Leiebiler fra Hertz i Porto

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Porto

Porto, Portugal
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Porto, Portugal
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Porto

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Porto, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,4

Henting/levering

8,4

Valuta for pengene

8,2

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Porto

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Porto under COVID-19-pandemien?

  Hertz har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i Porto for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Hertz har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Har Hertz et utleiested på Porto flyplass?

  Hertz har 1 utleiested på Porto flyplass. Du finner Hertz på følgende adresse(r): Francisco Sa Carneiro.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Porto?

  Hertz tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Porto. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Hertz for mer informasjon. Porto retningsnummer for Hertz finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Porto i November?

  Brukerne våre som leier biler hos Hertz i Porto i November, foretrekker leiebiler av typen Kompakt. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Kompakt i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 522 kr/dag i gjennomsnitt, og 522 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Porto?

  Hertz har 5 utleiesteder i Porto. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Francisco Sa Carneiro (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 69 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Hertz i Porto benyttet seg av utleiesedet med adressen Francisco Sa Carneiro.