Hoteller i Cape Town, Sør-Afrika

Finn tilbud på 900 hoteller i Cape Town, Sør-Afrika

Cape Town, Sør-Afrika
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Cape Town

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Cape Town
Pris
kr136
kr3393
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Cape Town

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Cape Town

Pris

717 kr–1 374 kr

BILLIGSTE BYDEL I CAPE TOWNSchotsche Kloof25 % billigereHoteller i Schotsche Kloof er de billigste i Cape Town med en gjennomsnittspris på kun 717 kr per natt
DYRESTE BYDEL I CAPE TOWNGardens31 % dyrereGardens har de dyreste hotellene i Cape Town med rom med en gjennomsnittspris på 1 374 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I CAPE TOWNCity Centre82 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i City Centre enn noen andre land i Cape Town

Ting å gjøre i Cape Town


Hoteller i populære bydeler i Cape Town

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Cape Town, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Cape Town

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Cape Town
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
95 %forventet prisnedgang
38 %forventet prisøkning

Pris

93 kr–2 870 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
3 395 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 015 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Cape Town

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Cape Town

Laveste hotellpris

105 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Taj Cape Town

Hoteller i nærheten av flyplassen

8465

Gjennomsnitt antall netter på opphold

16 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Cape Town funnet siste 7 dager er 105 kr/natten. Denne prisen fås hos Townhouse Hotel, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Taj Cape Town, det mest populære 5-stjerners hotellet i Cape Town(8,9/10 rating - basert på 1 973 anmeldelser).
Det er er 8 465 hoteller i Cape Town i nærheten av Cape Town Intl. Hotel Verde Cape Town Airport med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 16 dager når e bor på i Cape Town. Gjennomsnittprisen for 16 dager i Cape Town siste uken er 31 297 kr.

Cape Town reisetips

Du kan finne hotell i Cape Town i alle prisklasser, avhengig av standarden du ønsker. En natt på et hostel i byen kan du få for helt ned i 200 NOK per natt, mens større konferansehotell ligger gjerne på omtrent 600 NOK per natt.

Cape Town er en by som kan besøkes året rundt. Desember til februar er de mest populære månedene å besøke byen, med gode temperaturer og utallige sommeraktiviteter som arrangeres. Dersom du vil unngå turistmengdene, kan du ta turen i mars eller april. Besøk Cape Town i lavsesongen mai til august dersom du reiser på budsjett, og september til november for å oppleve det yrende vårlivet.


Hvor mye koster et hotell i Cape Town per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Cape Town med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Cape Town

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Cape Town

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Cape Town

Disse hotellene i Cape Town har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Cape Town

Det kan være utfordrende å finne et hotell i Cape Town uten å ha noe særlig kunnskap om de ulike nabolagene. «City Bowl» er et av områdene du bør undersøke dersom du vil bo sentralt med kort vei til restauranter og barer, og mange backpackere velger å bo her. I nabolagene Clifton og Camps Bay finner du prangende herskapshus med utsikt over Atlanterhavet, og det er ofte her kjendiser bor når de besøker Cape Town. Men ikke fortvil, det er fullt mulig å finne rimelig innkvartering her. Videre er både områdene Noordhoek Kommetjie og Hout Bay på den sørlige enden av halvøya flotte steder å bo.

Det er mange alternativer for overnatting i Cape Town. Du kan bo på et billig hostel, eller du kan velge et eksklusivt hotell for deg som ønsker mer luksus. Par velger ofte et rom med balkong og utsikt over havet for en romantisk ferie med sin kjære, og familier finner gjerne et hotell som har familierom hvis de reiser med barn. Dersom du har et firbent familiemedlem, finnes det flere overnattingssteder som har dyr tillatt på rommene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Cape Town

Det finnes utallige severdigheter og attraksjoner som bør oppleves når man er i Cape Town, men dessverre får man sjelden med seg alt på én og samme ferie. Det første man bør prioritere å se, er utsikten fra Taffelberget, også kalt «Table Mountain». Dette er et platåfjell, og man kan ta en taubane helt opp til det 3 kilometer lange platået på toppen. Videre er et besøk til Robben Island et must. Dette verdensarvlistede stedet ble brukt som fengsel for Det nederlandske ostindiske kompani helt frem til 1996, og er bevart som et minnesmerke for de som var fengslet her i mange år, inkludert Nelson Mandela. En tur til Cape Town er heller ikke komplett uten å ha tatt turen innom den fantastiske nasjonale botaniske hagen, Kirstenbosch. Dette går for å være en av de vakreste botaniske hagene i verden, og kan skryte av en helt unik plassering og flora.


Informasjon om opphold i Cape Town

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Cape Town

Gjennomsnittslengden for et opphold i Cape Town er 16 netter.

Hoteller i Cape Town har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 997 kr per natt.