har et standard endagspass tilgjengelig.

Hva er de beste tingene å gjøre i De forente arabiske emirater?

De forente arabiske emirater har ulike turistattraksjoner som er populære over hele verden. Du kan velge å tilbringe ferien i De forente arabiske emirater på stranda. Abu Dhabi og Dubai er ideelle valg som tilbyr utforsking av byer, shopping og fornøyelsesparker i nærheten av stranden. Hvis du liker eventyr, kan du utforske landets ørken, som strekker seg gjennom sør. Du kan prøve sandboarding og dra på kamelturer. Ørkenen i Abu Dhabi, Ras Al-Khaimah og Dubai byr på flere luksuriøse ørkenferiesteder. I Abu Dhabi finner du noen av de billige hotellene i De forente arabiske emirater, inkludert Uptown Hotel Apartments, Novotel Al Bustan og Al Diar Sawa Hotel Apartments. Her vil oppholdet ditt handle om å leke i sanddynene og sjekke ut ørkenaktiviteter. Videre er Jebel Hafeet i Al Ain også et populært reisemål hvis du ønsker å ta en enkel og rask pause fra Abu Dhabi. Det er den nest høyeste toppen i De forente arabiske emirater, og lar deg se ørkenen som strekker seg ut i alle retninger.

Hvilke byer i De forente arabiske emirater har det beste utelivet?

Natteliv i De forente arabiske emirater er like innbydende som turistattraksjonene. I dette landet kan du nyte alt fra stilige barer til DJ-er i verdensklasse og hippe klubber. Men Dubai og Abu Dhabi er de ideelle reisemålene for det beste nattelivet. Dubai har noen eksklusive nattklubber, som White, Dubai, og tilbyr en flott atmosfære, cocktailer og en kul folkemengde. Du kan også ta et Dinner Dhow Cruise Dubai for å oppleve byens natteliv. Cruiset finner sted på tradisjonelle tredhows og byr på en fantastisk tre-retters internasjonal buffé. Blue Marlin Ibiza i Abu Dhabi er en eksklusiv strandklubb som kan besøkes både på dagtid og kveldstid, og ligger i luksuriøse omgivelser. Utrolig mat, drikke og utmerket service er høydepunkter du kan forvente fra en av de kuleste klubbene i De forente arabiske emirater. Abu Dhabi har også noen av de beste tradisjonelle rettene, inkludert fylt kamel, al machboos, shawarma og hummus. Du kan finne flere billige hoteller i De forente arabiske emirater som vil tillate deg å nyte den beste maten og utelivet.

Hvilke byer i de forente arabiske emirater har mest historie og kunst?

De forente arabiske emirater har en rekke historiske steder og kunstattraksjoner over hele landet. Sharjah er en av byene rik på historie og er det ideelle stedet for kunstelskere. Denne byen dateres over 6 000 år tilbake og spiller en viktig rolle som beskytter av kunst og sanne kulturelle verdier. En tur til Sharjah Maritime Museum vil lære deg mye om byens maritime historie. Både voksne og barn er velkomne til å besøke museet. Barn under to år og voksne over 60 år får komme inn i museet gratis. Museet er også gratis for statlige skoleelever. Den beste tiden å besøke museet på er rundt middagstid til tidlig kveld. Du kan bo på Pullman Sharjah, et av de fem-stjerners hotellene i De forente arabiske emirater, hvis du vil oppleve museet. Vær oppmerksom på at museene i De forente arabiske emirater er mindre populære om sommeren når temperaturen er svært høy. Den beste tiden å besøke museene er i desember når været er håndterlig. Byen er også anerkjent for å være den første til å feire Sharjah Biennial. Den introduserer flere samlinger samtidskunst fra De forente arabiske emirater og fra hele verden, noe som gir alle kunstentusiaster en sjanse til å oppleve Sharjah Arts verden.

Når er det billigst å besøke Forente Arabiske Emirater?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Forente Arabiske Emirater er september. I gjennomsnitt koster det kun 1 417 kr per natt i september. Den dyreste måneden for overnattinger i Forente Arabiske Emirater er mars.

Hvor i Forente Arabiske Emirater velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Dubai som er den mest populære byen i Forente Arabiske Emirater.

Hvor mye koster et luksushotell i Forente Arabiske Emirater?

I gjennomsnitt koster et luksushotellrom i Forente Arabiske Emirater 292 kr per natt, noe som er 43 % høyere enn landets gjennomsnittspris på 518 kr per natt.

Hvilken by i Forente Arabiske Emirater har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 863 kr per natt er Umm Al Qaiwain den dyreste byen for hotellovernattinger i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på 863 kr er ca. 41 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Forente Arabiske Emirater har de billigste hotellrommene?

Dubai tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Forente Arabiske Emirater, med en prislapp på kun 72 kr – en pris som er 86 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Forente Arabiske Emirater.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Forente Arabiske Emirater fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 18 722 tilbydere å velge mellom fra Forente Arabiske Emirater hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Forente Arabiske Emirater fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Forente Arabiske Emirater ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Forente Arabiske Emirater

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Forente Arabiske Emirater

Hoteller i andre regioner i Forente Arabiske Emirater

Finn gode hotelltilbud i disse populære regionene i Forente Arabiske Emirater

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Forente Arabiske Emirater gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Forente Arabiske Emirater hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Forente Arabiske Emirater?

Du kan finne et flott sted å bo i Forente Arabiske Emirater ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Forente Arabiske Emirater på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.