De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Ecuador

Hoteller i Ecuador

Finn tilbud på 2 447 hoteller i Ecuador

Ecuador
4. Jun — 5. Jun2
Thu 30.5.
Mon 3.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Ecuador

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Ecuador
Pris
kr262
kr1627
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Ecuador

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Ecuador, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Ecuador

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Ecuador

Nyttig informasjon om hoteller i Ecuador

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Ecuador

Laveste hotellpris

136 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

NH Collection Quito Royal

Hoteller i nærheten av flyplassen

2340

Gjennomsnitt antall netter på opphold

10 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Ecuador funnet siste 7 dager er 136 kr/natten. Denne prisen fås hos Hosteria Llanovientos, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos NH Collection Quito Royal, det mest populære 5-stjerners hotellet i Ecuador(8,7/10 rating - basert på 601 anmeldelser).
Det er er 2 340 hoteller i Ecuador i nærheten av Quito Mariscal Sucre. Wyndham Quito Airport med kortest avstand på 1,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 10 dager når e bor på i Ecuador. Gjennomsnittprisen for 10 dager i Ecuador siste uken er 8 556 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Ecuador

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Ecuador
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
59 %forventet prisnedgang
51 %forventet prisøkning

Pris

364 kr–1 838 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
775 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
990 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Ecuador

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Ecuador

Pris

215 kr–1 081 kr

BILLIGSTE BY I ECUADORGuayaquil61 % billigereHoteller i Guayaquil er de billigste i Ecuador med en gjennomsnittspris på kun 215 kr per natt
DYRESTE BY I ECUADORSan Cristobal50 % dyrereSan Cristobal har de dyreste hotellene i Ecuador med rom med en gjennomsnittspris på 1 081 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I ECUADORCuenca74 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Cuenca enn noen annen by i Ecuador

Informasjon om opphold i Ecuador

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Ecuador

Hvilke byer i Ecuador er det best å bo i?

Ecuador er et spansktalende land i den nordvestlige delen av Sør-Amerika som grenser til Stillehavet. Det er preget av et varmt og vått tropisk klima, noe som gjør det til et populært turistmål hele året. Populære byer i Ecuador inkluderer Atacames, Guataquil og Salinas. Disse byene fungerer som flotte reisemål takket være det brede utvalget av hoteller i Ecuador og de sosiale fasilitetene. Billige hoteller i Ecuador sine byer, for eksempel Casa Humboldt Atacames, bidrar til å spare på kostnader som påløper når du reiser fra en by til en annen under ditt opphold i Ecuador. Byene i Ecuador er godt planlagt med organiserte offentlige buss- og jernbanesystemer, så å bruke dem anbefales. De utlendingsvennlige trafikkreglene gjør det også enkelt å leie en bil og kjøre rundt mens du utforsker ulike byer.

Hva er de beste tingene å gjøre i Ecuador?

Ecuador har mange ulike attraksjoner, både naturlige og menneskeskapte. Quito, hovedstaden i Ecuador, er i seg selv en populær attraksjon preget av godt bevarte strukturer som skildrer koloniarkitektur. De godt planlagte bygatene og fargerike strukturene tilbyr fantastiske steder for fotografering og læring om landets historie. Selv om tilgang til denne byen er gratis for besøkende, vil guidede turer koste penger. Quito er vanligvis tett befolket gjennom hele året på grunn av de gunstige klimatiske forholdene i dette landet. Cotopaxi National Parks er et annet populært sted tilgjengelig fra byene Cuenca og Quito. Nasjonalparken er vert for et bredt spekter av dyr og fuglearter. Det er vanligvis åpent hele året og kun tilgjengelig på dagtid. Cotopaxi nasjonalpark er populært i ferier, og da strømmer mange turister og lokalbefolkningen inn for å se dyrelivet. Besøkende som går inn i parken må betale et lite inngangsgebyr til lokale myndigheter. Billige hoteller i Ecuador, som Ramada Hotel, har god beliggenhet for å få lett tilgang til severdigheter.

Hvilke byer i Ecuador har det beste utelivet?

Ecuador har byer med fantastisk natteliv, som fungerer som et populært reisemål for partyelskere. Guayaquil, Ecuadors største by, har et fantastisk natteliv med populære underholdningssentre hele natten. Nattklubber som Las Penas tilbyr et flott miljø for å samhandle med mennesker og fest. Grand Hotel Guayaquil Ascend Hotel Collection er et av de mange hotellene i Ecuador med natteliv aktiviteter. Disse hotellene har restauranter som tilbyr en rekke lokale måltider som ristede marsvin, lokalt kjent som cuy. En annen by i Ecuador med spennende natteliv er Manta, tilskrevet sine strandomgivelser og yachtfester, blant andre. Lokale restauranter i Manta, som Martinica, tilbyr gjestene en unik matopplevelse. Her kan du nyte godt tilberedte lokale måltider ledsaget av live musikalske forestillinger.

Hvilke byer i Ecuador har mest historie og kunst?

Ecuador har en rik historie og kunstnerisk kultur som vises i ulike attraksjoner og steder i ulike byer. Quito huser basilikaen del Voto Nacional, også kjent somBasilica of the National Vow. Dette er en romersk-katolsk kirke i hjertet av byen bygget mellom det 19. Og 20. århundre. Det er også den største neo-gotiske basilikaen i Amerika. Basilica of the National Vow er vanligvis åpen hele året, og besøkende trenger ikke å betale for å få tilgang. Guidede turer til denne basilikaen koster litt ekstra, da du må betale for en guidet tur. En annen historisk bygning i Ecuador, som ligger i Quito, er kirken la Compania de Jesus. Den ble bygget mellom det 17. Og 18. århundre og tiltrekker turister fra hele verden på grunn av sin arkitektur, inkludert sin store sentrale nave, som er dekorert med gullblad, forgylt gips, og tre utskjæringer. De fleste kjente kunststiler fra Ecuador er lagret i disse kirkene. Å bo på et hotell i Ecuador, for eksempel Galeria Man-Ging, gjør det enkelt å utforske historiske og kunstneriske steder.

Når er det billigst å besøke Ecuador?

Med en prislapp på kun 364 kr per natt i gjennomsnitt, er November den billigste måneden for hotellovernattinger i Ecuador. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Ecuador er september.

Hvor i Ecuador velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Quito som er den mest populære byen i Ecuador.

Hvilken by i Ecuador har de dyreste hotellrommene?

San Cristobal er den dyreste byen for hotellovernattinger i Ecuador. Prisen per natt ligger på 614 kr og er 55 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Ecuador.

Hvilken by i Ecuador har de billigste hotellrommene?

Med en pris på kun 73 kr per natt, er prisene på hotellrom i Cuenca 80 % lavere enn i andre byer i Ecuador.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Ecuador fra hoteller?

Antall tilbydere fraEcuador hoteller er 9 056 fra og med mai 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Ecuador fra hoteller sist?

Priser for Ecuador fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Ecuador gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Ecuador med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Ecuador hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Ecuador?

Når alle alternativene for overnatting i Ecuador er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Ecuador på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Thu 30.5.
Mon 3.6.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Ecuador