Leiebiler i Saint-Malo, Frankrike

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Saint-Malo, Frankrike? Start søket her

Saint-Malo, BR, Frankrike
1. okt. — 8. okt.
Samme leveringssted
Saint-Malo, BR, Frankrike
fr. 1.10.
12:00
fr. 8.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Saint-Malo

Alle større selskaper som leier ut biler i Saint-Malo, Frankrike
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

9,3
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

9,0

Valuta for pengene

4,9
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,3

Komfort

5,3

Gjennomsnittlig

4,6

Henting/levering

4,0

Valuta for pengene

5,3
5 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Saint-Malo, Frankrike til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Rennes Saint Jacques flyplass

Leiebiler i Saint-Malo

Vi har hatt 2 531 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Saint-Malo så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Saint-Malo for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Alamo, Hertz og Avis er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Saint-Malo. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Saint-Malo som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Saint-Malo, Frankrike?

Leiebiler i Saint-Malo fra populære selskap som Alamo, Hertz og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Saint-Malo, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hva er fartsgrensen i Saint-Malo, Frankrike?

Fartsgrensen i Saint-Malo er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Saint-Malo har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 80 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Saint-Malo, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 130 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Saint-Malo?

Leie av Fiat 500 i Saint-Malo er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Hyundai Accent. Brukerne våre har funnet tilbud på Fiat 500 i Saint-Malo for i gjennomsnitt 309 kr per dag, og så billig som 29 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Hyundai Accent i Saint-Malo ligger på 384 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 54 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz V-Class i Saint-Malo?

Europcar er det mest poplære leiebilselskapet som tilbyr leie av Mercedes-Benz V-Class i Saint-Malo. Prisen for å leie Mercedes-Benz V-Class hos Europcar, ligger på i gjennomsnitt 886 kr/dag.

Hvordan er været i Saint-Malo, Frankrike i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Saint-Malo på 15 °C, og forventet nedbørsmengde er 60 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Saint-Malo.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Saint-Malo i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Saint-Malo. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Saint-Malo, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat 500, Hyundai Accent og Ford Focus.

Er været i Saint-Malo representativt for resten av Bretagne?

Klimaet i Bretagne i september innebærer vanligvis temperaturer på 15 °C og en forventet nedbørsmengde på 67,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Saint-Malo til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Start planleggingen av reisen til Saint-Malo