Hotelltilbud Bahamas

Hoteller i Bahamas

Finn de beste tilbudene på 2 801 hotels i Bahamas

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Bahamas

Leter du etter en by å besøke i Bahamas? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
1 309 kr - 2 882 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I BAHAMAS Freeport 45 % billigere Hoteller i Freeport er de billigste i Bahamas med en gjennomsnittspris på kun 1 309 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I BAHAMAS Marsh Harbour 22 % dyrere Marsh Harbour har de dyreste hotellene i Bahamas med rom som har en gjennomsnittspris på 2 882 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BAHAMAS Nassau 83 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Nassau enn noen annen by i Bahamas

Populære byer i Bahamas

Bestill et av de beste tilbudene Bahamas som tilbys på disse populære stedene
Hoteller i Rokers Point Settlement
Søk etter hotelltilbud i Rokers Point Settlement

Bahamas reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Bahamas

Når er det billigst å besøke Bahamas?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Bahamas, bør du vurdere å besøke landet i september som er den billigste måneden med priser helt nede i 2 663 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i mars hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Bahamas velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Bahamas, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Nassau oftere enn andre byer.

Hvilken by i Bahamas har de dyreste hotellrommene?

Marsh Harbour er den dyreste byen for hotellovernattinger i Bahamas. Prisen per natt ligger på 2 882 kr og er 22 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Bahamas.

Hvilken by i Bahamas har de billigste hotellrommene?

Den billigste byen i å bo når du besøker Bahamas er Freeport. Med en gjennomsnittspris på 550 kr per natt, er Freeport ca. 82 % billigere enn andre byer i Bahamas.


Mest populære turistdestinasjoner i Bahamas

Utforsk byene våre brukere elsker i Bahamas

Oppdag disse regionene i Bahamas

Finn det perfekte området i Bahamas for den neste reisen din
Hotelltilbud Bahamas