Hoteller i Barbados

Finn tilbud på 191 hoteller i Barbados

Barbados
22. sep. — 23. sep.2
lø. 23.9.
on. 27.9.

De beste hotellene i Barbados

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Barbados
Pris
kr978
kr8991
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Barbados

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Barbados

Pris

1 827 kr–6 771 kr

BILLIGSTE BY I BARBADOSChristchurch42 % billigereHoteller i Christchurch er de billigste i Barbados med en gjennomsnittspris på kun 1 827 kr per natt
DYRESTE BY I BARBADOSSpeightstown53 % dyrereSpeightstown har de dyreste hotellene i Barbados med rom med en gjennomsnittspris på 6 771 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BARBADOSBridgetown88 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Bridgetown enn noen annen by i Barbados

Ting å gjøre i Barbados


Hoteller i populære byer i Barbados

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Barbados, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Barbados

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Barbados
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
81 %forventet prisnedgang
52 %forventet prisøkning

Pris

628 kr–6 781 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
1 266 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
5 185 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Barbados

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Barbados

Laveste hotellpris

645 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Fairmont Royal Pavilion

Hoteller i nærheten av flyplassen

3462

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Barbados funnet siste 7 dager er 645 kr/natten. Denne prisen fås hos Nicolodge Apartments.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Fairmont Royal Pavilion, det mest populære 5-stjerners hotellet i Barbados.
Det er er 3 462 hoteller i Barbados i nærheten av Bridgetown Grantley Adams Intl. Michand Guest Apartment- Cozy one/two bedroom- 5 minutes from airport. med kortest avstand på 1,0 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Barbados. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Barbados siste uken er 10 746 kr.

Informasjon om opphold i Barbados

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Barbados

Hvilke byer i Barbados er det best å bo i?

Barbados er et av de mest populære karibiske turistmålene. Hotellene i Barbados og de ulike attraksjonene er den viktigste grunnen til turisme i dette landet. Det er flere byer og landsbyer i Barbados, men for en bedre opplevelse av landet, er det bestemte byer du bør bo i under ditt besøk. Bridgetown, Speightstown og Oistins er de mest populære byene du kan bo i. Disse byene har velfungerende kollektivtransportsystemer, noe som gjør det praktisk å bevege seg rundt. Trafikkreglene og kontrollen i Bridgetown gjør det enkelt for utlendinger å leie biler og kjøre rundt. Det er også enkelt å bevege seg rundt til fots i gatene i byen. Takket være det gode klimaet, ønsker Barbados turister velkommen gjennom hele året. Å bo på byhoteller som The Pirate's Inn gjør det enkelt å reise rundt i ulike deler av byen du bor i.

Hva er de beste tingene å gjøre i Barbados?

Det er flere attraksjoner tilgjengelig i forskjellige byer i Barbados. Disse attraksjonene er egnet for både de som liker å være innendørs og for de som trives best ute. Et av de mest populære stedene å besøke er Downtown Bridgetown. Bridgetown er hovedstaden og har flere attraksjoner med kulturell og historisk betydning. Alle disse stedene, inkludert Chamberlain Bridge, ligger i nærheten av Downtown Bridgetown. Her kan du nyte en båttur på Constitution River for å nyte utsikten over de fargerike og dekorerte bygningene. Downtown Bridgetown er populært hele året. De fleste stedene her er gratis å besøke. Du må imidlertid betale for båtturer og andre ting, for eksempel turguidegebyrer for guidede turer. Strendene i Carlisle Bay er en annen populær attraksjon i Barbados. Strendene er svært populære på grunn av det varme klimaet året rundt. Hvis du bor på Barbados-hoteller som Hilton Barbados Resort, får du gratis tilgang til strendene. Du må riktignok betale ekstra når du deltar i strandrelaterte aktiviteter som surfing.

Hvilke byer i Barbados har det beste utelivet?

Barbados er en av de karibiske øyene med flest spennende utelivsopplevelser. En tur i dette landet ville være ufullstendig uten å oppleve Friday Fish Fry i Oistins. Lokalbefolkningen og turister i Oistins trekker ut i gatene for å nyte den mangfoldige matscenen på fredag kveld. Lokalt fanget og tilberedt fisk er hovedmåltidet ved disse anledningene. Bridgetown er den byen du bør besøke for kveldsunderholdning og shopping. Mange shopping- og underholdningssentre i Bridgetown opererer hele natten, og holder byen aktiv. Her kan du dra på konserter eller besøke lokale markeder for smykker og suvenirbutikker. Flere billige hoteller i Barbados tilbyr utelivsopplevelser til sine besøkende. Bestill hoteller i Barbados som The Sandals i St Lawrence, som har musikalske forestillinger og spisesteder tilgjengelig for gjestene.

Hvilke byer i Barbados har mest historie og kunst?

Hvis du elsker historie og kunst, bør Bridgetown være din valgte destinasjon i Barbados. Det er mange steder med historisk betydning for Barbados og de karibiske øyene generelt her. Parlamentsbygningene i Bridgetown er blant de eldste strukturene i byen. Etter å ha huset en av de eldste parlamentene i verden, har parlamentsbygningene mye historie å utforske. Andre historiske steder i Bridgetown inkluderer Queen’s Park, som huser et 100 år gammelt baobab-tre. I dag er det Nicholas Abbey i St. Peter er et annet historisk sted å se i Barbados. Strukturen ble bygget i 1658 og har mye historie om folket i Barbados. De historiske stedene og kunststedene er åpne hele året, men de er mest populære i ferier når lokalbefolkningen og turister har tid til å besøke dem. Besøkende på disse stedene må betale for guidede turer, men noen steder har gratis inngang. Noen hoteller, som Ocean 15 Hotel, organiserer turer for sine besøkende.

Når er det billigst å besøke Barbados?

November er den billigste måneden for overnattinger i Barbados, med en gjennomsnittspris på 628 kr per natt. Denne prisen er betraktelig mye lavere enn prisene i Desember, som er den dyreste måneden.

Hvor i Barbados velger de fleste å overnatte?

Som mange nok ville forventet, velger flere å bo i Bridgetown enn noen andre byer når de reiser til Barbados.

Hvilken by i Barbados har de dyreste hotellrommene?

Dataene våre viser at hotellrom i Holetown i gjennomsnitt er ca. 21 % dyrere enn hotellrom i resten av Barbados, med en pris på 1 880 kr per natt.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Barbados fra hoteller?

Antall tilbydere fraBarbados hoteller er 3 761 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Barbados fra hoteller sist?

Priser for Barbados fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Barbados

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Barbados

Bo i disse byene i Barbados

Finn gode hotelltilbud i disse populære områdene i Barbados

Hoteller i andre regioner i Barbados

Finn gode hotelltilbud i disse populære regionene i Barbados

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Barbados gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Barbados, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Barbados?

momondo finner et flott sted å bo i Barbados ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Barbados på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.