Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Europcar i Zürich

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Zürich

Zürich, Sveits
1. mar. — 8. mar.
Zürich, Sveits
fr. 1.3.
12:00
fr. 8.3.
12:00
Sjåførens alder:
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Tilbud på leiebiler fra Europcar i Zürich i Zurich

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

722 kr - 2 429 kr

Alle biltyper

638 kr - 1 834 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Europcar i Zürich i Zurich på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 722 kr per dag. 722 kr per dag er 47 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 358 kr for en leiebil av type Liten hos Europcar i Zürich. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Europcar i Zürich, er april den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i april på leiebiler av typen Liten hos Europcar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Europcar i Zürich i Zurich på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 835 kr per dag. 835 kr per dag er 39 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 375 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Europcar i Zürich. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Europcar i Zürich, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen Mellomstor hos Europcar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Europcar i Zürich i Zurich på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 638 kr per dag. 638 kr per dag er 58 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 509 kr for en leiebil av type Stor hos Europcar i Zürich. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Europcar i Zürich, er oktober den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i oktober på leiebiler av typen Stor hos Europcar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Europcar i Zürich i Zurich på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 617 kr per dag. 617 kr per dag er 56 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 1 417 kr for en leiebil av type SUV hos Europcar i Zürich. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Europcar i Zürich, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen SUV hos Europcar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Europcar

540 kr/dag

8 mar.–17 mar.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Europcar

614 kr/dag

8 mar.–17 mar.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Europcar

642 kr/dag

8 mar.–17 mar.
Toyota Corolla

Europcar sine utleiesteder i Zürich

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Zürich, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Europcar

8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

9,1

Gjennomsnittlig

8,8

Hentes/Leveres

8,6

Value

7,9

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Zürich

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Europcar i Zürich i mars?

1 538 kr per dag (eller 10 769 kr per uke) er gjennomsnittsprisen for leie av bil hos Europcar i Zürich i mars ifølge fjorårets data. Den billigste prisen momondo-brukere fant i mars for en leiebil hos Europcar, kostet 857 kr per dag. Husk at prisene varierer ut i fra hvilken type bil du leier hos Europcar på denne tiden av året, samt når du bestiller.

Har Europcar et utleiested på Zurich flyplass?

Ja, Europcar har 1 utleiested på Zurich flyplass som som er å finne på følgende adresse: Zurich Airport.

Tilbyr Europcar gratis avbestilling av leiebil i Zürich?

Ja, du kan avbestille din Europcar leiebilreservasjon hos Zürich uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Europcar og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Europcar når man er i Zürich i mars?

Ifølge dataene våre er SUV den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Europcar når de er på ferie i Zürich i mars. Basert på prisene for billeie hos Europcar i mars i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen SUV ligger på 1 774 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 857 kr/dag sist mars, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

Hvor mange bilutleiesteder har Europcar i Zürich?

Europcar har 8 utleiesteder i Zürich. Utleiestedet deres på Zurich Airport er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 84% av brukerne våre som så etter leiebil hos Europcar i Zürich valgt å leie bil via Europcar sitt utleiested på Zurich Airport.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Zürich fra biler sist?

Priser for biler fra Zürich ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Zürich fra biler?

Fra og med februar 2024, er det 82 tilbydere å velge mellom fra Zürich biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Zürich?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Zürich. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Zürich?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Zürich. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Zürich på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Zürich

Utforsk andre populære bilutleieselskaper i Zürich


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Zürich
fr. 1.3.
12:00
fr. 8.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post