De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Forente Arabiske Emirater

Hoteller i Forente Arabiske Emirater

Finn tilbud på 1 763 hoteller i Forente Arabiske Emirater

Forente Arabiske Emirater
22. Jul — 23. Jul2
Mon 22.7.
Tue 23.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Forente Arabiske Emirater

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Forente Arabiske Emirater
Pris
kr474
kr12632
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Forente Arabiske Emirater

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Forente Arabiske Emirater, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Forente Arabiske Emirater

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Forente Arabiske Emirater

Nyttig informasjon om hoteller i Forente Arabiske Emirater

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Forente Arabiske Emirater

Laveste hotellpris

452 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Atlantis, The Palm

Hoteller i nærheten av flyplassen

10164

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Forente Arabiske Emirater funnet siste 7 dager er 452 kr/natten. Denne prisen fås hos Wyndham Dubai Deira, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Atlantis, The Palm, det mest populære 5-stjerners hotellet i Forente Arabiske Emirater(9,1/10 rating - basert på 18 659 anmeldelser).
Det er er 10 164 hoteller i Forente Arabiske Emirater i nærheten av Dubai Intl. Sleep 'n Fly Sleep Lounge & Showers, B-Gates Terminal 3 - Transit Only med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Forente Arabiske Emirater siste uken er 14 123 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Forente Arabiske Emirater

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Forente Arabiske Emirater
Lavsesongjulibilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
46 %forventet prisnedgang
34 %forventet prisøkning

Pris

1 375 kr–3 840 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 955 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 980 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Forente Arabiske Emirater

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Forente Arabiske Emirater

Pris

313 kr–1 425 kr

BILLIGSTE BY I FORENTE ARABISKE EMIRATERFujairah51 % billigereHoteller i Fujairah er de billigste i Forente Arabiske Emirater med en gjennomsnittspris på kun 313 kr per natt
DYRESTE BY I FORENTE ARABISKE EMIRATERHatta55 % dyrereHatta har de dyreste hotellene i Forente Arabiske Emirater med rom med en gjennomsnittspris på 1 425 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I FORENTE ARABISKE EMIRATERDubai86 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Dubai enn noen annen by i Forente Arabiske Emirater

Informasjon om opphold i Forente Arabiske Emirater

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Forente Arabiske Emirater

Hvilke byer i De forente arabiske emirater er det best å bo i?

Hver by i De forente arabiske emirater har en eksepsjonell atmosfære med hundrevis av ting å gjøre og se. Dubai er et av de mest populære reisemålene når du besøker denne regionen. DAMAC Maison Cour Jardin er et av de beste hotellene i De forente arabiske emirater når du besøker byen Dubai. Det 5-stjerners hotellet tilbyr en rekke massasjebehandlinger, barnevakttjenester og måltider som serveres på Zaitouna Bay. Hotellet er også ideelt hvis du er ute etter å besøke byen på grunn av nærheten til toppattraksjonene der, inkludert Signature Towers og Prime Tower, som kun er noen få minutters gange fra hotellet. Dubai tilbyr også et rimelig kollektivtransportalternativ som gir tilgang til alle deler av storbyområdet. De viktigste formene for offentlig transport er vanndrosjer, Dubai Metro, drosjer og busser. Med Dubai Metro-billetter kan du reise ubegrenset, og røde billettholdere har et standard endagspass tilgjengelig.

Hva er de beste tingene å gjøre i De forente arabiske emirater?

De forente arabiske emirater har ulike turistattraksjoner som er populære over hele verden. Du kan velge å tilbringe ferien i De forente arabiske emirater på stranda. Abu Dhabi og Dubai er ideelle valg som tilbyr utforsking av byer, shopping og fornøyelsesparker i nærheten av stranden. Hvis du liker eventyr, kan du utforske landets ørken, som strekker seg gjennom sør. Du kan prøve sandboarding og dra på kamelturer. Ørkenen i Abu Dhabi, Ras Al-Khaimah og Dubai byr på flere luksuriøse ørkenferiesteder. I Abu Dhabi finner du noen av de billige hotellene i De forente arabiske emirater, inkludert Uptown Hotel Apartments, Novotel Al Bustan og Al Diar Sawa Hotel Apartments. Her vil oppholdet ditt handle om å leke i sanddynene og sjekke ut ørkenaktiviteter. Videre er Jebel Hafeet i Al Ain også et populært reisemål hvis du ønsker å ta en enkel og rask pause fra Abu Dhabi. Det er den nest høyeste toppen i De forente arabiske emirater, og lar deg se ørkenen som strekker seg ut i alle retninger.

Hvilke byer i De forente arabiske emirater har det beste utelivet?

Natteliv i De forente arabiske emirater er like innbydende som turistattraksjonene. I dette landet kan du nyte alt fra stilige barer til DJ-er i verdensklasse og hippe klubber. Men Dubai og Abu Dhabi er de ideelle reisemålene for det beste nattelivet. Dubai har noen eksklusive nattklubber, som White, Dubai, og tilbyr en flott atmosfære, cocktailer og en kul folkemengde. Du kan også ta et Dinner Dhow Cruise Dubai for å oppleve byens natteliv. Cruiset finner sted på tradisjonelle tredhows og byr på en fantastisk tre-retters internasjonal buffé. Blue Marlin Ibiza i Abu Dhabi er en eksklusiv strandklubb som kan besøkes både på dagtid og kveldstid, og ligger i luksuriøse omgivelser. Utrolig mat, drikke og utmerket service er høydepunkter du kan forvente fra en av de kuleste klubbene i De forente arabiske emirater. Abu Dhabi har også noen av de beste tradisjonelle rettene, inkludert fylt kamel, al machboos, shawarma og hummus. Du kan finne flere billige hoteller i De forente arabiske emirater som vil tillate deg å nyte den beste maten og utelivet.

Hvilke byer i de forente arabiske emirater har mest historie og kunst?

De forente arabiske emirater har en rekke historiske steder og kunstattraksjoner over hele landet. Sharjah er en av byene rik på historie og er det ideelle stedet for kunstelskere. Denne byen dateres over 6 000 år tilbake og spiller en viktig rolle som beskytter av kunst og sanne kulturelle verdier. En tur til Sharjah Maritime Museum vil lære deg mye om byens maritime historie. Både voksne og barn er velkomne til å besøke museet. Barn under to år og voksne over 60 år får komme inn i museet gratis. Museet er også gratis for statlige skoleelever. Den beste tiden å besøke museet på er rundt middagstid til tidlig kveld. Du kan bo på Pullman Sharjah, et av de fem-stjerners hotellene i De forente arabiske emirater, hvis du vil oppleve museet. Vær oppmerksom på at museene i De forente arabiske emirater er mindre populære om sommeren når temperaturen er svært høy. Den beste tiden å besøke museene er i desember når været er håndterlig. Byen er også anerkjent for å være den første til å feire Sharjah Biennial. Den introduserer flere samlinger samtidskunst fra De forente arabiske emirater og fra hele verden, noe som gir alle kunstentusiaster en sjanse til å oppleve Sharjah Arts verden.

Når er det billigst å besøke Forente Arabiske Emirater?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Forente Arabiske Emirater er juli. I gjennomsnitt koster det kun 1 411 kr per natt i juli. Den dyreste måneden for overnattinger i Forente Arabiske Emirater er februar.

Hvor i Forente Arabiske Emirater velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Dubai som er den mest populære byen i Forente Arabiske Emirater.

Hvor mye koster et luksushotell i Forente Arabiske Emirater?

I gjennomsnitt koster et luksushotellrom i Forente Arabiske Emirater 204 kr per natt, noe som er 51 % høyere enn landets gjennomsnittspris på 406 kr per natt.

Hvilken by i Forente Arabiske Emirater har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 674 kr per natt er Abu Dhabi den dyreste byen for hotellovernattinger i Forente Arabiske Emirater. Gjennomsnittsprisen på 674 kr er ca. 19 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Forente Arabiske Emirater har de billigste hotellrommene?

Dubai tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Forente Arabiske Emirater, med en prislapp på kun 91 kr – en pris som er 77 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Forente Arabiske Emirater.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Forente Arabiske Emirater fra hoteller?

Fra og med juli 2024, er det 22 011 tilbydere å velge mellom fra Forente Arabiske Emirater hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Forente Arabiske Emirater fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Forente Arabiske Emirater ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Forente Arabiske Emirater gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Forente Arabiske Emirater hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Forente Arabiske Emirater?

Du kan finne et flott sted å bo i Forente Arabiske Emirater ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Forente Arabiske Emirater på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Mon 22.7.
Tue 23.7.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Forente Arabiske Emirater

Populære byer i Forente Arabiske Emirater
Viser hoteller i byer i samme land