Finn billige fly til Phalaborwa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 29.10.
fr. 5.11.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Phalaborwa?

  • Hvilken flyvning til Phalaborwa er den absolutt billigste?

    Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Phalaborwa fra Cape Town for 3 574 kr. Dette er 34 % billigere enn de fleste flytilbudene til Phalaborwa. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Phalaborwa fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Phalaborwa?

    Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Phalaborwa. Hvis du planlegger å fly til Phalaborwa, bør du vurdere å bestille flyvninger til Hoedspruit flyplass (48 km fra sentrum i Phalaborwa), Londolozi flyplass (96 km fra sentrum i Phalaborwa), Inyati Ulusaba flyplass (96 km fra sentrum i Phalaborwa), Sabie Park Arathusa Safari Lodge flyplass (96 km fra sentrum i Phalaborwa), eller Sabi Sabi flyplass (115 km fra sentrum i Phalaborwa).

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Phalaborwa?

    Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Phalaborwa flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Phalaborwa, med en gjennomsnittspris på 5 413 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Start planleggingen av reisen til Phalaborwa